Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozstałam się dziś z facetem zboczeńcem pocieszcie mnie

Polecane posty

Gość gość
20.19 I taka mnie właśnie kręci, nie taka co miała 30 penisów w sobie, nie taka co ją po pijaku w 3 dziury naraz ładowali, nie taka co na dyskotece w kiblu d..ę wypina. Zrozum że kobietę jeśli jest kochaną i kocha, można wiele nauczyć. Dorośniesz - zrozumiesz.

Gość gość
Zlecialo sie z erotycznego :D

Gość gość
Co za typ ja pierdziele.

Gość gość
Nie szanuje cię, za kogo ma cię, może wziął kasę za to od niego? z daleka się trzymaj tylko kłopoty.

Gość gość
No, mamy temat na cały tydzień! A czuje że dopiero się rozkrecamy :-D

Gość gość
Moźe ma jakiś dług ? musi tak go spłacić, tak czy inaczej musi być jakieś inne podłoże tego.

Gość gość
20.33 Leki dzis juz brałaś? :-D

Gość gość
Kiedys czytalam historie o trojkacie . Para wpadla na taki pomysl , bo tak jak ktos wyzej pisal 19:53 chcieli wiecej wrazen . I skonczylo sie to zle . Nie mogli o tym zapomniec i sobie wybaczyc . Taki trojkat rozwalil zwiazek . To nie jest normalne . Gdy ktos szuka juz takich mocniejszych wrazen nie ma rowno pod kopulka i zatraca czlowieczenstwo . Nie ma juz tam szacunku .

Gość gość
Ten facet to burak. Nie wolno namawiać i zmuszać partnerki/partnera do zachowań, które im nie odpowiadają.

Gość gość
Ale on jej nie zmuszał tylko pokazał jak może to wyglądać

Gość gość
To jakieś gdzie takie kobiety są na zbiorniku, czy innym serwisie?

Gość gość
Taki facet nie szanuje swojej partnerki . Gdyby wpadl na taki pomysl po dluzszym czasie bycia razem to mozna by bylo pomyslec o rutynie , znudzeniu , ale nie na samym poczatku . Pytanie , czy sie zmieni i wyleczy na terapii ? Nie sadze .

Gość gość
Ze zboczencem nie stworzy się związku. Sama kiedyś byłam z fetyszystą stop i rajstop. Poza tym był masochistą, chodził na dominy. Myslalam ze nam się uda. Ale koleś olał mnie z dnia na dzień. Miałam wtedy ciężką depresje, on miał to gdzieś. W ogóle się do mnie juz nie odezwał. Tacy faceci mają chorą psychikę, ich zboczenia są dla nich najważniejsze, nie potrafią pokochac kobiety. Potem miał jeszcze jakieś nowe panny, ale chyba te związki się rozpadły wszystkie.

Gość gość
gość dziś dokładnie oni mają swój świat seksu, którym żyją, ich fetysze i rządzę są najważniejsze i kontrolują ich życiami. wiem bo sam byłem seksoholikiem i wiem jak długą i ciężką drogę musiałem przejść by stanąć na nogi i zacząć żyć jak normalny facet.