Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one winne

Kobiety powodują rozpadek związków

Polecane posty

Gość gość
co za ciemnogrod. Nic dziwnego że pis wygrywa :D

Gość gość
to nie ciemnogród tylko wiara w Boga!,której u ciebie brak!kultury jak widzę również!

Gość gość
Ej a co z Wami ??? Coś Wam się pokrywało pod sufitem ? Rozpad związków powodują i kobiety i mężczyźni .Balaganu insyfunnarobia zawsze Ci niedojrzali ...Dziecinni,samolubni .Dorosli ludzie,albo z sobą żyją jak partnerzy ,w miłości i szacunku i odpowiedzialności ,albo są wobec siebie szczerzy i się rozstają ,,z klasa” .Ale egoiści,dziecinni,pieniacze ,oszuści ,wrażliwe niezaradne dziewczynki ...takie osoby wała związek nawet bez zdrady .Buduja domki z MinCrafta a nie dom rodzinny ... puk puk pora otworzyć oczy,również na siebie

Gość gość
2.57 gdzie ty tu widzisz niezaradne dziwczynki? ja sama dzwigam ciężar domu i wychowania dzieci ,nawet jełopowi pracę musiałam załatwić bo sam nie umie ! on nic nie umie!niedojrzały burak

Gość gość
Haloooo ! Rozwodnikom nie wolno przyjmować Eucharystii ??? Mówisz o tym Bogu ,którego pochłaniasz w wafelku ? Na serio??? A znasz swoją wiarę tak doskonale,ze tu na forum wrzucasz zakazy i rozkazy ??? Jesteś Chrześcijanka czy Katoliczka ??? Znasz różnice ??? Czytałaś Biblię ??? Gdzie w Bibli Chrzescijanskiej jest napisane o opłatku ??? Kto Chrześcijanom nakazuje zajadać P.Jezusa w wafelku ???? Doucz się !!!! Jak nie masz gdzie to wskocz na youtube i wpisz ,,czy katolicyzm to chrześcijaństwo” .Jak już wyczaisz różnice to wróć tu i pogadamy

Gość gość
3.02 jełopowi??? Od razu widać po Tobie,zes Ty ideał.... Masz o sobie mniemanie ,a mąż pewnie wiecznie musi wysłuchiwać ze wszystkiego dokonałaś ,jesteś ponad wszystkim ...

Gość gość
3.03 jesteś ciemna! ,,Czyńcie to na moją pamiątkę,kto spożywa mój chleb i pije moje ciało ma życie wieczne''-mówi ci to co? sama się doucz! tak nie wolno rozwodnikom przystępować bo małżeństwo to Sakrament ! a złamanie Sakramentu jest grzechem śmiertelnym tak samo jak złamanie przykazań! ,NIE CUDZOŁÓŻ''! mówi ci to co?,,każdy kto żonę/męża oddali i weżmie inną popełnia cudzołóstwo i każdy kto przyjmuje cudzą -popełnia cudzołóstwo! doucz się! Dla mnie Bóg jest na pierwszym miejscu!

Gość gość
3.07 chciałabym mieć takiego zeby nie musiec pracować sama na wszystko bo on co zarobi to na alimenty wydaje ..k***ić się chciał to teraz płaci tylko co nasze dzieci winne za tto że mają takiego nieodpowiedzialnego ojca? dom sam wyposażyłam ,o wszystko równiez o dzieci sama sie staram ,chciałabym czasem żeby był jak na prawdziwego mężą ojca i mężczyzne przystało ale jemu nie zależy .Chyba też przestanę wiosłować zobaczymy co się stanie ,nie mam już siły!lżej by mi było samej niż z nim ,on tylko problemy robi i wstyd przynosi.I muszę być silna bo nie mam innego wyjscia!

Gość gość
Hahahaha hahahhahaha ,zakaz rozwodów wprowadzili Królowie i Kościół ....a Kościół ta sekta powstał w 4 wieku po P.Jezusie ...hahahha sama jesteś ciemna i niedouczona ,wafelkozerca

Gość gość
3.07 tak ,ja przynajmniej coś robię!

Gość gość
Boli Cię ,ze płaci alimenty ???? To cię boli co ???? Tylko Waszym wspólnym dzieciom powinny się należeć pieniądze co ??? A ze ma dziecko z inna kobieta to tu Cię boli ,ze na to dziecko płaci ....Ale nie boli Cię ze tamto dziecko wychowuje się bez ojca ??? Obzydliwa z Ciebie egoistka

Gość gość
Katoliczki ,obżydliwe materialistki.... Chrześcijanki kochają każdego człowieka ,nie liczą się dla nich dobra materialne ,śluby,brak szacunku ....tak żyją tylko Katolicy .Chrzescijanie żyją miłością !!!!!

Gość gość
gnój zdradził za plecami ! podczas małżenstwa to boli! zrobił naszym dzieciom krzywdę bo przez niego głodowały na granicy życia i śmierci z głodu mdlały i ja też przez gnoja! to boli rozumiesz?nie zasłużyły na to! złotówki od niego nie mają! i nigdy nie miały! bekart prostytuty która cudzego meza do łózka zawlekła ma jesc rarytasy a moje mają głoidować? lecz si!!! syn miał taką nemię ze miał skierowanie na przetaczanie krwi idiotko puszczalska!Już nie mówie o tych dwoje co miał z inną przed slubem a się nie przyznał,w ruinę wpędził mnie dzieci i mojego ojca też.

Gość gość
gnój zdradził za plecami ! podczas małżenstwa to boli! zrobił naszym dzieciom krzywdę bo przez niego głodowały na granicy życia i śmierci z głodu mdlały i ja też przez gnoja! to boli rozumiesz?nie zasłużyły na to! złotówki od niego nie mają! i nigdy nie miały! bekart prostytuty która cudzego meza do łózka zawlekła ma jesc rarytasy a moje mają głodować? lecz si!!! syn miał taką anemię ze miał skierowanie na przetaczanie krwi idiotko puszczalska!Już nie mówię o tych dwoje co miał z inną przed slubem a się nie przyznał,w ruinę wpędził mnie dzieci i mojego ojca też.Tylko ludzie którzy nie wierza w Boga rozbijają rodziny i szmaca się na prawo i lewo.Brak kręgosłupa moralnego i jakichkolwiek wartości.

Gość gość
żyję miłoscią!! Jezusa dlatego nie zabiłam syna w swoim łonie!! bo to grzech największy a on co? własne dziecko zabić? tak postępuje człowiek? Dla mnie on jest nikim!

Gość gość
woli się naćpać niż dziecku dać czy kupić cokolwiek to jest ojciec? mąż? tfu! Idę spać! Tylko wiara w Boga jeszcze trzyma mnie przy życiu.

Gość gość
Nazwałaś dziecko bękartem ???? Niewinne dziecko zmoczyłaś ,zrównałas z błotem tylko dlatego ze rodzice tego dziecka sypiali ze sobą ??? Weź się puknij !!! To przez Twoja nienawiść i brak szacunku do dzieci nazywając ,,bekartami” masz to co masz ....Dajesz z siebie nienawiść i ona do Ciebie wraca ,sama krzywdzisz własne dzieci bo to co wypuszczasz w świat wraca do ciebie podwójnie ! Jesteś chora z nienawiści .Niszczysz w ten sposób własne dzieci i dziecko Twojego partnera ( rodzeństwo Twoich dzieci) . Nie odejdziesz od niego ,nawet jeśli go nienawidzisz ,wolisz przy nim tkwić,żeby się znęcać i wywalać na niego swoje bum bum ....Dziwisz się ze Cię zdradził ???? Każdy Cię zdradzi,bo nie masz w sobie miłości,nie dajesz jej i nie dostaniesz jej .Tylko tomcomdajesz wróci do Ciebie ....Bękart ...szok,ze ktoś tak potrafi nazwać dziecko ,czy ono coś Ci zrobiło??????

Gość gość
3,37 zostaw ją! to jest ogólnie przjęta nazwa jak miała nazwać ?zdradził to poniesie karę ,zresztą ta z którą żonę zdradził też.Prawo karne jest jednoznaczne .Jest winny za rozpad.

Gość gość
3,37 oho uderz w stół a nożyce się otworzą ! się odezwało k***isko!

Gość gość
3.37 nie znasz mnie! nic o mnie nie wiesz !większość ludzi stale powtarza ze jestem za dobra dla niego i dla jego rodziny i znajomych ,oni to widzą.Ci którzy mnie znaja wiedza jaka jestem .Nienawidzę? za to ze chciał mnie zabić i za to ze chciał zabic naszego syna i ze nas głodził chyba dawno powinnam! tylko ja nie znam tego słowa nie umiem zionąć jadem i nienawiscia jak ty! albo życzyc komuś smierci jak ty!Biorę przykład z Jezusa a Jezus był miłoscią !

Gość gość
A czy ja komuś tu życzę śmierci ????? Nie nacpalas się czasem i nie wyczytujesz czegoś czego nie ma ,nikt nic tu nie napisał o śmierci ...Puknij się autorko i nie wmawiaj ludziom czegoś,czego nie napisali.Bo to wyglada jakby nie tylko Twoj facet ćpał jak piszesz tylko Ty !! Skoro Cię zdradzał ,ma w nosie dzieci ,rzucał się na Ciebie i dziecko tompo co z nim siedzisz zamiast odejść ???? Po co ??? Wytłumacz po co to ,może ktoś Cię zrozumie....Siedzienie z facetem po to,żeby cierpieć i wylewać żale na kafeterii nie ma sensu ,ale Ty z nim siedzisz! Gadasz o rozwodach i innych bzdetach ,nie musisz mieć rozwodu,żeby Twoje małżeństwo przestalomistniec .Przysiega przed ołtarzem została złamana ,nie ma już małżeństwa ...wiec o co Ci chodzi??? Nie masz torby,żeby się spakować i odejść ???? Masz przyjaciół ,przyjaciele prawdziwi przyjmą Cię z dziećmi na jakiś czas aż staniesz na nogi ....Nie wiem o co Ci chodzi serio!!!!! W życiu są zawsze 2 wyjścia ,zawsze ....w każdej sytuacji ....Jesteś w zwiazku który jest totalnie do kitu wiec masz 2 wyjścia ,zostajesz i cierpisz albo odchodzisz i zaczynasz nowe życie ....wsioooooo....oczywiście na początku jestmmega trudno ,ale marnowanie lat i cierpienie w związku chyba jest najtrudniejsze ,wiec się obudź!!!!! Pobudka !!!!! A może wierzysz ,ze pomoże Ci Kościół ????

Gość gość27onaa
FACECI lubia sie tłumaczyć tym ze sa facetami :D jezeli kobieta nie czuje sie kochana najważniejsza etc nie bedzie seksu nie bedzie uśmiechu i bedą pretensje bo wpada w pranoje. Przez zachowanie faceta :) który nie przyzna sie do bledu. Ba! Nie zrozumie tego, nie próbuje zrozumieć bo „ jes facetem”. Te słowa pozwalają na bycie leniem, który nie używa mózgu to wyższych czynności :D Zajmijcie sie kobietami a nie myślcie ze juz nie musicie poprzez „zasiedzenie” :) nie beda wtedy wariatkami, uwierzcie

Gość gość
I nie wyzywaj jak jakaś prostaczka ,bo już zwyzywałas od bękartów niewinne dziecko ,a teraz mnie od ku.....,puszczalskich itp ,nie wyzywaj ludzi ! Bo to świadczy o tobie ! Tuk zady ma prawo mieć własne zdanie ,ale nie ma prawa wyzywać ...A Twój język w kilku postach pokazał twoje zachowanie i traktowanie ludzi ....cytuje ,,jełop,bękart,prostytutka,puszczalska,kur... Wyzylas się ???? Może oczekiwałam,ze ktoś zwyzywa Twojego faceta ??? Każdy ma go w nosie ! Ale to Ty powinnaś odejść jak Ci z nim zle !!!! Narażasz dzieci na niebezpieczeństwo ,głód,anemię,cpanie itd ....właśnie siedząc z nim ! On tu nikogo na forum nie skrzywdziłem,wiec nikt tu psioczyc na niego nie będzie ...Zakumaj w końcu,ze winę za wszystko ponosisz Ty ! Bo z nim jesteś !!!!!!!!!!!

Gość gość
Kobietko/mężczyzno wyżej, czemu rozmawiasz sam/a ze sobą? Problemy psychiczne? Byś chociaż zmienił/a styl pisania XD

Gość gość
2.35-"Ślub kościelny nie ma dla mnie żadnej wartości" xx Bo nie jesteś osobą wierzącą.

Gość gość
J*******a ku)rwa z bękartem znów ma atak i nocą kłóci się sama ze sobą :D

Gość gość
żonaty zmachał jej bękarta i zwiał hahaha

Gość gość
o kuźwa sfrustrowane koorffiszcze przez całą noc się pruło ka kafe :D:D pewnie na bezsenność cierpi :D:D