Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frog_in_the_fog

o zupie Maryni

Polecane posty

Gość gość
Jak zdolna to w 10 gora 15 min wyeksploatuje kazdego

Gość gość
Bzykasz Ukrainke?

Gość gość
Jak to dwa?:O

Gość gość
Poważnie traktujesz chodząc na d****i? Potraktuj poważnie i przebadaj się zanim zblizysz się do niej.

Gość gość
po fantazjach erotycznych nie trzeba się badać i nie grozi zakażenie

Gość gość
ani spuszczenie du/pie do du/py nie trwa godzinę, skoro już o piniondzach mowa:D

Gość gość
2013: gość 2013.07.24 MAcku gdzie pracujesz i ile masz lat? Zgłoś Maciek B. 2013.07.24 Firma audytorska. 28 lat. pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego

Gość gość
Na zdjęciu wygląda na starszego.

Gość gość
2013 Maciej wchodzi w online retailing: Maciek B 2013.08.24 Przy okazji z góry zachęcam do zrobienia zakupow w moim sklepie internetowym, który będzie integralna czescia bloga.

Gość gość
A tam, pewnie opanował technikę kontroli do ostatniej minuty z zegarkiem w reku. :D

Gość gość
2013 Maciej jest też powiesciopisarzem: Maciek B 2013.11.06 Pisalem tak już setki razy w formie zartobliwej, a na dyktandach w podstawówce zawsze miałem najwyższe oceny. Poza tym jestem powiesciopisarzem. Ergo: nie ucz ojca jak robic dzieci i nie ucz księdza modlitwy.

Gość gość
2013 Maciej rozpoczyna studia doktoranckie: Maciek B 2013.09.03 Zaczynam studia doktoranckie, a z profesorem po prostu znam się i konsultuje się z nim w roznych sprawach, nie tylko w tej. To jest spotkanie prywatne.

Gość gość
Maciek jest księdzem?

Gość gość
2013 Maciej pisze kryminal: Maciek B 2013.09.03 @Silene: kiedyś sluchalem, teraz czasami wracam do starych kawalkow To drugie to była Paktofonika - "Powierzchnie tnace". Zawsze słucham tego kawalka na początku wrześniaPiosenek nie pisze, ale może kiedyś kto wie Obecnie pisze kryminal i mam tez w planie napisac bajke dla dzieci.

Gość gość
I doktorem?

Gość gość
Jedno co zauważyłem to że Maciek usilnie wmawia iz posiada zasady moralne i sumienie. Reszta pierdół go nie interesuje

Gość gość
2014 myśliwy i kolejne studia: Maciek B 2014.07.29 @gosc: nie zostalem jeszcze mysliwym, ale od wrzesnia rozpoczynam staz w kole lowiecki, a od pazdziernika nowe studia.

Gość gość
2015 Maciej o studiach: Maciek B 2015.08.21 Konczylem jeden z kierunkow na Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu, wiec slyszysz dzwony, ale nie wiesz w ktorym kosciele

Gość gość
2016 wre praca nad komiksem: gość 2016.01.03 co z komiksem? coś zadziałałeś? Zgłoś Maciek B 2016.01.03 Tak, mam juz wymyslona historie i ogolny konspekt. Teraz selekcjonuje zdjecia, ktore sie w nim znajda, a pozniej zaczynam pisac. Zgłoś REKLAMA gość 2016.01.03 byłeś w USA czy to nadal tylko plany? Zgłoś Maciek B 2016.01.03 Plany. Zgłoś Maciek B 2016.01.03 Planuje tez wydac albumo-ksiazke o Wyspie Mlynskiej.

Gość gość
Trzeba mieć niezle nasrane w głowie, żeby latać i szukać starych postów obcego faceta z forum. Paranoja zenitowa.

Gość gość
Raczej obcego psychola.

Gość gość
Ale jakie to zabawne :D Maciek już bardziej skompromitować się nie może. Nazmyślał tyle, że to kosmos. Tymi d******** przeszedł samego siebie. Chce grać macho, a wychodzi na desperata uprawiającego seks z kobietą której za to płaci. Bo żadna go nie chce. Teraz wymyślił nowe kłamstwo - ślub z Ukrainką. I na 100% za jakiś czas powie, że ten ślub wziął :D

Gość gość
Plus jest taki, że potem będzie mógł pisać o problemach małżeńskich

Gość gość
Może nawet przeniesie się macierzyński i zacznie debatę o pieluchach

Gość gość
gość 2018.09.16 Agatka powiedziała ze jego dziadek pułkownik, mógłby dziadkowi Iftary generałowi buty czyścić. W sumie mało sie pomyliła bo tak to w wojsku jest,że niższy stopniem robi co każe wyższy stopniem. Czy coś w tym stylu. Jest na temacie Iftary ta cała rozmowa.Bo dziadek Iftary to generał i wysoko postawiony UB-ek. Jak dziadki Agatki i Maciula. Zgłoś Maciek B 2018.09.16 Mam tylko 2 udka, chcialem zjesc 2. facebook.com/wyspapelnacudow Zgłoś REKLAMA gość 2018.09.16 W sumie idącjej tokiem myślenia, to dziadek Odurzonej major mógłby czyścić buty dziadkowi Maciula. Co oni mają z tymi wojskowymi dziadami komuchami to ja nigdy nie pojmę. Maciek B 2018.09.16 Idac tym tokiem rozumowania, to jak blekitna robila mi loda, a pozniej calowala sie ze z jakims facetem, to ten facet robil mi loda. Logika k***a na poziomie zerowki, jestem pod wielkim wrazeniem. facebook.com/wyspapelnacudow Maciek B 2018.09.16 Te kobiety nie mialy zadnych dziadkow generalow, to pospolite wsiury, ktore udaje kogos kim nie sa. Ja cale zycie wychowywalem sie w rodzinie wojskowej i poznaje takie rzeczy. :D:D:D

Gość PPK
Mnie się Maćko podoba. ;)

Gość gość
W 2014 Maciej studiuje już informatykę: @gosc: ja mialem w swoim zyciu kilkadziesiat partnerek seksualnych i kilka partnerek jako zwiazek. Mam fajna prace, jetem prawie bieglym rewidentem, studiuje informatyke, mam wlasne mieszkanie i oszczednosci, ktore pozwalaja mi na kupno szeregowca za za 500 tys zl, pod miastem. Mam tez swojego bloga kulinarnego. Jestem tez przyszlym dziedzicem 2-3 mn zlotych po rodzicach. Wiec oczywistym jest, ze patrze na zarobki potencjalnej partnerki.

Gość gość
gdyby nie macko ten temat by nie istnial:D

Gość gość
Maciek - Ukrainka wie ze chodzisz na dziwwki?