Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupno termometru

Polecane posty

Gość gość

Witajcie potrzebuje kupić termometr dla dziecka. Najlepiej jakby był bezdotykowy. Jakie polecacie?

Gość mlodamezatka

Jak się z mężem spodziewaliśmy dziecka to zażyczyliśmy sobie na prezent jakiś termometr bezdotykowy i teście nam zamówili NonContact. Działa bardzo dobrze, nie mam uwag. Precyzyjny, bardzo szybki, tak naprawdę samo badanie zajmuje sekundę. Nie trzeba małemu dziecku termometru nigdzie podkładać, wkładać itp.

Gość sara

Ja też mam nonContact i też polecam. Bardziej niż przy mierzeniu gorączki (bo w sumie synek i tak mi jak na razie nie choruje) to przydaje mi się właśnie podczas robienia mleka z proszku...zawsze mnie to stresowało że podam dziecku za gorące zanim jeszcze nie miałam tego termometru.

Gość masjjj

Dostałam niedawno w prezencie od szwagierki zestaw BabyTemp+kompres i chwalę sobie. Jestem pozytywnie zaskoczona zwłaszcza termometrem. Ekspresowy precyzyjny i rzeczywiście bardzo ładnie łapie z odległości, sprawdza się też przy mierzeniu temperatury w pokoju, albo jak podgrzewam synkowi mleko żeby sprawdzić czy ma optymalne ciepło.

Gość anna
Dnia 24.05.2019 o 14:14, Gość masjjj napisał:

Dostałam niedawno w prezencie od szwagierki zestaw BabyTemp+kompres i chwalę sobie. Jestem pozytywnie zaskoczona zwłaszcza termometrem. Ekspresowy precyzyjny i rzeczywiście bardzo ładnie łapie z odległości, sprawdza się też przy mierzeniu temperatury w pokoju, albo jak podgrzewam synkowi mleko żeby sprawdzić czy ma optymalne ciepło.

Nam też służy Babytemp + kompres już od jakiegoś czasu i wszystko jest okej. Termometr precyzyjny, kompres łatwy w obróbce termicznej (na zimno i na ciepło w mikrofalówce).