Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

E. żyjesz? co tam u Ciebie?

Polecane posty

Gość gość
Ty, wstrętna E. od K. swoją bazgraniną zniszczyłaś moją miłość! Słuchaj diabła dalej!

Gość gość
Co Ci do mojej miłości? Przed K kochalam tylko M wiele lat temu. Modlę się, by z K wyszło inaczej. Teraz jestem dojrzala, on tez. Jest moim idealem.

Gość gość
Lecz głowę rozpustnico! M. to był tylko mój! E.

Gość gość
Od czego była taka moda na Ewy i Ele? Wy Ewki i Elki same wiecie? Pokolenie po 30 tak wygląda :-) M. 🌻

Gość gość
Bez przesady, już mi nie zależy. E. domyśl się która... wiem, co to miłość...

Gość gość
A Ty Skarbie, jak potrzebujesz...to tam pod lasem stoją takie...

Gość gość
A swoją drogą, ci, co chodzą na prostytutki, to najgorszy gatunek ludzi.

Gość gość
"Od czego była taka moda na Ewy i Ele? Wy Ewki i Elki same wiecie?" Od tego, że komuś odbiło na tle kogoś, a dlaczego? to tak do końca nie wiadomo...

Gość gość
biorą to, co jest, bo nie mogą już wymagać więcej... otóż, błąd w myśleniu

Gość gość
Kto założył ten temat?psychol k

Gość gość
No to co tam u Ciebie E. ? :)

Gość gość
Nie mam czasu na pisanie, z moim mężczyzną spędzam cudownie czas E.

Gość gość
9:53 Nie wiesz co u niej sk********e się dzieje ? Kabelek ci odcięli i nie możesz sprawdzić ? A może sam wyłączyłeś wtyczkę ,bo się niebezpiecznie zaczyna robić ? Już nie wyzywasz ,nie rozrzucasz goowna po forum ,tylko się pytasz ,zakładając denne wątki, dawnym zwyczajem ? Czemu tak delikatnie i tak nieśmiało ? Potrafisz przecież lepiej ! Ku*wy twoje już się nie wcielają ,nie jęczą ,nie masturbują się publicznie ,na czyjś koszt ,interes wam nie idzie ,czy może ktoś przeszkodził w tym ? A może choroba jednej posunęła się aż tak ,że ta druga zamiast zarabiać ,musi przy niej siedzieć , no i zastępować ją na forum , bo ty sam, choćbyś się ze*rał ,to czasowo nie wyrobisz ? Trudny okres w życiu nastał dla was ? Przeczekać radzę ,nic na siłę ! Wrzód kiedyś pęknąć musi ,rozleje się i wam ulży !

Gość gość
K kocha E

Gość gość
Mafiozo się znalazł z nieumytym h*jem ,kopulujący z każdym kutrem rybackim ,który mu się nawinie ! Takimi się otoczył ,Basia chyba z tydzień musiała się nie myć ! Baronowa niczym Marysieńka Sobieskiego ,żeby z tobą śmierdzielu się parzyć ,tez się nie myła ,bo przecież ,jak takie coś wytrzymać ! Nie dziwota ,że teraz choruje ! Wszak mówi się ,że od smrodu jeszcze nikt nie umarł ,ale na płocie też pisało , a wrażliwa przecież na zapachy ! Nieźle musiała się nawąchać, przez te laty!

Gość gość
Kocham K i mam motyle w brzuchu :) E.

Gość gość
Wiesz kto to pisze E. K. Tak było i tak jest, teraz pisze za K.

Gość gość
Wszyscy wiedzą i wszyscy morda w kubeł ,bo to nie ich sprawa, wulgarne wątki i nieustanne pisanie i nękanie ,przestępstwem jeszcze nie są ! A ta reszta ,cóż innych obchodzić może ? Niech sobie radzi sama ,przeciez forum się kręci , na reklamach zarabia ! A to ,żeby ,nie zapomniała ,że ma "anioła stróża " można topik założyć "ładnie ci w tych sukienkach" w tej przezroczystej najbardziej , bo akurat takie wtedy przeglądała ! No i gdy sprawa stanie niedaj Boże ,na ostrzu noża ,można forum zamknąć,jak na onecie i po sprawie ,prawda ?

Gość gość
12.56 przypadek do leczenia, naprawdę nie ma żartów... jak ją przeleczą, może przestanie pisać...

Gość gość
Komu chcesz ciemnotę wcisnąć? zainteresowani wiedzą to wystarczy K.

Gość gość
13:27 Znowu przytkało? Nie wiesz ,co napisać ? Do lekarza wysyłasz ,diagnozę stawiasz ,nieumyty h**u ?

Gość gość
13.42 nie dość, że psychiczna, to jeszcze chamka! do kobiety się zwracasz!

Gość gość
Kobietą się nazywasz ,wycieruchu internetowy ? Przeszkadza wam w interesach ,czy moze za dużo pisze o was i to boli ?Ktoś moze się w koncu tym zainteresować i będą kłopoty ? Tu nikt nie pisze i nie wyzywa jej ,prócz was sk*****y , inni wolą się w to nie mieszać ,bo przecież ,nie wiedzą ,że i oni ,mogą się stać obiektem waszego ataku ,albo się boją ,żeby nim się nie stać !

Gość gość
A ty co, z tą japą lecisz tak... tak jej bronisz a co ona na tym forum niby robi... tylko stalkuje! nigdy żaden K. TU NIE PISAŁ, TYLKO E.

Gość gość
zgłaszajcie jej tematy, to przestanie...

Gość gość
Nie wiem, kim jest autor, ale powiem mu, że źle słychać, a będzie jeszcze gorzej...E.

Gość gość
14:11już zgłaszacie ,na topiku życie ,wszystkie posty ostatnio usuwacie ! Za dużo o was prawdy pisze ? Ból doopy dostajecie ? Trzęsą się galoty ! Ona nigdy nie przestanie ,dopóki nie siądziecie na ławie oskarżonych ! NIGDY !

Gość gość
o, jeszcze brakuje tu awanturnicy S.! juz mnie nie ma!

Gość gość
Życie to wasz topik w nim jej grozicie i Za dużo napisała ,trzeba ją przytkać? Macie swoje sposoby!

Gość gość
lecz głowę!