Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

E. żyjesz? co tam u Ciebie?

Polecane posty

Gość gość
Nie musi leczyć, nie macie kontaktu, zero, więc piszesz aby czimś kosztem obrażania jakoś przyciągnąć, pisz sobie tylko to zostało K.

Gość gość
Pisać będzie o was i o waszej działalności ,tak długo ,aż was zamkną ,albo gdy jej pomożecie w tym, co jej obiecujecie od dawna ..... Zdychaj,zdychaj ,a jak tego nie zrobisz ,my ci pomożemy" " Nikt ci nie pomoże ,bo każdy się boi "

Gość gość
14:36 głowę ma spoko ,nie musi się leczyć ! Znowu nie wiesz ,co odpowiedzieć ,a musisz ?

Gość gość
Kto to, prawdziwa S...?

Gość gość
Prawdziwa ,raczej prawdziwy ,to czlowiek orkiestra

Gość gość
Wielonick forumowy wcielający się w różne postacie ,autor projektów forumowych !

Gość gość
Sylwia ,a raczej Sylwek w spódnicy ,opisujący cudze życie i podający na forum telefony telemarkera jako swoje !

Gość gość
Ja jestem K i kocham E

Gość gość
a ja jestem J. i też kocham E.

Gość gość
Ja też jestem J i też kocham E a na W sram. :D

Gość gość
Próbujecie ,jak widzę wszystkich sposobów ,żeby przytkać ! Próbujcie macie do tego prawo zboki !!!! Co za emocje ,co za emocje proszę państwa ,no kto wygra ,kto ten pojedynek wygra ? Trzeba poczekać :)

Gość gość
Wszystko zdarzyć się może przecież ,ich wielu ,ONA tylko jedna !

Gość gość
14:32 Zwieracze puszczają ? Ze strachu ,czy ze zwiotczenia ?

Gość gość
14:32 Zwieracze puszczają ? Ze strachu ,czy ze zwiotczenia ? x Osrana W się odezwała :D:D:D

Gość gość
Nie podszywaj się, moj K mnie nie kocha E.

Gość gość
A mój M. jest najdroższy, najukochańszy, kocham Go ponad wszystko, co swoje...E. Już ja się nie liczę...

Gość gość
Uwijacie się ,ale tylko żwawo , może uda wam się całe ujawnione wasze sk***********o przykryć swoim goownem ,przecież nie może być ,żeby ujawniona prawda rozniosła się w necie ! Mataczyć i mataczyć ile sił tylko wam starczy ! Sprawa bardzo poważna ,nie wolno jej bagatelizować !

Gość gość
Posiłki ściągnijcie ,w trójkę może wam się nie udać !

Gość gość
Teraz wie wszystko o was, ślepakami nie strzela jak na magii ! Przypomniało jej się taki moment ,gdy na Marsie wkleiła wiersz /No broniła się przed atakami / a nikt jeszcze nie wiedział, gdzie prawda leży i o co w tym wszystkim chodzi ,ona zresztą też nie/, W JEDNEJ CHWILI WSZYSCY ZAMILKLI i ci co atakowali i ci co bronili ,teraz wie dlaczego hahahahhahahahahhahahaha ,ale bez tego prawda nie ujrzałaby światła dziennego ,ktoś tym wszystkim kierował z góry , mocno w to wierzę http://www.eioba.pl/a/3o8z/o-k****e-i-o-lotrze-aleksander-fredro

Gość gość
No lituję się nad wami teraz K***y ,że dałyście się omotać takiemu sk********wi i działałyście pod jego dyktando ,wszak pieniądz nie śmierdzi ,ale trypel jego, jest teraz i waszym udziałem !

Gość gość
Trzeba było k**wy to przewidzieć i zarabiać na swój rachunek ,teraz nikt by was nie ścigał ! Mogłyście grać damy, jak na Atlantydzie ,nikt by o waszej działalności nie wiedział , nikt by was z tym goownem nie łączył !

Gość gość
Nie trzeba było swojej koleżanki w swoim goownie topić ,trzeba było wszystko przewidzieć !