Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana123

Jak poradzić sobie z rozstaniem i czy to słuszna decyzja?

Polecane posty

Gość gość
Facet , ktory notorycznie oglada inne na portalach i raz na 2 m- ce ? Yhmm. Uwierzylabym w niskie lubido gdyby to byly strony jak kleic samoloty z papieru .

Gość gość
**libido

Gość gość
To jakieś gierki a nie zdrowy związek. A ty umiałabyś życ z tym podstępnym pisaniem do niego? nie wygadasz się? to tez chory układ.

Gość gość
Ty się z nim rozstalas czy jak?

Gość gość
Zostaw go... To naprawdę jest dziwne że facet chce sexu raz na miesiąc. Mojemu po tygodniu już by jajka spuchły. Cos z nim nie tak. Serio zostaw go. Teraz raz na miesiąc, a za 10 lat raz na rok będzie sex. No chyba że tego chcesz.

Gość zakochana123
Sex nie jest dla mnie najważniejszy, kocham go emocjonalnie, ale zależy mi na wierności. Po co on mi marnował życie? Nie chciał ode mnie seksu, to po co się ze mną umawiał, po co tak o mnie walczył?

Gość gość
Zdrowy mężczyzna potrzebuje sexu i taka jest prawda... Cos z nim nie tak. Nie pociagasz go wiec po co z nim jesteś??? Mnie by było dziwnie jakby facet chciał sexu raz na miesiąc ...:O

Gość zakochana123
Właśnie dla mnie to jest dziwne, bo jak go pytałam to twierdził, że go pociągam. Ale szczerze to widzę, że on mnie o wiele bardziej pociąga niż ja jego. No ale po dłuższym czasie mógł się u niego wypalić taki mocny pociąg. Najbardziej zastanawia mnie to, po co on ze mną był tyle czasu? Na pewno nie dla seksu jak wiecie i też na pewno nie do rzeczy typu "gotowanie, robienie różnych domowych obowiązków", bo jak tylko on był u mnie to we wszystkim mi pomagał i to .

Gość gość
Stale zadajesz pytania. Jedno za drugim. A ty się z nim już rozstałaś jak brzmi w tytule?

Gość gość
Już ci to pisano. Jeszcze raz : seks ma zapewne z kim innym. Ty go widać nie pociągasz. Do reszty nie dojrzal. Tylko gada, zapewnia,itd.

Gość gość
Ile masz lat autorko? on 22 a ty?

Gość gość
Nigdy nie rozmawialiście o tym seksie? o ewentualnych przyczynach? chorobowe/stresowe/ ukryty gej (?)/ itp. W niskie libido młodego chłopaka uwierzyć nie można, to nienormalne i niefizjologiczne.

Gość gość
Przypomniala mi sie sytuacja sprzed parunastu juz lat. Przyjaciolka chodzila z takim jednym. Tak sie zlozylo, ze wtedy duzo ludzi chodzilo na czat, bylam ja i on i przyjaciolka tez. Wylogowalam sie i weszlam pod innym nickiem, odezwalam sie do psiapsioly i napisala, ze sprawdze tego jej amanta. Zagadalam, czy jest chetny na seks, a on co? Ze tak i od razu mi adres podal:D Oczywiscie lojalnie poinformowalam kumpele. Ich zwiazek rozpadl sie dosyc szybko, bo on juz w tym czasie krecil z inna i z nia zostal:O twoj to pewnie taki sam.

Gość zakochana123
Nie rozstałam się z nim jeszcze, bo czekam na spotkanie z nim za dwa dni, dopiero mu powiem, że wiem o wszystkim, chcę to zrobić w cztery oczy a nie przez neta. Chcę zobaczyć jego minę jak dowie się, że wie o wszystkim, chcę zobaczyć jak zareaguje, co mi powie. A ja mam 24 lata (woli starsze dziewczyny od siebie). To nie jest takie proste skreślić najważniejszą osobę w swoim życiu z dnia na dzień, ale myślałam, że jest zupełnie innym człowiekiem, zrujnował mi życie.

Gość gość
Dla ciebie nie ty jesteś najważniejsze tylko jego mina? i co powie? przecież wiadomo. Piszesz jak mala naiwna dziewczynka, nie dwudziestoczterolatka. Poza tym to nie ta sprawa ważyc powinna o wszystkim tylko wcześniejsze dziecinne zagrywki, że tez nie pali ci się czerwona lampka niedojrzałego chłoptasia, który pudruje cię słowami a ty łykasz. Ok, twoje małpy-twój cyrk.

Gość gość
Pożyczki na dowód bez zaswiadczeń, chwilówki online Do 3.000zł na 61dni za Darmo, 100% Online na Konto Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/chwilowki/vivus/ lub Pożyczki na dowód bez zaswiadczeń, chwilówki online Do 3.000zł na 30dni za Darmo, 100% Online na Konto Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/chwilowki/netcredit/ lub Do 6.000zł na 60dni za Darmo, 100% Online na Konto Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/chwilowki/szybka-gotowka/ lub Do 6.000zł nawet na 18 miesięcy, 100% Online na Konto Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/pozyczki_na_raty/lendonraty/ Wszystko załatawisz przez internet bez wychodzenia z domu! lub Do 10.000zł bez zaświadczeń nawet na 3 lata, 100% Online na Konto lub odbór na poczcie Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/pozyczki_na_raty/zaplo/ Wszystko załatawisz przez internet bez wychodzenia z domu! lub Do 5.000zł nawet na 2 lata, 100% Online na Konto Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/pozyczki_na_raty/ferratum/ Wszystko załatawisz przez internet bez wychodzenia z domu! lub Do 10.000zł nawet na 4 lata, 100% Online na Konto lub odbór na poczcie Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/pozyczki_na_raty/supergrosz/ Wszystko załatawisz przez internet bez wychodzenia z domu! lub Do 25.000zł nawet na 4 lata, 100% Online na Konto lub odbór na poczcie Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/pozyczki_na_raty/pozyczka-hapi/ Wszystko załatawisz przez internet bez wychodzenia z domu! lub Szybka pożyczka z żyrantem lub poręczycielem do 25.000zł na 4 lata. 100% przyznawalności! Wypłata gotówki w 24h a najczęściej jest to 2 godziny. Szybki wniosek wystarczy 5minut i minimum formalności. Pożyczka dostępna na stronie tuhttps://xchwilowki.pl/pozyczki_na_raty/rapida/ lub Wygodne pożyczki przez internet aktualny ranking najlepszych chwilówek Szybka gotówka od 1000zł do 25.000zł w 30minut na koncie lub odbiór na poczcie weryfikacja zdolnosci w 1 minute i szybka wypłata Wypełnij wniosek na stronie http://kredytyk.net.pl

Gość gość
Na Twoim miejscu bym się z nim umówiła jako tamta dziewczyna, wtedy przyszła na spotkanie a on by się spodziewał tamtej, dopiero by miał minę. Pociągnij ten temat, powiedz mu jej nazwisko jakieś zmyslone (takie którego nie zna) i umów się z nim jako ona. Wtedy on nie będzie jak miał się wyprzec wszystkiego, bo inaczej może Ci powiedzieć,, ale ja chciałem ją podebrać, nie umówić się na seks tylko dowiedzieć się wkoncu jak ma na nazwisko, kim jest, czy może ja znam, tak z ciekawosci". No bo Jeszcze Cie nie zdradził z nią więc tak odwróci kota ogonem a że Ty go kochasz to pewnie Cie przekona w jego wersję i uwierzysz. Faceci są mistrzami w klamaniu i manipulacjach! W dodatku niby tak małe libido eheee... Pewnie l Cie zdradził już a te wiadomości od kolezanek to pokazywał pewnie tylko na Facebooku, a skąd wiesz czy z jakąś nie pisał smsy?

Gość gość
A coz to za podpowiedz na dziecinne zagrywki?! Przecież dziewczyna nic z tym nie zrobi, bo jest tak zakochana, że to przysłania jej realia. Wczesniej były powody i to jej zatracenie dla faceta, ta podpucha z telefonem to już pikuś w stosunku do życia na portalach/kontach społecznościowych, itd. To nie jest dojrzały związek.

Gość gość
Ani rozstania nie ma, ani nie będzie-miłość jest ślepa. Wiec pytanie jak sobie poradzić,gdy go nie ma jest bezzasadne. A ty znasz chłopaka lepiej i nikt ci nie odpowie nawet jakbys się zdecydowała odejść (osobiście nie wierzę w ten krok) czy to decyzja słuszna. Życie weryfikuje nasze decyzje, z fusów po kawie nie wywróżysz.

Gość gość
To jest wszystko chore :-( jego kłamstwa, Twoje testy wierności, jakieś podpuchy... seks raz na dwa miesiące? Ten "związek" to fikcja. Przejrzyj na oczy i odpowiedz sobie na pytanie, czy na pewno go kochasz? Nie macie do siebie zaufania, więc o miłości nie ma mowy. Piszesz, że chwalisz go za wierność? To nienormalne, bo wierność w związku to oczywistość. W moim odczuciu jesteście parą bliższych znajomych, nic więcej.

Gość zakochana 123
gość 10:25, nie podałam mu nazwiska, bo przypuszczam, że byłoby mu to po to, żeby znaleźć tą dziewczynę na portalu społecznościowym i zobaczyć jak wygląda, czy chce się z nią umówić. Też właśnie się tego obawiam, że wymięknę, ale nie wybrnie z tego, gdyby mi tak powiedział jak mówisz, to dla mnie to jasne, że to kłamstwo, bo gdyby tylko chciał się dowiedzieć kim ona jest to pokazał by mi te wiadomości i zapytałby mnie czy może jej tak odpisać, żebyśmy dowiedzieli się kim ona jest. Do tej pory nawet jak jakaś do niego pisała to mimo, że nie miał pojęcia kim jest, bo pisała na tel, to nie dopytywał, tylko ignorował i mi te wiadomości pokazywał, a jak coś odpisał to przy mnie napisał coś w stylu "nie pisz do mnie, mam dziewczynę"

Gość gość
mowie ci ze pokazywal tylko te ktore chcial ci pokazac. A teraz jak mu powiesz o twojej prowokacji to powie ze wiedzial ze to ty. Na 100 bzyka inne, a z toba nie chce seksu, bo dostal go gdzie indziej. po co marnujesz sobie zycie przy takim gnojku?

Gość gość
To prawda, ze faceci to mistrzowie manipulacji, nawet jakbys go zlapala za reke, to powie, ze to nie tak, jak myslisz.

Gość gość
przeciez ten twoj chlopak to jakas katastrofa, pisze do innych lasek na portalach na bank, a to ze ci pokazuje to napewno jakoms czesc z tego zeby uspic twoja czujnosc , wogole co to za zwiazek w ktorym koles pisze sobie z innymi laskami

Gość gość
16.38 dokładnie. A jak ujawnisz że to była Twoją prowokacja to pewnie tak z tego wybrnie, że,, wiedział że to Ty i dlatego tak dopytywal o nazwisko" czy coś w tym stylu.

Gość gość
Co to za związek, ze do faceta pisza jakieś dziewczyny na portale, konta spolecznosciowe czy telefon? Skąd one mają jego nr telefonu? Rozumiem koleżanki z dawnej szkoły, kuzynki, ale panny i ty się cieszysz, że on ci to pokazuje? I to ma swiadczyc o szczerości?! A on nie umie przeciąć takiej dziecinady? widocznie mu to pasuje a ty stale rozkminiasz co powie , jak się zachowa, itd., itp. . Ty tego nie widzisz, że ta relacja jest chora?