Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zdradzana i muszę go odzyskać

Polecane posty

Gość gość
99% kobiet miałoby go już dawno w dopie. 1% to Ty.

Gość gość
ja tylko powtarzam wam jego słowa :) no cóż tacy byliscie pewni ze on mnie nie kocha, a jednak , tak jej raz powiedział ;) szkoda ze nie widziałam wtedy jej miny :) musiała byc bezcenna. Co prawda nadal się spotykali ale nie ma w tym miłosci, nie z jego strony :) tylko nie rozumiem jednego, dlaczego to on teraz ją zapytal czy go kocha w taki sposób jakby oczekiwał odpowiedzi "tak". To bez sensu

Gość gość
Pozaolilabym mu odejsc. Czekalas na okazje jak sep i twoje szczescie trwalo tydzien. Roscisz sibie do niego prawa pomimo iz jesli chodzi o zaangazowanie nigdy prawdziwego zwiazku z nim nie stworzylas. To tamta dziewczyna jest ta jego. Oni chca wrocic do siebie i naprawic to, co sie zdarzylo. Jesli wierzysz ze ciebie kocha - zaryzykuj i daj mu ultimatum... Boisz sie, ze cie zostawi. Ale dla mnie oni madal sa para. To co jego laczy z toba to slowa. Nie czyny. Niemal jak zart. On nigdy tak naprawde nie byl twoj. Tak to widze. Brutalne.

Gość gość
Myślisz, że nadal ją kocha? Czemu jej tego nie powiedział? W jego zachowaniu jest coś dziwnego, czemu ją pyta czy go kocha z nadzieją ze mu odpowie "tak" a jak ona go zapytała dlaczego on tak naprawde chce ją tam do siebie ściągnąć za granice to odpowiadał w dziwny sposób ze "bo chce cie zobaczyc". Ja juz sama nie wiem co on do niej czuje

Gość gość
w twoim przypadku nie ma co sie zastanawiać co czuje do niej, bo to nie twoja sprawa ich, lepiej żebyś sobie uświadomiła ze do ciebie g...czuje. Oni juz tam sie sami dogadaja

Gość gość
czy to jego była ? instagram agata_x ? autorko dałas linka do niej wczesniej?

Gość gość
nie chce zeby do siebie wrócili....powiedzial jej ze mnie kocha, jej to powiedzial

Gość gość
nie chce zeby do siebie wrócili....powiedzial jej ze mnie kocha, jej to powiedzial xxx ta, zeby się poczuła zazdrosna i do niego wróciła,a ty głupia myślisz ze to ciebie dotyczyło

Gość gość
Co za chora dziewczyna. Nic do niej nie dociera. Juz 3 temat zakłada + o doktorku wygląda na jej temat. .:D Albo to jakieś durne prowo albo ktoś ma coś nie tak pod sufitem.

Gość gość
prosze mnie nie obrazac, zważajcie na słowa, to nie jest prowo, a ty naucz sie pisac całymi wyrazami xd tak, to oni niestety ;( beznadziejne zdjecie

Gość gość
Ladna para ale w tym momencie naruszasz ich prywatnosc. Niesamowicie.

Gość gość
ja nic nie naruszam, raz dałam link do jej profilu i tyle!!!! ale wy mnie hejtujecie, zamiast pisac normalnie rady

Gość gość
To podnie linka bylo bledem.

Gość gość
tak? a dlaczego? wiecie co było największym błędem ? że on razu nie poszłam do tej wywłoki zeby ją za kudły wyciągnąć

Gość gość
Ona ma wieksze prawa do niego niz ty. Okreslenie zupelnie do niej nie pasuje.

Gość gość
Nie ma do niego praw, wy bardzo błędnie to rozumiecie. Jej prawa sie skonczyly w czerwcu kiedy sie ona sama go zostawila. To byl koniec. To, ze oni sie spotykają nie znaczy ze sa razem bo nie są. Mają romans, są kochankami, ale nie są parą, to już nie jest związek

Gość gość
yhmm

Gość gość
Porozmawiaj z nim szczerze. To najlepsze rozwiazanie. Zwlaszcza jesli jestes pewna jego uczuc. Ale nie jestes. Liczysz na to, ze z czasem w koncu sie do ciebie przekona, pokocha a o niej zapomni. I zalozylas ten watek wierdzac ze tydzien zwiazku daje ci prawo do twierdzenia, ze jestes pierwsza w jego zyciu. Tak, on Cie wykorzystuje. Moze ta cwcha ujawniala sie u niego i w poprzednim zwiazku. Ktoryvteraz jest rozwijany w inny sposob. Wierzysz mu, to konfrontacja. Ale mialas nadzieje ze czas jest twoim sprzymierzencwm. W koncu doczekalas sie bycia z nim. A czekalas na to od dawna. Juz wtedy, gdy oni byli razem... Nie wiem co z tego wyniknie. Ale na pewno nie mozna powiediec ze ciebie kocha. A najmniejsza wina w tym jego dziewczyny. To on wytwarza taka sytuacje i gra nadwa fronty. Nikt inny. Ale przeciez nie obwinisz go bo jak i sama siebie winic byciem sepem bo tylko dlatego tolerujesz jego zchowanie. Bo nadal wyczekujesz. Choc mialas juz nadzieje ze formalnie go sobie wyczekalas....

Gość gość
Ciebie kocha a inne bzyka haha ale idiotka z ciebie szok

Gość gość
Nie nazywajcie jej jego dziewczyną, prosze was. Ale on wszedł w ten związek ze mną, podjął taką decyzje, dalej w nim jest, tylko uparcie trzyma sie tego co było, nie chce tego zamknąć, zakończyć, powiedzieć jej , że nie mogą mieć kontaktu, bo on sam go szuka. Jak długo to jeszcze ma trwać....on też dlugo tak nie wytrzyma. Może rzeczywiście ona nie jest taka winna tylko on, ale chyba ma rozum i wiedziała co robi idąc do łóżka z nim, wiedziała, że on jest już ze mną

Gość gość
Jest juz z toba. Od tygodnia. A tydzien wcześniej byl z nia. Smieszne. Mnie by to nie przekonalo. On dla niej nadal jest jej. Jetes tu najmniej istotnym elementem z jej perspektywy. To desperacja z wyczekiwnia przez ostatnie lata. Ile na niego czekalas? Przyznaj sie.

Gość gość
Najgorzej postepuje ten gosc... Ale nie ustawisz go do pionu.

Gość gość
Wiele osob leczy sie po takim zwiazku pare lat... Chwytanie sie go po tygodniu czasu to szukanie okazji...

Gość gość
Trochę mi mimo wszystko Ciebie żal. Ale nie mogę potępić na pewno tej dziewczyny. 3 lata to dużo, to tak naprawdę dla nich podstawowa relacja. I wepchałaś się w to sama. Albo wpakował ten chłopak. Wiem, że najwygodniej uznać, że tą złą, jest druga dziewczyna. Ale niestety nie. Tak to nie wygląda. To wygląda jak pakowanie dodatkowych brudów i kłopotów do ich relacji. Mimo wszystko raczej nikt nie uzna, że wasz niby związek, który normalnie trwał niecały tydzień za coś bardziej wartościowego niż 3 lata bycia ze sobą w tym ciążę i poronienie. To są wyzwania nawet dla małżeństw. Po co się w to pakujesz? Czy warto było tyle czekać i się oszukiwać? Tu jest ewidentny błąd. A to, jak się wyrażasz o tej dziewczynie po prostu odrzuca, zwłaszcza, jeśli człowiek uświadamia sobie, że ty chciałaś z nim być, gdy on był w związku z nią. Inaczej nie możliwe byłoby mówienie o "nowej miłości" po tygodniu od rozstania z długoletnią partnerką. ... Więc coś tu było nie w porządku.. Czy ty przestrzegałaś tak zasad, jak wymagasz tego od tej dziewczyny? Która spędziła z nim ostatnie 3 lata i brała pod uwagę bycie matką jego dziecka?