Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozstałam się dziś z facetem zboczeńcem pocieszcie mnie

Polecane posty

Gość gość

Spotykałam się od roku z facetem, który okazał się zboczeńcem. Na początku nie dawał żadnych sygnałów, że jest zaburzony, ale po pewnym czasie pytając mnie o fantazje erotyczne zaczął wypytywać co myślę o seksie lesbijskim, czy nie chciałabym spróbować, gdy odmówiłam, on dopytywał dalej, ale w końcu się wkurzyłam i stanowczo powiedziałam nie, to ten odpuścił, ale po jakimś czasie znów zaczął mnie namawiać, tym razem zachęcał byśmy poszli do klubu dla swingersów bo jego to podnieca, mówił, że chce tylko byśmy popatrzyli i nic więcej... dla świętego spokoju zgodziłam się, on się bardzo cieszył, był w skowronkach, ale zaznaczyłam, by nigdy nie proponował byśmy tego próbowali, bo wtedy z nami koniec. Niestety po tym epizodzie znów za jakiś czas zaczął temat fantazji, tym razem namawiał mnie na seks z innym facetem. Bezczelnie pokazał mi jego zdjęcie, bo jak się okazało pisał z nim na jakimś forum... czyli szukał za moimi plecami kogoś kto miałby mnie przelecieć na jego oczach... czujecie to? Do tego stopnia to planował, że wyjechał mi z jego zdjęciem. To było w ten weekend (ta jego propozycja) w końcu się wyprowadziłam, a dziś umówiłam się z nim na mieście i poinformowałam, że z nami koniec. Sorry, że tak się rozpisałam, po prostu nie mam się komu wygadać, koleżankom, siostrze przecież tego nie opowiem... z wiadomych przyczyn. Pocieszy ktoś? :(

Gość gość
Ciesz się szybko to powiedział nie za pòżno.

Gość Petro 200 KM
Przynajmniej Ty masz prosta sprawę bo możesz mu powiedzieć nara i po sprawie...

Gość gość
Pisze mi sms-y że żałuje, że to zrobił, że mnie kocha i że zgłosi się na terapię dla mnie... czy taki ktoś może się zmienić?

Gość Petro 200 KM
Każdemu można dać kolejną szansę tylko pytanie czy Tychcesz...

Gość gość
Jaki zboczeniec, normalny zdrowy facet, to ty jesteś jakas dziwna

Gość gość
Nie zmieni się, nie łódź się. Facet który kocha swoją kobietę, tak naprawdę i szczerze nigdy nie pozwoli na to by obcy facet ją posuwał. Piszę to jako zakochany mężczyzna. Pozdrawiam.

Gość gość
19:43 zgadzam sie z tym .

Gość gość
A kobieta , ktora kocha naprawde i szczerze , nie przespi sie z innym .

Gość gość
gość dziś Też myślę, że on nigdy tak naprawdę mnie nie kochał...

Gość gość
Wyobraźcie sobie że są ludzie którzy lubią sex i próbowali jego wszystkich odmian a nie tylko po bożemu ,na pieska a oral to perwersja od święta. Ludzie wiedzą dokładnie co ich podnieca, mają swoje fetysze ale wam niestety w tych małych łbach się to nie mieści.

Gość gość
Dla mnie to nienormalne tfu.

Gość gość
Kurczę, jakbym miał pod ręką taką atrakcyjną ci/peczkę, to sam bym ją obracał na wszelkie możliwe sposoby, a nie podstawiał do ru/chania jakiemuś fajfusowi. Ten Twój gach to frajer, nie facet.

Gość gość
gość dziś No słuchaj granicę można przesuwać w nieskończoność. W Holandii jest towarzystwo zoofilów, które chce legalizacji seksu ze zwierzęciem o ile zwierze wykazuje chęć do stosunku. Też można mówić, że to normalne i że wszystko jest normalne. Dla mnie seks w zdrowym związku opartym na miłości jest na wyłączność z jednym partnerem. On wiedział, że ja takich rzeczy nie toleruję, a próbował zrobić ze mnie kogoś kim nie jestem, kogoś kto będzie tworem z jego fantazji erotycznych. Teraz pisze do mnie i się ze wszystkiego wycofuje, obiecuje, że się zmieni i że sam się wstydzi swoich zachowań, pisze nawet, że chce iść na terapię - czyli rozumie, że to chore co on ma w głowie. Ale ja już mu nie ufam.

Gość gość
Gość 19:53 Wszystko ok, pod warunkiem, że nikt nikogo do niczego nie zmusza.

Gość gość
Nie wiem czy kochał czy nie ale kwestia naszej seksualności jest indywidualna . To są nasze preferencje, to one nadają tempo i intensywnośc naszemu życiu erotycznemu. Czyli facet po prostu lubi sex w innych wariantach niż Ty. I pisze to jako kobieta. Do zakochanego mężczyzny: Dobrze że podkreśliłeś że jesteś zakochany, to zmienia postać rzeczy. Hormony mają tutaj decydujący wpływ na wybrankę ( idealna samice) .

Gość MarekKiejkut
dziś Ja mam czasem ochotę bzyknąć sobie pieska. To normalne, to jest po prostu forma mojej seksualności. Nie każdy musi lubić takie zwyczaje jak moje :)

Gość gość
Dokładnie, różnicie się podejściem do sexu, on pewnie ma doświadczenie i wie co lubi, próbował ci to pokazac,nie znaczy że jest zboczeńcem. Tobie też to może się odmienić np za 10 lat i zapragniesz czegoś mocniejszego.

Gość gość
Z jakichs powodów ma takie a nie inne preferencje seksualne, tego sie tak łatwo nie zmienia, pewnie i wcale. Niech sobie poszuka kobiety ktora lubi takie same rozrywki a Ty poszukaj kogoś kto odpowiada Tobie. Porównywanie kontrolowanych zdrad do seksu oralnego to nieporozumienie, nie ta liga.

Gość gość
Każdy ma własną granicę której nie przekroczy, to że ktoś lubi krwisty stek którego ja bym nie tknoł za 5 lat dalej będzie lubił krwisty stek a wg was przesunie granicę i będzie zagryzał krowy na pastwisku

Gość OlkaBlue
dziś Tak sobie tłumaczcie wasze perwersje forumowe koniotrzepy co kobiety na oczy nie widzieli. :D

Gość gość
20.03 Rozumiem. No nie każdy:) Ale nie wyobrażam sobie jak można mieć ochotę na zwierzę,po prostu.

Gość gość
S'ex jest bardzo ważny w życiu. Jeżeli pod tym względem się nie dobraliscie z tego nic by nie było. Dobrze ze to skończyłaś. Ty byś się łączyła w tym związku, on też. Nie zwracaj uwagi na jego sms- y. .. natury nie oszukasz. Macie różne preferencje i prędzej czy później wszystko by się posypało ( lepiej prędzej ) Będzie dobrze :) trafisz na swojego :)

Gość gość
No pocieszyłbym cię, gdzie mieszkasz? Takie cuda o jakich piszesz mnie nie interesują, bo można we dwójkę bez świadków takie fikołki robić że głowa boli.

Gość gość
Ona i fikołki? Hahaha. Dostał byś raz na miesiąc po bożemu.

Gość gość
Czy dla was normalne jest tylko w sypialni? A jeśli on by lubił LaTeX? Lub gdyby chciał byś go związała czy na odwrót. To też beee?

Gość gość
20.21 Nie beee ale to nas może nie kręcić.

Gość gość
"gość dziś Wyobraźcie sobie że są ludzie którzy lubią sex i próbowali jego wszystkich odmian a nie tylko po bożemu ,na pieska a oral to perwersja od święta. Ludzie wiedzą dokładnie co ich podnieca, mają swoje fetysze ale wam niestety w tych małych łbach się to nie mieści." X Wez juz nie przesadzaj :o Bo jak ktos nie chce zeby jego kobiete bzykal inny to juz musi byc swietoszek , tylko po bozemu i przy zgaszonym swietle ? Ciasny umysl masz .