Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one winne

Kobiety powodują rozpadek związków

Polecane posty

Gość one winne

bo facet jest przeważnie łatwy w obsłudze i wiele mu nie potrzeba

Gość gość
oj tak, przeżyłam to na własnej skórze, jedna laska próbuje rozbic mój zwiazek i sypia z moim chłopakiem

Gość gość
tak bardzo łatwy w obsłudze zwłaszcza jak chce zabić żonę dla kochanki z burdelu!!

Gość gość
kochanki potrzebuje tylko jak ma slaba zone

Gość gość
słucham? ja mam chłopaka i on bzyka cały czas swoją była i co to znaczy ze ja jestem słaba?

Gość gość
Biedni faceci. Nigdy nie wyrosnac z pieluch to straszne.

Gość gość
1,30 ty jestes jakiś p***b!

Gość gość
Ja mówię z doświadczenia. Jak miałem dziewczynę z wysokim libido to inne nawet przez myśl mi nie przeszły

Gość gość
Z bólem przyznaje ze w sumie cos w tym jest. Mój facet od kilku lat ***** tą samą laske mimo tego ze jest w zwiazku, raz z jedną a raz z drugą, ale wszystkie zdradzil z tą jedną, teraz mnie z nią zdradza

Gość gość
Tu tak serio się pisze czy aż tak jesteście niedowartosciowane?

Gość gość
1.34 k****arz zawsze będzie k****arzem taka jego natura! zdradzał przed zdradza po proste a tobie chuj do cudzych żon!

Gość gość
z gównem a nie z wysokim libido poj***e! świat się na dupaccze nie kręci!

Gość prawdemowie11
Lol wszyscy na mnie najeżdżają za to że prawdę napisałem :D Chcecie to żyjcie w swoim świecie i się okłamujcie, jak nie ma pociągu fizycznego to i nie ma miłości.

Gość gość
1.37 to p***b założył temat nie my! jak mnie szanowny mężulek zdradzał przed i po i kochanicy płacze że nie chciał się ze mną żenić to jestem słaba? wolne żart! sex miał 6 razy dziennie i to taki o jakim autor nawet nie śnił!Zmusiłam do ślubu? tak? to niech w********a! właśnie jestem silna! bardzo silna! nie dałam się zmusić do aborcji ,wychowałam dzieci mimo że podkładał mi nogę jestem tytan kobieta ,mnie nic nie złamie!.Jakim trzeba być człowiekiem że niby się własnego dziecka wyprzec? a ty koniarczyk stul pysk! zajmij się swoim nędznym życiem bo taka twoja zonka słaba że p******i -pijakowi takiemu jak ty daje sobie łamać rękę! nikim jesteś tfu!!Tyle mam do powiedzenia na ten temat!

Gość gość
Miłość bez przyjaźni to chüj nie milosc ale czy można się spodziewać czegoś poza chęcią j****ia po facecie? Pytanie retoryczne i wręcz niestosowne.

Gość gość
1.47 ty poj***e nie masz pojęcia czym jest miłość ty byś tylko dupczył!nie pisz o miłosci bo pojęcia o niej nie masz!!!

Gość prawdemowie11
nic o mnie nie wiecie frustratki, a że was zdradza facet to nie znaczy ze mozecie frustracje na mnie wylewac :P

Gość gość
1.49 autora nie pytaj ,jemu mózg sperma zalała a serce ma blisko d**y -sam tak mówi o innych że je blisko d**y mają no to widać gdzie on ma mózg i serce wiadomo gdzie!

Gość prawdemowie11
A i dam wam dobra rade. Zaden facet nie lubi wiecznie nieszczesliwych płaczek z pretensjami. Wiec ogarnijcie swoje d**y, nauczcie się usmiechac i cieszyc z zycia. I miejcie w sobie troche indywidualnosci a nie jak huba przyrosnieta do faceta. Jak on zdradza to idziesz sobie szukac innego i kontynuujesz zycie bez niego. Co w tym skomplikowanego?

Gość gość
2.02 ślub rzecz święta debilu! mam nie płakać że debil wypłate daje na alimenty a ja nie miałam dzieciom co do gara włożyć? ty serio jesteś p***b! jak bym płaczliwa taka była to by wszystko u nas odłogiem leżało! to ja wszystko w garsci trzymam a ty się odp*****l od cudzych żon bo nic ci do tego!swojej pilnuj pijaku! wulgarny!

Gość gość
do doopy se wsadz te swoje rady albo sam z nich skorzystaj ,własnej żony nie umiesz debilu rozweselić wiecznie nieszczesliwa!kto by takiego p****a chciał ? nikt!

Gość gość
no super chłop ją chce zabić a ona ma się uśmiechać ? super ! co za zj****y głąb .Rozumowanie dwulatka

Gość gość
2.02 mam szukać innego? nie dziękuję !dziwką nie jestem! przed Bogiem ślubowałam ,przykazania znam! szmacić się nie mam zamiaru!żadnego p****a twojego pokroju do siebie nie dopuszczę!!

Gość prawdemowie11
Ja nie mam żony, a jestem 10x szczęśliwszy od was jak widać. Jak się wybrało patusa na męża to tylko do siebie pretensje. Widziały galy co brały.

Gość gość
2.16 taki sam jesteś jak on nic inny!

Gość ToBezZnaczenia
Żeby trwać w związku, w którym ktoś cię zdradza, to chyba serio trzeba nie mieć godności.

Gość prawdemowie11
no ja nie zdradzam. Mam fajną dziewczynę i nie muszę szukać przygód :P

Gość gość
małzenstwo i dzieci to nie przygoda to odpowiedzialność p****y!dzieci same się na świat nie prosiły żeby je w dopie mieć a jak p***b zrobił innej dziecko przed ślubem i się nie przyznał to teraz płaci czyja to wina?.J jestem bardzo fajna ,najlepsza i nawet w jednym procencie nie zasługuje na mnie!jak patrze na tą menelice z która mnie zdradza to mnie obrzydzenie bierze .fuj

Gość gość
2.20 w kosciele katolickim nie ma rozwodów !

Gość gość
2.35 dla mnie ma wartość najwyższą Rozwodnikom nie wolno przyjmować Eucharystii a ja wolałabym umrzeć niż nie móc przystępować do komunii ! Nie zaprzedam duszy diabłu! nie potrzebuję nikogo! nie jestem d****a!