Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jusia8428

Jak powiedzieć o ciąży?

Polecane posty

Gość Jusia8428

Mieszkam z moim partnerem u jego rodziców. Okres spóźnia mi się już tydzień. Dzisiaj będę robiła test, ale jestem pewna, że jestem w ciąży. Moje pytanie jest takie: jak mam powiedzieć jego rodzicom że będą dziadkami. Według mojego partnera to się ucieszą, bo będą mieć wnuka/wnuczke przy sobie itd. Moim zdaniem się troche wkurzą ze względu na to że jesteśmy młodzi... Jak myślicie? Jak im powiedzieć?

Gość gość
To jego rodzice wiec niech mowi. Nie wiem czemu ty sie nad tym zastawiasz

Gość gość
Ty mów swoim rodzicom a on swoim.

Gość gość
Ile macie lat i jak wpadliście? uważam że to on powinien powiedzieć swoim rodzicom ,dlaczego ty masz mówić? przecież to on ci zrobił dziecko. Niech on się tłumaczy.

Gość gość
A on sam to dziecko zrobił czy jednak kobieta była do tego potrzebna? To jest sprawa ich dwojga, a nie tylko faceta. Pytanie do autorki na ile jesteście niezależni od rodziców?

Gość Jusia8428
Mieszkamy razem tylko. Na Malcie. Bo łatwiej. Mój chłopak ma prace, ja właśnie mam interview. On zmienia na lepsza. On ma 24 ja 18. Tu nie chodzi że on zrobił mi dziecko! Pytam bo chce wiedziec jak im to najlepiej powiedziec bo przy niedzielnym obiadku nie wyskocze:JESTEM W CIĄŻY

Gość gość
przecież nie musisz tak wcześnie mówić wez przestan ledwo poczatek ciazy nie wiem kto tak szybko ogłasza tesciom ;/

Gość gość
Ja powiedziałam rodzicom jego i moim w prawie 17 tygodniu, poczekaj z tym do wigilii co najmniej, po co tak wcześnie o tym mówić jak to dopiero ok 5 tydzień

Gość Jusia8428
Nie wie kiedy tylko jak? Właśnie czy powiedzieć na Wigilie, czy wpaść i krzyknąć jestem w ciąży

Gość gość
"interview" Polskiego już zapomniałaś?

Gość gość
To prowo już było, zaraz napisze, że mieszka z rodzicami chłopaka bo jej rodzice umarli

Gość Jusia8428
Debilu. Mój ojciec jest w polsce moja matka w austrii. Od 15 roku zycia mieszkam sama dla siebie. Mieszkalam w anglii i teraz przyjechalismy na Malte. Ok "rozmowa o prace" lepiej? Co to za strona? Pytasz o cos a oni przypierdzielają sie do kompletnie nie waznych szczegółów. Słabe

Gość gość
Jak na nastolatkę to mocno wyszczekana jesteś. Tak samo pewnie jak gościnna w kroku.

Gość gość
Jestem tego samego zdania! Ciąża w wieku 18 lat - żałosne.

Gość gość
Powiedzcie podczas świąt, po Wigilii np, że teraz napijecie się za zdrowie dziadków

Gość Jusia8428
Też o tym myślałam. Ale zastanawiam się aby nie bylo ze zepsuje im swieta bo sie wkurzą

Gość gość
Kup małe buciki zapakuj ładnie. Zróbcie kawę ciasto usiądzie wszyscy razem i dajcie rodzicom prezent. Nie ma co się zastanawiać. Nawet jeśli na początku źle to przyjmą to poczekaj tylko aż maleństwo się urodzi. Oszleja na jego punkcie!

Gość gość
"gość dziś Jestem tego samego zdania! Ciąża w wieku 18 lat - żałosne." Jak to żałosne?? Dlaczego?? Przecież dziecko nic nie zmienia! Tak usilnie próbujecie wcisnąć bezdzietnym że dziecko to pryszcz...

Gość gość
Czytałam to prowo już kilka lat temu.