Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zobaczcie film jak zagranicą śmieją się z głupich polek!

Polecane posty

Gość gość
Słabe :/ dziecko nie jest winne, że ma łatwą matkę. Nabijanie się w takich przypadkach z dzieci jest dnem.

Gość gość
ja pier... siara się w UK przyznawać do bycia Polakiem przez takie panienki... a takich jest sporo więcej, niestety.

Gość gość
"Polka + mokebe = Guwniak wyglądający jakby miał pchać katapultę do Gondoru" x Oplułem klawiaturę xD

Gość gość
Mam taką koleżankę z LO która w UK puściła się z czarnym zaszła w ciążę, a murzyn jak to murzyn spie'rdolił :D no i ona wróciła do PL, do Kalisza i od 5 lat samotna mamusia... nikt jej nie chce bo Polak który by się zdecydował na związek z kobietą po czarnym to jeleń, już nie wspomnę o wychowywaniu mulata :D nikt o zdrowych zmysłach się nie podejmie.

Gość gość
zastanawiam się co te baby maja w głowie... naiwnie wierzą, że gdy mudzin spie'rdoli ktoś się podejmie bycia tatusiem zastępczym dziecka mudzina? Chyba ostatni fra'jer.

Gość gość
"polki są najładniejsze", tak chwalimy nasze dziewczyny a one dają d**y każdemu kto przyjedzie i ma kasę :/ mam dość naszych kobiet, serio.

Gość gość
nasze kobiety to ściek.

Gość bolOoO
Nawet najgorszy pryszczaty spermiarz z zagranicy w polsce luźno sobie p****** XD jak ktoś ma bardzo dobry angielski polecam w takim Wrocławiu czy innym dużym mieście studenckim na klubach pitolić tylko po angielsku i wciskać kity o nieziemskich zarobkach za granicą haha tylko musicie mieć bardzo dobry akcent bo inaczej dupki wezmą was za ruska, albo ukraińca i nici z dziubdziania. Z jednej strony to smutne, a z drugiej zabawne bo jak macie ciemniejsza karnacje to luuuzno możecie wciskać im, że jesteście z jakiegokolwiek egzotycznego kraju.