Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój trzylatek wczoraj wieczorem widział w domu "pana".

Polecane posty

Gość gość
Syn mojej koleżanki też widział, miał 2 lata, może troszkę więcej, przyszedł do niej i zapytał co to za pan tam stoi, a byli sami w mieszkaniu.

Gość gość
Hahaha haha

Gość gość
Cóż, dzieci to najsłabsze ogniwo w rodzinie...więcej demonicznych bajek, demonicznych ubranek (przecież to tylko ubranka w satanistyczne znaki), demonicznych zabawek i przebieranek już niemowląt na hallowen. Same głuptaski zapraszcie tych "panów" do waszego domu, w niektórych są z wami od zawsze, wy już nie reagujecie, są dla was jak domownicy, przyjaciele, kochankowie...

Gość gość
a niewinne dzieci dopiero się z nimi zaznajamiają...

Gość gość
10:56 wypier. Katolko fanatyczna już ci Rydzyk widać zrobił sieczkę z mózgu i zagrożenie duchowe widzisz nawet w swoim gownie

Gość gość
Są duchy tzw poltergeist, nie są z reguły niebezpieczne, to mógł być taki duch.

Gość gość
dziś Nie obrażaj katolików, bo gdyby nie ksiądz katolicki po dziś dzień byłbym pod wpływem demonów. Wiem, że trudno uwierzyć komuś kto tego nigdy nie doświadczył...

Gość gość
uderz w stół...a jakiś "pan" się odezwie...

Gość gość
Ja tam tez wierze, ze duchy ukazuja sie czesto dzieciom, pewnie ze wzgledu, ze dzieci nie maja swiadomosci co to duch i nie reaguje strachem.

Gość gość
Mój chrześniak miał wyimaginowaną owieczkę, a potem psa. Czasem już przed wejściem do przedszkola, przypomniało mu się, że nie wyprowadził psa i musieliśmy wracać z powrotem. Szybka akcja z wyprowadzeniem wyimaginowanego psa, i powrót do przedszkola. Urocze to było. Samo z czasem zniknęło.

Gość gość
11:22 chyba nadal jesteś pod ich wpływem bo piercielisz jak potłuczona. Widać ze jesteś noedoksztalcona bo tylko ciemny lud wierzy w baśnie i zabobony. A teraz obejrzyj się trzy razy obsranymi majtkami i napluj sobie w lewe oko bo rzucam na ciebie urok abra kadabra bum.

Gość gość
Moj syn mial taki etap wieku 3-5 lat. Budzil sie w nocy z krzykiem, pokazywal palcem na cos i nie mogl sie wybudzic. Patrzyl na mnie ale mnie nie widzial. Widac bylo ze jest przerażony, krzyczal i plakal . Corka za to rozmawiala kilka razy z kims i to tak ze balam sie zapytac z kim rozmawia. Kolezanki dzieci tez w tym wieku widzialy" pana" w jednym pokoju . Ona twierdzila , ze corka co noc . Szukala pomocy u ksiedza, potem trafila z nia do szeptuchy a na koniec do ksiedza egzorcysty .

Gość gość
Z takim małym dzieckiem po egzorcystach latać? Wiele dzieci widzi duchy i to normalne w tym wieku.

Gość gość
Tu Autorka. Mój trzylatek, jak pokazywał tego pana, to robił to z uśmiechem. Nie bał się tego, co zobaczył. Nue wiem, co o tym myśleć.

Gość gość
Prowo jak uj a autorka dalej to ciągnie. CHyba spodobała jej się atencja jaka może w ten sposób uzyskać