Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje imie jest moim koszmarem

Polecane posty

Gość gość
Może skorzystaj z wizyty u psychologa albo psychiatry. Na urojenia są leki Marysiu. Aurora to imię odpowiednie dla suni.nie rób siary rodzinie...

Gość gość
Maria to bardzo ładne imię. Ty masz jakieś kompleksy z dzieciństwa autorko.

Gość Do Marii
Wyśmiewają się tylko kozaki w necie ;) Każde imię jest na swój sposób ładne. Już ci napisałam co możesz zrobić. Nikt ci do dokumentów zaglądać nie będzie oprócz urzędasów.

Gość gość
aurora dla suni ? lecz sie idioto... aurora to znane imie w skandynawii. wyjdę za skandynawa i ci się bede śmiać w twarz suniu :) :)

Gość gość
„do marii” dziękuje Ci bardzo:) buziaki jesteś chyba jedyną osobą, która odpowiedziała bez kpienia sobie z mojej osoby.

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego zamiast narzekać nie zmienisz imienia jeżeli Ci się nie podoba? Jesteś pełnoletnia więc to nie problem.

Gość gość
Nikt się nie śmieje z Ciebie autorko,ani z Twojego pięknego imienia tylko bardziej z wyimaginowanych problemów. Co do skandynawskich mężczyzn to nie są zbytnio zainteresowani Polakami,traktują nas na równi z rumunkami i ukrainkami. W Polsce nie miałabyś życia z tym imieniem i nie obrażaj się na ludzi,którzy bezinteresownie odpowiadają na Twój wątek,bo po to go założyłam.Pozdrowienia z Oslo.

Gość Do Marii
Spoko. Nie przejmuj się i głowa do góry. Obcy ludzie nie wiedzą jak masz naprawdę na imię, więc możesz pościemniać z innym imieniem, a w urzędach i tak będą do ciebie mówić per Pani Mario, oni nie używają zdrobnień typu Marysia, Basia, Kasia itp. Musisz też nakłonić jakoś swoją rodzinę do Aurory :)

Gość gość
Maria to najpiękniejsze imię żeńskie na świecie. Nosiła je Matka Boża.

Gość gość
utkaj się z tymi pozdrowieniami z oslo :) masz tam fagasa ??? głupoty gadasz.

Gość gość
„do Marii” dziękuje Ci słońce bardzo, bardzo bardzo :)

Gość gość
Ja nie mam fagasa tylko męża Polaka od lat. Ale śmiać mi się chce z Polek,które przylatuja do Skandynawii szukać miłości życia,a kończą najczęściej wykorzystane na drugi dzień w pustym łóżku

Gość gość
Zmień na Marianna albo Marian

Gość gość
taaak :) równie dobrze możesz napisać ze polacy nie interesują sie skandynawkami. a jest dużo polaków co maja żony z tamtych regionów i na odwrot :) ahaha mnie nie interesują polacy pozdro.

Gość gość
Moja koleżanka ma na imię Ania, ale podobnie jak ty, ma problem z krzaków wzięty i każe sobie mówić Anno.

Gość gość
A wracając do imienia Maria to piekne równie światowe imię co Aurora. Marry,Marija,Masza te kompleksy nie potrzebne ☺

Gość gość
gość Sam masz k***a malarię .... :/ Nie pomagasz autorce.

Gość gość
Niedość że 3/4 osób wyśmiewa się z imienia Aurora, to jeszcze Śmieszycie mnie, jak można napisać że dana nacja jest taka i taka? Każdy człowiek jest inny.

Gość gość
Gościu wyżej, niby każdy człowiek jest inny, ale w pewnej nacji jest większość ludzi zj******h, a w innej większość tych dobrych, więc stereotypy są tutaj jak najbardziej trafne.

Gość gość
Ja znam jedną Darię, która kkaże na siebie mówić Abigail. i tak od wielu lat mówią na nią Abigail lub Abiśka i tylko nieliczni wiedzą jak ma w papierach

Gość gość
a czemu chcesz nazywac sie jak samochód albo jak Aurora (ros. Аврора) – rosyjski okręt klasy krążownik,

Gość gość
W skandynawii Maria ale nie Marysia oczywiscie jest na pewno popularniejsze niz Aurora.jak dla mnie temat provo, jak mozna chciec takie dziwaczne imie

Gość gość
^ nie, to nie prowokacja. chce mieć unikalne imie a nie dziwaczne ;) dziwaku :)

Gość gość
Czy myślisz ze w kraju w którym żyje 38mln Polaków kogoś obchodzi twój problem w życiu są wazniejsze problemy codzienny stres,globalne ocieplenie,problem glody zwłaszcza w Afryce a ty zawracasz sobie glowe takimi rzeczami które i tak nie zmienią twojego życia pamietaj na świecie jest bylo i będzie coraz gorzej

Gość gość
A jak masz na drugie imie? Zawsze możesz drugiego uzywać, czy nzawet zamienic kolejnosc w urzedzie

Gość gość
^ na drugie mam Elżbieta. Myślałam czy by nie zmienić drugiego na takie jak chce, i jak bede chciała to zamienię kolejność ?

Gość gość
Marycha skoncz już swirowac 🖐️

Gość gość
Masz ładne imie ale jak widać nie masz innych problemów dlatego szukasz tam gdzie ich nie ma.

Gość PPKK
Aureola jest piękne. Imię możesz zmienić tak jak robią to inni ludzie. To Ty decydujesz o swoim życiu, nikt inny. ;)