Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytania o tatuaże, odpowiadam

Polecane posty

Gość gość

Na tym forum jest sporo tematów o tatuażach gdzie przewijają się te same pytania. Jako osoba która trochę w tym siedzi i ma sporą część ciała już pokrytą zawsze chętnie odpowiadam. No więc... Mam dzisiaj wolne i strasznego lenia. Nie będę więc zbawiać świata (może jutro), ale odpowiem na większość pytań jakie macie na temat tatuaży i do osób które nie poprzestały na jednym, małym obrazku :P Jak ktoś sam jest pasjonatem to też chętnie porozmawiam.

Gość gość
ile miałaś partnerów seksualnych. czy prawdą jest, że kobiety mocno wytatuowane są bardziej rozwiązłe czy to mit?

Gość gość
Wytatuowani są w większości paskudni :o

Gość gość
-Jednego :) to mit o tej rozwiazlosci. -Moim zdaniem wytatkwane osoby wygladaja normalnie. Sa piekni, sa brzydcy i sa przecietni. Fakt, ze istniene caly rynek modelingu pokazuje, ze jednak duzo jest tych ladnych

Gość gość
Moze sprecyzuje. Ten mit wzial sie z tego, ze tatuaze maja czesto osoby liberalne ktore nie widza seksu jako czegos zlego i przeczacego moralnosci. Sama mam takie podejscie do tego.

Gość gość
gość dziś Ja też nie widzę seksu jako coś złego, uwielbiam seks, ale wolę dla zdrowia robić to ze stałym partnerem niż mieć np kilku facetów rocznie.

Gość gość
autorko a mogłabyś być z facetem który ma tatuaże na całym ciele jak miał Zombie boy?

Gość gość
To juz prywatna sprawa. Znam smutna historie kogos kto mial jednego partnera...ale partner mial wiele partnerek i sie czyms zarazil. W kazdym razie nie widze problemu w seksie z ludzmi ktorzy sie po prostu podobaja czy miedzy dobrymi znajomymi. Nie dla mnie, ale nie widze w tym nic zlego.

Gość gość
dziś - pewnie. Nawet by mnie to krecilo :P

Gość gość
autorko a czy np nie miałabyś nic przeciw by bzykać się ty i twój facet w czworokącie z dwójką waszych znajomych?

Gość gość
- dla mnie byl super przystojny z tatuazami. Taki moj maly celebrity crush. - mialabym bardzo duzo przeciw. Takie zabawy mnie nie kreca.

Gość gość
Teraz jak o tym myślę to zastanawiam się czy ilość propozycji wzięła się właśnie ze stereotypu o tatuażach, hmmm

Gość gość
forum życie uczuciowe, a wszystko sprowadzacie do seksu