Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moją pacjentkę w pogodę

Polecane posty

Gość gość
gosxTenNowy bo Ciebie lubię ;) nie zakochałam się w Tobie , o mir ale zawsze tak pięknie pisałeś on tej swojej pacjentce. :)

Gość gość
Zazdroszczę tej wyjątkowej kobiecie ze ma Ciebie , nawet jeśli nie jestescie razem to ma kogoś życzliwego kto się o nią troszczy. Tez bym tak chciała

Gość gość
17:41 :Nie musisz być o mnie zazdrosna:). Nie wszyscy zachowuje się w taki sam sposób jak w prawdziwym życiu. Safi.

Gość gość
Nie o tobie napisałam Safi lecz się :o

Gość gość
Nie znacie się na żartach :). Na co mam się leczyć? Safi.

Gość gość
Tęskno za nim :(

Gość cyferka xxxx
ehh nie ma moich dziewczynek :( hmmm mam pomysł

Gość gość
Ja ogólnie chyba jestem za ufna do ludzi ... do niego tez byłam za ufna. Za dużo mu opowiadałam o sobie. A potem dostaje po dupce .. Ta wredna

Gość cyferka xxxx
Julia i Alicja założyłam sobie @ tak jak w moim niku tylko @gmail.com dajcie znać co z wami.

Julcia, ja też byłam na początku w szoku później byłam zła a teraz hymmm gdyby poprosił o link do tematu a to taki wątek "kocham moją pacjentkę" to bym nie dała! baa gdyby chciał przeczytać tą wiadomość nie ma mowy - wyszłabym na idiotkę :D :D :D dobrze że o nic nie pytał bo sama bym się nie przyznała ;) zrozum go też trochę.

Gość gość
Ciferka: Myśle że są tu większość, ale nie chcą podpisać się. Mają swój powód . Safi.

Gość gość
19:46: Czy oni również za nami tęskną? Safi.

Gość gość
Jakaś dziewczyna tutaj jest wściekła. Fajna piosenka :). Safi.

Gość gość wiosnanana
Taki żarcik ;P pozdrawiamy żegnamy !! Z klasą żeby nie było ..

Gość gość
Cyferko, witaj. Przypomniało mi się coś, dlatego pisze. Kiedyś miałam troszkę podobna sytuacje do Twojej, tzn. ktos założył kilka tematów o bardzo zbliżonej treści do moich i jego rozmów sam na sam. A potem w innym temacie ktos prawie podał mój nr tel, gdy było zamieszanie z podawaniem cyfry tel itp. Bardzo mnie to wtedy zaciekawiło. Pozdrawiam. Julia

Gość gość
Wszyscy żegnają się, ale wcześniej czy później wracają. Safi.

Gość gość
Tęsknię do Ciebie nic się nie zmieniło z mojej strony . ? Będę zawsze blisko myślami. icx jeśli tu jesteś

Gość gość
20.46 do kogo to ?

Julcia, fajnie że się odezwałaś ja już sobie odpuściłam ;) nie wiem kto co i jak ale osoba która to zrobiła była podła i odbiło się to na mnie. Mam nadzieję że się dobrze bawiła ja niestety nie ... Napisz mi tylko czy już lepiej się czujesz?

Gość gość
Tak Cyferko, ja już ochłonęłam, wrzucam na luz, może mi się uda. Muszę sobie za każdym razem po takiej akcji wbijać do głowy, że to co się tutaj dzieje nie jest prawdziwe. Tu każdy może być każdym. Trochę byłam poturbowana po niedzieli, nie powiem, że nie, ale jak to ja - dostaję po łbie, otrząsam się i idę dalej. ;) Julia

Gość gość88
Julia cieszę się, że u Ciebie lepiej. Też trochę ochłonęłam, że nie robi żadnego kroku do przodu choć miewam różne dni i wieczory :-( wczoraj miałam bardzo ciężki. Przeplakalam, przemeczylam się, dziś trochę lepiej.

Gość gość
Cyferko, dziękuję za troskę. Ja tylko z pozoru jestem malutka słabiutka, w środku, to kawał baby ze mnie. Łatwo mnie zranić, ale nie zniszczyć, już trochę w życiu przeszłam i za każdym razem podnoszę się, jak Feniks z popiołów. ;) Julia

Gość gość
gość 88 też miewam takie dni, czasem wieczory i noce, gdy poduszka łapie to co kapie z moich oczu. Babeczki, nie damy się złamać, prawda? :) Julia

Gość gość88
Julcia, pewnie, że się nie załamujemy a nawet jeśli to na chwilę. Potem mamy nowy plan, zaczynamy działać i jesteśmy pełne wersy i szczęśliwe dopóki szlag naszego planu nie trafi i od nowa ryczyny w poduszkę, podnosimy się i tak w kółko do późnej starości ;-)

Gość gość
Oby ta starość była przy ich boku. ;) Julia