Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szansa na związek 24letniej rozwódki z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Zostałam sama z dwuletnim synkiem i zastanawiam się, czy mam jeszcze szansę poznać wartościowego faceta - nie mam wykształcenia, ani dobrej pracy. Boje się samotności. Z ojcem mojego dziecka byłam 7 lat. Czy mam szansę jeszcze kogoś poznać? (nie mówię teraz, ale kiedyś, czy czeka mnie coś jeszcze w życiu? :( ) Czy facec***atrzą na wykształcenie? pracę? dziecko? Nie mam doświadczenia z mężczyznami, bo miałam tylko jednego (ojca mojego dziecka :( )

Gość jesteś zerem
mnie niż zerowy

Gość gość
mógłbyś/mogłabyś rozwinąć? dlaczego tak sądzisz ?

Gość gość
marne szanse aby ktos chcial wychowywac cudze dziecko jak moze miec swoje, chyba, ze nie moze miec dzieci

Gość gość
Koleżanka 2 dzieci bo mąż ją zdradzil jak pojechala za granice, i poznala chlopaka ktory nigdy nie mial nawet dziewczyny i z nią on jest. ona ma 30 lat a on 34

Gość gość
z jakiego kraju ten prawiczek ?

Gość gość
z polandii :P

Gość gość
34 letni prawiczek to pewnie jakis odpad genetyczny, ze zadna go nie chciala. wzial ja z desperacji i tyle. ona zreszta tez

Gość gość
Ja też sam a mam 30 i nigdy dziewczyny :) Znaleźć normalną nie materialistkę to prawdziwy cuud :o

Gość gość
a jestes chociaz przystojny? bo jak brzydki i bez kasy to czarno to widze

Gość gość
Spokojnie znajdziesz ale za jakiś czas lub dużo starszego, gówniarze mają myślenie że nie będą wychowywać cudzego bachora a dojrzalym mężczyznom nie przeszkadza dziecko.

Gość gość
Ja 30 L, i nie jestem paskudny :) wszystkie się ożeniły bo poznaly chlopow w szkolach w liceum a w mojej szkole po gimnazjum nie bylo dziewczyn bo szkoda nie dla dziewczyny :D co do kasy,to nie chce materialistki,wiec niech taka spada na bambus,od razu skreslam jak mnie pyta czym sie zajmuje, zamiast zapytac o imie lub wiek to potrafią od razu pytać, czym jezdzisz? a czym sie zajmujesz?

Gość gość
co wy gadacie :/ teraz tyle zwiazkow/malzenstw się rozpada i jest tyle rozwodow, ze co druga to samotna matka, zwłaszcza w pewnym wieku moze ty autorko troche za wczesnie sie za to wszystko zabrałaś, ale za kilka lat to się zatrze i kogos znajdziesz

Gość Sławek 1972
Witaj. Nie słuchaj kretynów. Jeżeli jesteś wartościową osobą to poznasz tego kto nie będzie dziecka stawiał jako przeszkodę. Życie pisze czasem scenariusz za nas i nie mamy na to wpływu. . Uszy do góry.

Gość gość
ale jak bylbys mega przystojny to by cie same podrywaly i o nic nie pytaly

Gość gość
Jeżeli zechcesz porozmawiać . Pisz. memotropia@wp.pl Pozdrawiam

Gość gość
gość dziś Mieszkam na wsi tu dziewczyny dawno po slubach a dziewczyny z miast obok są dziwne,nie chcą chlopaka ze wsi :) niektore mnie wysmiewaly jak pytaly skad jestem, te miastowe niestety takie są.

Gość gość
idę z forum bo 3;00 :)

Gość gość
no to zaspales, bylo brac dziewuche ze wsi jak byles mlodszy :D

Gość gość
Przecież to wioskowy głupek, kilka jego wypowiedzi widziałem, zaraz zacznie wszystkie wyzywać od kuref

Gość gość
pewnie poznales po tym, ze pisze zawsze to samo :D

Gość gość
zaden facet nie chce kobiety z dzieckiem, taką wezmie tylko desperat ;/ przykro mi, ale taka prawda .

Gość gość
dokladnie a te ktore pisza ze "prawdziwy mezczyzna" nie ma nic przeciwko bękartowi to pewnie same są puszczalskie z bachorem pozostawione przez sebixa i nie pozostalo nic innego jak sobie tak wmowic porządny mezczyzna nigdy nie zwiaze sie z kobieta z dzieckiem bo moze miec porządną dziewczynę, skoro sam coś soba reprezentuje zostały ci tylko odpady ;)

Gość gość
A nie przyszlo wam do pustej glowy ze dziecko nie jest wada?? Oczywiscie ze takie polskie dreptaczki beda cos tam sobie mruczaly.. ale dla prawdziwego mezczyzny to nie ma znaczenia:)

Gość gość
Ty wyzej mowiaca ze bachor to nie wada, jestes bezdzietna? masz faceta? jestem ciekaw jakiego pokroju ludzie tak sobie wmawiają. Myślisz, że wykształcony, ułożony facet po studiach weźmie sobie babe po przejściach z bękartem? Sorry ale gdzie ty żyjesz. Może liczyć na rozwodnika, albo desperata, na normalnego facet NIE MA co liczyć. Piękne kobiety bez obciążenia w postaci bachorów są same, jeśli facet ma w czym przebierać, to w życiu nie zwiąże się z kobietą z przeszłością. Przykro mi, ale tak jest. Samotni tatusiowie nie mają lepiej.

Gość gość
08.11 też tak myślę i jestem kobietą. Niestety, prawo pobytu i podaży... Fajnych facetów jest bardzo mało, jeśli już któryś jest fajny i ma wygląd (przynajmniej w miare, nie musi być superprzystojny) to taki zawsze będzie miał w czym przebierać bo jest właśnie dużo pięknych kobiet które nie mają dzieci i są wolne (może nie wszystkie są wartościowe ale cześć na pewno). No chyba że taki od razu zakocha się w samotnej matce, jak go,, strzeli piorun" to nie będzie tak analizował i patrząc na inne opcje. Ale jakie są szanse że zakocha się od 1go wejrzenia... Niestety ale wiązanie się z kimś kto ma dziecko to już nigdy nie będzie to samo co związek z kobietą która nie ma zobowiązań, zawsze już będzie życie w trójkącie, dopasowywanie np. Wakacji pod dziecko, ono zawsze będzie najważniejsze, a jeszcze zwykle w tle tatuś dziecka kręcący się blisko... Poczytajcie temat,, nienawidzę dziecka swojego partnera" tak opisane są tego typu problemy.

Gość gość
oczywiscie ze masz, szukaj wsrod rozwodnikow z dzieckiem, powodzenia!!!

Gość gość
Autorko, łatwo nie będzie, ale jeżeli jesteś ładna, szanse masz. Brak wykształcenia nie jest problemem. Problemem jest to, że jesteś po przejściach i nie jesteś sama. Masz dziecko. To dużo zmienia. Znam jednak sytuacje gdy facet zakochał się w kobiecie z dzieckiem. Tak więc głowa do góry.

Gość gość
a co jak autorka ma niepełne podstawowe? również problemu nie bedzie? :)