Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TomekClassic

Chłopaki dam wam bardzo skuteczną radę jak zaliczyć każdą Polkę w jeden dzień!

Polecane posty

Gość gośćOna01
A powiedz kolego to Twoje "większe miasto" to jaka wioska? Bardziej debilnego toku toku rozumowania w życiu nie czytałam :-D

Gość gość
dziś Nie uczyli geografii w szkole. Warszawa to kolebka ku'restwa w Polsce. Tam najwięcej jest puszczalskich zdzirek.

Gość gość
"gość dziś W UK jest tak, że na czarnych, ciapatych to lecą głównie Polki, bo Angielki mają w czym przebierać. W każdym dużym mieście w UK jest masa migrantów lub turystów albo z Australii, albo z USA, Kanady, Nowej Zelandii - czyli ich krąg kulturowy. Więc Brytyjki zwyczajnie zlewają bezrobociaków na socjalu z trzeciego świata... no to śniadym "gentlemanom" pozostaje jedynie zaliczać Polki.... smiech.gif" X Masa angielek jest z czarnymi .Masac, ,ale fakt znikoma ilosc z ciapatymi .

Gość gość
Sporo tez polek z anglikami

Gość Teppic   No1
Cóż, można czuć lekki wstyd na to, że tak łatwo kobiety dają się omamić zagranicznym, ale zabronić im nie można. Bo to, że łatwo to fakt, nie dalej jak tydzień temu do yt trafił filmik Australijczyka, który 4 tygodnie wyrywał u nas, co chciał. Taki 35 letni Australijczyk z rudą brodą, lekkim brzuchem piwnym i, w sumie, pospolity. 4 tygodnie, naście zaliczonych Polek, głównie po tym, jak same go zaczepiały. Tak na moje, to taka szprycha sama jest sobie winna późniejszego gorzkiego zawodu, nie wiem nawet czy miałbym wyrzuty sumienia samemu spróbować.

Gość gośćOna11
Kiedy koleś "zalicza" panienki to kozak tak? ale kiedy to panna "zalicza" łosiów to suka, puszczalska itp..... Hmmm ciekawe....

Gość gośćOna11
gość dziś dziś Nie uczyli geografii w szkole. Warszawa to kolebka ku'restwa w Polsce. Tam najwięcej jest puszczalskich zdzirek. Nie wyłapałeś ironii kolego....

Gość gość
Jest podaż to i jest popyt. Prosta sprawa. To kobieta decyduje czy będzie seks czy nie. Facet może adorować, ale ostatecznie decyduje kobieta. Więc winne za to ku'restwo są wyłącznie polskie kobiety, zamiast zlewać napalonych spermiarzy i wymuszać tym samym na mężczyznach by bardziej się starali i angażowali, to same im nadstawiają, i to jeszcze takim największym pustakom męskim, więc same jesteście sobie winne, same z siebie zrobiłyście zabawki do seksu.

Gość gość
Lepiej nie zaliczac bo mozliwe ze sie pojawi rozdarty bachor :o autor jest ciezkim przyglupem a mysli ze pozjadal wszystkie rozumy

Gość Teppic    No1
@gośćOna11 Ale w tej sytuacji to znów facet zalicza a głupie kobiety stają się ofiarami manipulacji, więc piszesz nie na temat. Nie jest ważne, ile razy chodzi się do łóżka, tylko z jakich pobudek. Jeśli twoją pobudką jest np chęć wyszalenia się przed 30-tką - spoko. Jeśli twoją pobudką jest kisiel w majtkach z tytułu poznania kogoś zza granicy (czyli bardziej egzotycznego niż rodzimy Seba) - jesteś łatwa i ograniczona światopoglądowo.

Gość gośćOna11
Mnie nie obchodzą pobudki innych ludzi. Ja do wyra nikomu nie zaglądam, pilnuję swojej pupci ;-) Chcą niech dają i biorą , nie mój cyrk i nie moje małpy. Tylko nie nazywajcie każdej kobiety szmatą , bo wiecie takie mierzenie innych swoją miarą nie zawsze wychodzi na dobre ;-)

Gość gość
Wiecie co jest najgorsze w tym wszystkim? Że takie puszczalskie zdziryjak w tym filmiku potem udają, że są porządne, kłamią, że miały tylko jednego czy dwóch facetów, i ukrywają to, że się szmaciły z dopiero co poznanym facetem... wiecie dlaczego? bo wiedzą, że żaden ogarnięty facet myślący głową, a nie ku'tasem do związku by takiej szlaufiary nie chciał.

Gość gość
Suka nie da pies nie weźmie... same sobie polki winne, że są naiwne i puste. A kafeterianki jeszcze stają w ich obronie. Pewnie same tak robią.

Gość Magister Łopatologii
Autor ma rację! Sytuacja autentyk( nie mam zamiaru nikogo obrazić) . Nie jestem urodziwy wiec Panie do mnie same z siebie nie zagadują.Poza sytuacją kiedy rozmawiam przez telefon po angielsku.Prowadzę firmę i często pracuję w Niemczech, słabo jednak znam niemiecki wiec dogaduje się po angielsku. Reakcje Polek bezcenne, hehehe ale maja miny jak okazuje się że jestem tylko polaczkiem - cebulaczkiem. Raz udawałem obcokrajowca żeby zobaczyć jak daleko nasze kochane Panie się posuną. Po niecałych 20 minutach gadki o byle czym padła z jej ust propozycja seksu.Powinienem skorzystać ale pier*ole te nasze księżniczki... jak się przyznałem że jestem Polakiem wyzwała mnie od zboczeńców... tak od zboczeńców choć ona sama jeszcze przed chwilką chciała mi się oddać. Naprawdę chciałbym mieć inne zdanie na temat Polek ale..... DROGIE RODACZKI SAME CIĘŻKO PRACUJECIE NA SWOJĄ OPINIĘ. Pozdrawiam.

Gość gość
Ale Panowie maja bol tylka, ze inni sie bzykaja, a oni to koniotrzepy bez wyboru. Chca, niech ida w tango z innymi, dzis kazdy bzyka kazdego. Ja trzymalam dziewictwo do 21 r.z myslac, ze dla drugiej osoby to cos warte. Nikt sie nie szwnuje pod wzgledem sexu, z tym, ze faceci chca tym zaliczaniem kozaczyc, a kobiety tym zaliczaniem nazywane sa puszczalskimi.

Gość gość
Polki maja w tylku Wasze opinie, bo nie sa Wami zainteresowane

do gość dziś Nie chodzi o ból dupy, tylko o waszą pogardę dla Polskich facetów tylko dlatego że nie są tacy och ach jak obcokrajowcy.

Gość gość
gość dziś Nie mamy bulu tyłka o wasze życie seksualne, a zwyczajnie ciśniemy bekę z waszej głupoty i pazerności. Lecicie wyłącznie na obcy paszport i na perspektywę lepszego życia, bo skoro zagraniczniak, to pewnie przy kasie musi być - czyli kierujecie się najbardziej cebulackim instynktem jaki tylko można sobie wyobrazić. Jesteście w stanie dać du'py facetowi po niespełna godzinie znajomości tylko przez wzgląd na waszą pazerność. Puszczalskie cebulary, tyle.

Gość gość
A obcokrajowcy nie są zainteresowani polkami, służą im tylko jako zbiorniki na nasienie

Gość gość
*bólu.

Gość gość
gość dziś Mi kolega z Włoch, który pracuje razem ze mną w UK mówił, że kobiety ze wschodu jak Polki czy Ukrainki są dobre na raz, ale związku się zupełnie nie nadają. Takie podejście ma zdecydowana większość obcokrajowców. Polka dla nich to lala do seksu. ;)

Gość gość
Ja rozumiem że kobiety chcą sobie polepszyć życie, mieć męża obcokrajowca i zamieszkać (na gotowym) w normalniejszym kraju. Wszystko by było ok gdyby oczarowały go wiedzą, inteligencją, zaradnością ale one da bezgranicznie głupie i jedynie co mu oferują to swój tyłek, mają chyba ogromną wiarę w swe sexualne możliwości, liczą że ich piczki przesłonią my cały świat. Przecież Anglik czy francuz traktuje je jak tanie dzifki i ani myśli się z nimi wiązać. To jest chore.

Najbardziej mnie martwi ciągłe zwalanie winy na polskich facetów za puszczalstwo polek. Wasza wagina wasza sprawa. Tylko dlaczego za każdym razem jak ktoś wytknie wam wasza hipokryzję to podnosicie kwik i staracie się obrażać rodaków w każdy możliwy sposób.

Gość gość
A może to o co innego chodzi? Kiedyś na wakacje jeździłem w kieleckie, przeleciałem wszystkie najbardziej cnotliwe panny ze wsi, które miejscowym nie dały się dotknąć. Łatwiej im dać komuś obcemu z daleka bo nikt się nie dowie i we wsi dalej będą uważane za cnotki.

gość dziś Standardowe zachowanie:)

Gość gość
Różnica między Polką a Angielką. Polka poznaje amanta z zagranicy tej samej nocy mu daje i znajomość się końćzy. Angielki rok temu wiosną przyjechały do Krakowa na wieczór panieński. Mój dobry kolega poderwał w klubie jedną z przyjaciółek panny młodej, nie dość, że ta angielka nie dała mu tej samej nocy w której się poznali, to jeszcze była w stanie go przy sobie zatrzymać, bo tak się składa, że ten mój kumpel dalej z tą angielką są razem... ale to my Polacy jesteśmy źli... zagraniczniak zerżnie i zostawi, ale to Polak jest ten zły...

A potem samotna "madka" się żali w tv jacy to faceci są fee ale zapomina dodać że zapłodnił ja obcokrajowiec a teraz Polscy faceci płaca podatki na jej utrzymanie.

Gość gość
Niech ten Wloch Ci powie ilu z nich ma zony Polki czy Ukrainki, mase

Gość gość
Biorą je za żony bo nie będzie się burzyć, sprząta gotuje daje tyłka na zawołanie, przymyka oko na zdrady byle by Włoch jej nie pogonił!