Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nie ma sensu

mieszkam w balaganie i brudzie a to dlatego ze nie moge

Polecane posty

Gość nic nie ma sensu

znalezc dziewczny od wielu lat, zadna mnie nie chce, gnije na portalach randkowych latami itd itd uwierzylem ze nie moge miec nikogo wiec po co sie starac, siedze sobie w depresji i samotnosci nie mam sily na nic, czesto zmieniam prace i przesiaduje na bezrobociach, ruszam sie do roboty jak mi sie kasa konczy, nie widze sensu w niczym ale jeszcze sie myje i piore ubrania w miare czesto natomiast reszta to balagan, jesli chcecie to wrzuce fotki z mojego mieszkania ktore wymaga remontu ale nie widze sensu go robic skoro kobiety nie chca mnie to moge zyc byle jak. Dajcie znac jak chcecie widziec ten syf.

Gość gość
Może po prostu szukasz jakiejś piękności , jak większość facetów? Spróbuj się umówić z mniej ladna dziewczyna, taką bardziej skromna.

Gość gość
Pokaż :)

Gość gość
OMG :D Tam trzeba wpuścić zakłąd oczyszczania miasta.

Gość gość
Posprzątaj wywal co zbędne, zrób przyjemne wnętrze to dziewczyna tez się znajdzie.

Gość gość
Zdjęcie z neta, dawaj prawdziwe foty bracie.

Gość gość
Czekamy na prawdziwe zdjęcie.

Gość PPKK
Zbieractwo to choroba. Oglądam ten program, wymiata. Tylko ludzi szkoda.

Gość gość
wstaw zdjecia i jak zajdujesz prace, jak masz depresje?

Gość nic nie ma sensu
Tamto zdjecie to nie moj balagan, OK bede wrzucal stopniowo, najpierw moja kanapa https://ibb.co/tM7Kf65

Gość nic nie ma sensu
"i jak zajdujesz prace, jak masz depresje?" no znam sie na roznych rzeczach to zawsze cos mi dadza, a kto powiedzial ze z depresja nie mozna pracowac? mozna ,czasem.

Gość gość
Liczysz że jak będziesz miał kobietę to będzie Ci sprzątać jak matka? Boże.

Gość gość
"Liczysz że jak będziesz miał kobietę to będzie Ci sprzątać jak matka? Boże. " Matka mi nie sprzata, po prostu nie mam motywacji zeby zyc inaczej.

Gość gość
tamto to nie jest moja kuchnia, ale powiem wam ze prawda jest taka ze w samotnosci sie czlowiek rozleniwia i przestaje dbac o siebie i swoje otoczenie, cos jakby dziczeje i ma wyj****e.

Gość gość
gość dziś tamto to nie jest moja kuchnia, ale powiem wam ze prawda jest taka ze w samotnosci sie czlowiek rozleniwia i przestaje dbac o siebie i swoje otoczenie, cos jakby dziczeje i ma wyj****e. xxx goovno prawda. twoje mieszkanie jest odzwierciedleniem twojego wnętrza. to po prostu jest dowód na to, że jesteś zwyczajną fleją i leniem. I posiadanie laski tu niczego nie zmieni, poza tym, że z niej zrobisz sprzątaczkę

Gość gość
Wyobraź sobie, że tak za trzy dni przychodzi do ciebie miss universe 10/10 na kolację. To co byś zrobił?

Gość nic nie ma sensu
Nie zawsze tak bylo, wlasnie kiedys czesto sprzatalem i lubilem miec ladnie i czysto, ale jak sie dowiedzialem ze nie pociagam kobiet ze jestem dla nich nic nie wartym nie atrakcyjnym smieciem to olalem wszystko i stalem sie tym kogo one we mnie widza, zyje w brudzie i w balaganie nic mi sie juz nie chce, wszystko mi obojetne, stracilem sile na cokolwiek inie mam sie przed kim wstydzic bo zyje sam. Tutaj moja podloga, wbrew pozorom nie jest to brudzik tylko zdarty lakier i brzydkie drewno, tego nie umyje sie ale fajnie wygalda prawda? https://ibb.co/K71MyJy tak wygalda nora starego prawika!

Gość nic nie ma sensu
nie chcecie wiecej zdjec mojej nory?

Gość nic nie ma sensu

oto moj kibelek hehe https://ibb.co/VQHGXTJ

Gość gość

Chwalisz się czy żalisz?

Gość nic nie ma sensu

13 minut temu, Gość gość napisał:

Chwalisz się czy żalisz?

jedno i drugie.

Gość gosc

Odzwierciedlenie duszy? Co ma dusza do chcenia posprzatania domu? Idiotyzm no ale kazdy moze wierzyc w co mu sie podoba,jedni bedą mieszkac w obgryzionych scianach,starych meblach,nieremontowanym od 60 lat a mimo tego beda co tydzien szorowac w nim podlogi,czyscic zdezelowane meble,i beda sobie wmawiac ze zyja zaebyscie,bo na inne zycie ich nie stac,drugi nie majac zamiaru wmawiac sobie jak hoojowe ma mieszkanie laske polozy na sprzatanie i wyczyszczenie bo po co jak tak czy siak wyglada jak melina,to jest takie zaklamanie rzeczywistosci ze mieszkamy w starych melinach bo nas nie stac na normalne w tym kraju.

Gość gosc

Wogle bez sens po co wmawiac sobie ze ma sie zaebyste mieszkanie i szorowac go jak po sprzatnieciu i tak wyglada jak melina bez sens

Gość nic nie ma sensu
11 minut temu, Gość gosc napisał:

Odzwierciedlenie duszy? Co ma dusza do chcenia posprzatania domu? Idiotyzm no ale kazdy moze wierzyc w co mu sie podoba,jedni bedą mieszkac w obgryzionych scianach,starych meblach,nieremontowanym od 60 lat a mimo tego beda co tydzien szorowac w nim podlogi,czyscic zdezelowane meble,i beda sobie wmawiac ze zyja zaebyscie,bo na inne zycie ich nie stac,drugi nie majac zamiaru wmawiac sobie jak hoojowe ma mieszkanie laske polozy na sprzatanie i wyczyszczenie bo po co jak tak czy siak wyglada jak melina,to jest takie zaklamanie rzeczywistosci ze mieszkamy w starych melinach bo nas nie stac na normalne w tym kraju.

to nie chodzi o to ze mnie nie stac ,zyje w tym stanie bo nie mam motywacji aby przeprowadzic generalny remont, samotnosc dziala na mnie demotywujaco, skoro nie moge miec partnerki czyli jestem za malo atrakcyjny czyli smiec ludzki to na hoj cos robic, moge byc tym za kogo mnie maja czyli niczym i zgnic w brudzie i smrodzie.

Gość john

hejka

znalazłem stronę gdzie rozdają bony do Rossmana warte 200 zł, wystarczy podać swój email i aktywować  :) link tutaj: http://bit.ly/rossmanbony200zl