Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

flaga singielek po 30 tce co się dzieje

Polecane posty

Gość gość
Dajcie już jej spokój,dziewczyna ma prawo szukać kogo chce i oceniać go wg własnych cech i walorów,a to gdzie pracuje to jej sprawa,nie praca świadczy o człowieku ani to ile zarabia. A od prawiczków też się odczepcie,to że są dziewicami świadczy tylko o tym że nie mieli okazji;p

Gość gość
Kobiety są same bo naprawdę mają za duże wymagania i nie chodzi mi o to że mają brać byle jakiego byle był, tylko że nie chcą podobnego im tylko klasę wyżej. Ja szukam kobiety ogarniętej życiowo, czyli takiej która wynajmuje jakieś mieszkanko ( nawet z koleżanką) i oczywiście pracuje a ile zarabia mnie nie interesuje. Pomocne opowieści o wykształconych które pasożytują na rodzicach i nie po to się uczyły by za marną kasę robić, skupie się na tych które mieszczą się w moich "wymaganiach" Nie chcę nikogo obrazić ale te z najniższą krajową chcą mnie jak najbardziej z tym że to zazwyczaj typ dziuni z disco co mi nie odpowiada. Następna grupa to te które zarabiają 3 tys i więcej, same mieszkają, starcza im na wszystko i w głowach mają że są wyjątkowe, że zasługują na cuda na kiju a nie na normalnego mężczyznę, taką kobieta jak ona nie potrzebuje faceta a jak już to księcia z bajki.

Gość gość
Kobiety są same bo naprawdę mają za duże wymagania i nie chodzi mi o to że mają brać byle jakiego byle był, tylko że nie chcą podobnego im tylko klasę wyżej. Ja szukam kobiety ogarniętej życiowo, czyli takiej która wynajmuje jakieś mieszkanko ( nawet z koleżanką) i oczywiście pracuje a ile zarabia mnie nie interesuje. Pomocne opowieści o wykształconych które pasożytują na rodzicach i nie po to się uczyły by za marną kasę robić, skupie się na tych które mieszczą się w moich "wymaganiach" Nie chcę nikogo obrazić ale te z najniższą krajową chcą mnie jak najbardziej z tym że to zazwyczaj typ dziuni z disco co mi nie odpowiada. Następna grupa to te które zarabiają 3 tys i więcej, same mieszkają, starcza im na wszystko i w głowach mają że są wyjątkowe, że zasługują na cuda na kiju a nie na normalnego mężczyznę, taką kobieta jak ona nie potrzebuje faceta a jak już to księcia z bajki.

Gość Czambers
Chętnie poznam właśnie dziewczynę w granicach 30 lat. Sam mam skończone 31 lat, jestem miłym i sympatycznym facetem z Podkarpacia. Jeżeli jakaś Pani się zainteresuje proszę o wiadomość prmateusz@wp.pl

Gość gość
ja jestem singielka, bo nie ma porzadnych mezczyzn

Gość gość
15.57 a skąd ta pewność że każdy następny będzie lepszy od poprzedniego? A może w przyszłości trafisz na masę gorszych facetów od tego z którym spotykasz się teraz? Fajnych facetów jest mało więc uważaj... I Pisze Ci to jako kobieta. Nie bądź taka pewna bo jeszcze możesz zatesknic za tym co masz teraz. A doopka łatwo poznać, trudniej o kogoś wartościowego

Gość gość
15.57a skąd pewność za każdy następny będzie coraz lepszy? Jeszcze wiele razy możesz trafić na znacznie gorszego od,, aktualnego" i możesz żałować że tego pogonilas. A doopkow jest wielu wokół, na fajnego faceta ciężko trafić w tych czasach więc z tym wybrzydzaniem możesz przegiac i żałować swoich decyzji...

Gość gość
Iibed dziś Wiec ty sie zapisz na kurs czytania ze zrozumieniem. Wyraznie napisalam ze tu nie chodzi o pieniadze. Chodzi o to zeby byl lepszy niz ja. Mial lepsze wyksztalcenie, lepsza prace, byl wiekszy ode mnie i wyzszy . Rozumiesz teraz? Kazda kobieta chce lepszego od siebie. Uczepiles sie tych zarobkow a to tylko promil tego co powinien miec lepsze niz ja. Dodam jeszcze ze naleze do klubu mensy wiec fajnie jakby IQ mial tez wyzsze niz mi wyszlo w testach.

Gość gość
Nie chcę nikogo obrazić ale te z najniższą krajową chcą mnie jak najbardziej z tym że to zazwyczaj typ dziuni z disco co mi nie odpowiada. Następna grupa to te które zarabiają 3 tys i więcej, same mieszkają, starcza im na wszystko i w głowach mają że są wyjątkowe, że zasługują na cuda na kiju a nie na normalnego mężczyznę, taką kobieta jak ona nie potrzebuje faceta a jak już to księcia z bajki. X Ja zarabiam 3 i wiecej i mieszkam sama. Ale jakos nie podobam sie facetom :) albo krotko A wymagania mam male

Gość gość
Tekst o kasjerkach z Zabki moglas sobie darowac... jeszcze cie kiedys ten twoj ideal moze na taka wymienic. Ale zycze wszystkiego dobrego mimo to.

Gość gość
a było tak pięknie koło południa, tak pięknie i konkluzje były pozytywne a później wszystko musiało się spierniczyć i zejść na boczny tor akcja edukacyjna na nic

Gość gość
Hipergamia - dobieranie przez kobietę partnera życiowego o pozycji społecznej wyższej lub co najmniej podobnej do swojej; dobieranie partnerów tej samej lub wyższej rangi przez samice ssaków. Samica dąży do posiadania jak najlepszego samca. Bez większych skrupułów kopnie w tyłek obecnego jeśli tylko ma szansę na kogoś lepszego. W sumie nie wasza wina, taka natura.

Gość gość
gość dziś Dokladnie. Ja całkowicie sie z tym utozsamiam.

Gość gość
Ja zarabiam w korpo 12k na rękę i trudno mi znaleźć mężczyznę o podobnym statusie, także mentalnym, i wolnego. A bylejakiego nie chce brać, wole być sama :)

Gość gość
W latach 80-tych rodziło się więcej dziewczynek niż chłopców, stad więcej singielek. W klasach średnio było 10-12 chłopców na 20 dziewczynek. Obecnie rodzi się więcej chłopców i za 30 lat będzie więcej starych kawalerów niż panien.

Gość gość
8.29 A potem się obudziłaś...

Gość gość
Nie zmyślam bo i po co na anonimowym forum. Pracuje w japońskiej firmie technologicznej i tyle zarabiam. Swoją droga, prawictwo to stan umysłu. Zobaczcie, nawet BMW czy okulary za 300$ nie pomogły temu przegrywowi: www.psychologytoday.com/us/blog/the-mysteries-love/201406/elliot-rodger-s-narcissism%3famp

Gość gość
Zmyślasz, zmyślasz. Kobieta zarabiająca 12 k nie siedzi na takim forum.

Gość gość
Bo nie sztuką jest brać pierwszego faceta pod ręką a potem narzekać. Jestem po 30 powodzenie mam duże, mogłabym obdarować kilka kobiet tymi mężczyznami którzy każdego dnia do mnie piszą dzwonią a żonatych i w związkach nawet nie wyliczę. Gdzie na fb zdjęcia wspólne i całusy w momencie gdy ja dostaje wiadomość zrobię wszystko dla ciebie. Dlaczego jestem sama? Nie trafiłam na tego jedynego nie interesuje mnie byle co kto nie jestem desperatką jak moje znajome. Nie mam parcia na ślub i dziecko. Prowadzę życie na tyle ciekawe i dobrze sobie radzę że nie potrzebuj****nkomatu w spodniach. Czekam na miłość jeśli nie pojawi się cóż widocznie tak miało być

Gość gość
Serio dla kobiet zarabiajacych 12k kafeteria jest przednia rozrywka?? No to zakladam noge na noge, odpalam kafe i z moja wyplata 2600 bawie sie jak bogaczka

Gość gość
Do 9:41 Tak bo tu siedzi sama bezrobotna patologia. Puknij się w głowę. Też prowadzę firmę i czasem dla odreagowania w ciągu dnia zaglądam tu właśnie przez takich jak ty.

Gość gość
te wszystkie dobrze zarabiajace laski i tak się tego księcia nie doczekają,skonczą ze zwykłym gościem o klasę niżej,wystarczy tylko jak latka podlecą,tyłek oklapnie,piersi obwisną itp kobiety szybciej tracą na walorach,są po prostu jeszce młode to i wydaje im się że wszystko im sie należy.

Gość gość
10:06 Najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem, bo masz z tym poważne kłopoty. Mowa o kobietach zarabiających 12 K. Takie na pewno nie mają czasu ani ochoty czytać takiego forum. Jedna lala sobie zmyśliła bajeczkę i dziwi się, że ktoś tego nie łyka.

Gość gość
Chyba u ciebie w okolicach bo umnie wszystkie mają dobrych mężów tylko ja jestem sama

Gość Piaskun
Mam w pracy całkiem niemało singielek po 30. Jestem kawalerem bez zobowiązań więc niektóre się wdzięczą. Ale mnie jakiś nie pociąga ani rozdmuchane ego, ani spory przebieg ani uroda której już tylko z górki.

Nie wspominając już o tym że ani studia ani praca w korpo ani wielkie mniemanie o sobie wcale ciekawą czy wartościową osobą nie czynią

Gość gość
ni spory przebieg ani x czyli wiekszosc z nich jest calkiem puszczalska? powiedz cos wiecej, jak rozpoznac taka kobiete rozwin temat

Gość gość
18.53 noo ciekawe jak sam wyglądasz i jaki masz przebieg, pewnie kaszalot a szuka modelki dziewicy :D tylko taka,, sztuka" Ciebie może nie chciec :)

Gość gość
Nie wiem po co ona w ogole sie tu madrzy skoro ten temat jej nie dotyczy. Ma 26 lat. No chyba, ze juz zaklada, ze po 30.bedzie sama i tak tu odpowiada z wyprzedzeniem