Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TomekClassic

Chłopaki dam wam bardzo skuteczną radę jak zaliczyć każdą Polkę w jeden dzień!

Polecane posty

Gość TomekClassic
gość dziś Może jesteś przystojny i dlatego ci tak dobrze idzie. Ja jestem raczej przeciętny, więc dla mnie ta metoda jest bardzo dobra. Ponadto zawsze dochodzi u bab ta fascynacja kimś zza oceanu, światowca... :D

Gość gość
Fajnie tylko nie znam angielskiego :)

Gość gość
90 % procent Polaków i Polek ma mocny lub lżejszy akcent i mało kto się nabierze chyba, że jakieś wieśniary ze wsi zabitej deskami na ten angielski.

Gość Roooochoy
gość dziś Jak nie znasz perfect angielskiego zawsze możesz udawać np Szweda, oni też mówią z dość silnym akcentem, trochę innym niż słowiański, ale jednak.

Gość gość
Panienki są naprawdę głupie, słyszałem bajerem szwagra - taki typowy burak bez grosza ubrany jak lump i pociskal totalne bzdury w stylu jak zechce to ta knajpę kupię, mam salon samochodowy i sieć warsztatów a mówił to tak że ja parskalem śmiechem, wg mnie nawet niedorozwinięta baba y się nie nabrała a on wyrywał panienki i bzykał na tylnym siedzeniu swojego rzęcha.

Gość gość
Ciekawe czy poskutkowałby podryw na Czecha :D

Gość gość
gość dziś Baby są rzeczywiście naiwne... ale Polki to już szczególnie :D

Gość gość
Taaa, Szweda ze slowianska uroda.jedynie Rumuni maja podobny jak my akcent, mozesz tez zawszr udawac Greka

Gość gość
Na pepika? Nieee... xD musi być jakiś podryw na typa z zamożnego kraju. Już prędzej na Niemca, Szwajcara, Austriaka.

Gość gość
laski z dyskotek to tępe szpuke,ziomy wiem co mówię więc wierzę w historię Tomka,po co miłby kłamać? Taką łatwą cichodajkę wyczaicie po k****iarskim ubiorze i tym że kręci się sama przeważnie przy barze,czeka na jelenia co postawi jej drinka. Jak ja dobrze zabajerujesz i nie zanudzisz to ci nie spierdzieli do kolejnego frajera,który bedzie wyższy i lepiej ubrany. A na dzięk zachodniego akcentu one maja po prostu mokro - sama prawda,same zycie.

Gość TomekClassic
Na Włochów i Hiszpanów powinno też działać. Byłem świadkiem jak prawdziwy Włoch wyrywał sobie panienkę na seks bez problemu, a wierzcie mi, że do przystojniaka to brakowało mu duuużo. Sam fakt, że był Italiano już podziałał.

Gość gość
Zresztą po co kombinować, większość singielek też potrzebuje sexu ale są bardzo uczulone na propozycje sexualne, wystarczy normalnie pogadać, postawić drinka, potańczyć wszystko bez podtekstów to od razu twierdzą że jeden "normalny" się trafił i chętnie idą się zabawić.

Gość gość
Haha ale debile.

Gość gość
Hahaha chciałbym zobaczyc jak w polskiej dyskotece wyrywa Borat - ten z Kazachstanu:D tak wiem że to Brytol Sascha Baron cohen no ale jaja byłyby pierwszorzedne:D pozdro dla Tomka za pozytywny i ciekawy temat hehehe:D

Gość gość
Ja jestem brzydki to mi by chyba pasował podryw na Żyda z Izraela xD Żydzi urodą nie grzeszą, ale mają szekle :D

Gość gość
potem się dziwić że ci z Zachodu mówią o Polkach że są najpiękniejsze:) ściemniają te kretynki tanimi komplementami bo maja tutaj dymanko praktycznie za darmochę hehehehe

Gość gość
Niemiec bierze trochę euro, merola z wypożyczalni i jedzie na urlop do Polski, panienki pchają się na potęgę. Jesteśmy sexual ym rajem dla cudzoziemców.

Gość gość
gość dziś no i zawsze jest szansa że odzyskasz jakąś kamienicę sprzed wojny lub kaaaaaaaaaasę z odszkodowań - to też powinno działać,takze podryw na Żyda chyba pasuje.Ale bym uważał bo u nas jest spory antysemityzm,paru łysych w klubie mogło by Cię sklepać:D

Gość gość
Zmień tytuł jak poderwać niedorozwinieta Polke. Jaki podrywacz , taka zdobycz

Gość gość
"gość dziś Hotel, drinki its przecież taniej zamówić panienkę z roksy" X Bo to erotoman gawedziarz . Ta krowa co duzo ryczy .....malo mleka daje ;)

Gość gość
gość dziś no cóz kolonie tak mają - w XIX wieku brytyjscy zołnierze używali sobie z murzynskimi kobitami w afryce w koloniach, a Ci biedni Murzyni mogli tylko stać i na to patrzeć. Historią nauką zycia hehehe:)

Gość gość
Dajcie mu spokój - co zarooochał to jego. wiadomo że nogi przed Jankesem to od razu rozłoży zwykła k...a a szanująca sie laska przynajmniej bedzie chciała wpierw pójśc na kolację. Jak suka nie da to pies nie weźmie - brawo Tomek!

Gość gość
A ja jestem kobietą i mam świetny sposób jak zniechęcić do siebie faceta w 1 dzień, jak sztuka bardziej nieśmiała i twarda to kilka dni więcej. Po prostu wykorzystuje się swoją urodę, wdzięk, powab, elegancję i szyk, trochę czułości, delikatności, wrażliwości. Gość ma twardo w majtkach, na drugi dzień wyznaje Ci miłość, a Ciebie już nie ma. Polecam sprawdzony sposób! I nie trzeba seksu!

Gość gość
gość dziś nie ma to jak niewiasta w męskim temacie oraz gronie - witamy witamy:) Jak się koleżanka odniesie do dziewcząt które daja sie poderwać na amerykańskie prawko? Czy ty też byś tak postąpiła?Mam nadzieje że nie...

Gość gość
Osobiście nie zadziałałaby na mnie ta metoda bo jak sam przynałeś : jesteś przeciętny. Ale myślę, że takie syt mogły mieć miejsce. Kobieta która idzie z facetem ( nawet gdyby był bardzo w jej typie) do HOTELU, nie ma do siebie większego szacunku. Więc urabiasz te które są zwyczajnie łatwe. O tobie też to dobrze nie świadczy. Jesteś nie inteligentny Ale cwany. A to oznacza, że kobieta która ma zdrową samoocenę nigdy się Tobą nie zainteresuje, możesz być tego pewien.

Gość gość
Do klubow wala w 90% laski, ktore mniej lub bardziej licza na poznanie kogos, takze sex. To, ze Ty musisz uzywac takiej sciemy jest zalosne. Widac normalnie nie masz szans nawet na karyne. Babka na poziomie zaczelaby z Toba rozmawiac po ang, nawet srednio i skumalaby, ze cos nie tak, bo to ze lizniesz akcentu nie sprawi, ze wydasz sie plynny w j.ang. Nie wspomne nawet, ze szybko bys sie pewnie wylozyl mowiac o staunch. Twoja mina, gdyale laska popijajac drinka nagle pyta "a co jest w ogole stolica Michigan?"widzac co Polacy odstawiaja to faktycznie wolalabym zagadac z Wlochem, Szwedem czy Finem, moze bez seksu, bo jestem aseksualna troche. Panowie tu chyba nie o kase chodzi, chyba, ze karynom, ale obawiam sie, ze jak przyjda czasy, ze Polacy beda nawet bagaci to Polki i tak wybiora innych. Nie macie na ogol klasy, stylu, pasji. Nie chodzi, ze inni maja bajer, maja po prostu cos do powiedzenia. W Rzymie Wloche zaczepi turystke ciao bella, ale mozesz z nim pogadac takze o sztuce czy architekturze. 80% Polakow niczego nie czyta, zainteresowan prawie zadnych. Sorry, chyba zostalo Wam drukowanie zagranicznego prawka i lizanie akcentu by chiciaz na chwile miec kobiete.

Gość gość
gość dziś to jak wytłumaczysz prosty fakt,że te kobiety oddały mu się tylko na sam widok dolara i prawka z jusej? To raczej nienajlepiej o nich świadczy,on jedynie dokonał bardzo ciekawego - z punktu socjologicznego - eksperymentu...

Gość gość
te co piszą w tym wątku udają cnotki, ale gdyby zobaczyły prawdziwy amerykański paszport to jeszcze do hotelu jankes nie zdążyłby ich zaprosić, a już robiłyby mu loda...

Gość gość
21.53 A ty jesteś albo chciałbyś być jak on, żałosne. I koledzy na forum przyklaskujący bóg wie komu. Naprawę żałosne przedstawienie. Nigdy nie poznacie smaku wysublimowanego romansu.. nie dla psa kiełbasa. Nie ten poziom. Nie macie klasy to takie polskie..I właśnie dlatego często odpadacie w przedbiegach jako Polacy.

Gość gość
gość dziś my nie mamy klasy? to co powiesz o polkach, które dają du'py w hotelu poznanemu tej samej nocy typowi tylko dlatego, że uważa go za bogatego z zagranicy? JAK NISKO MUSI KOBIETA UPAŚĆ BY TAK SIĘ UPODLIĆ?