Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za ile kupujecie swoim dzieciom prezent na mikolaja

Polecane posty

Gość gość
gość dziś ja nie rozumiem jak można nie miec kasy na jedno dziecko pechowiec.gif jeszcze rozumiem samotną matkę ale małżeństwo nie jest w stanie utrzymać jednego dzieciaka rany pechowiec.gif a ponoć rodzice jedynaków są tacy zaradni mądrzy i przewidujący zawsze mają dziecko świadomie X Różnie się życie układa czasami.

Gość gość
Kupię coś słodkiego żadnych zabawek wysypuja się z każdego pokoju. Mąż kupił młodszemu krótkofalowki ale nie zabawkowe i chciał dać Mikołaja 6 - go, kazałam schować i pod choinkę dostanie raz ze to na Mikołajki za droga rzecz a dwa że potem będzie problem co pod choinkę. No za ile nie wiem nie będę ich upasac też góra słodyczy, może po większym toffefe i coś do tego.

Gość gość
w tym roku kupiłam w czasie Black Friday ciastolinę i książkę. Wyszło ok 60 zł

Gość gość
Syn 5lat: Od rodzicow trampolina, pościel z postacią z bajki, klocki, fotel sako, konsola PS3 (ale to za free bo w spadku po tacie), spersonalizowana duza rakieta w wersji hand made by mama:) razem około 300-400zl. Od dziadków tablet i klocki i pewnie jakies pierdoły dorzuca w sumie ok 400zl. Syn pol roku: Od rodzicow skoczek, tablica sensoryczna hand made by mama:) około 300zl Od dziadków pad fisher price 40zl a od drugich nie wiem. Staram się ograniczać bo uwielbiam dawać dzieciom prezenty ale starszego już tak rozpiescilismy że teraz ciezko go ogarnac więc staram się go naprostować i młodszego nie zepsuć.

Gość gość
U mnie na Mikołaja zawsze dostawałam coś małego, jakiś słodycz i tak też planuje kupić córce. Pod choinkę prezent za ok. 150 zł

Gość gość
Na Mikolaja do 100 zl.wyszlo a na swieta w tym roku beda skromniejsze prezenty bo wyhezdzamy do Zakopanego w ramach prezentu na cale swieta. Wiec mysle ze prezenty dla dzieci na swiata nie przrkracza 300 zl na osobę

Gość gość
Na Mikolaja nic, nie ma u mnie tradycji prezentow, czekolade moze, jak wyczysci buty :P Syn dostanie zestaw do PC/xboxa, by lepiej mu sie gralo- klawiature i myszke. Sam sobie juz kupil za kase od chrzestnego i dziadka reszte prezentow- 2 gry na xboxa. Corka dostanie ksiazke na ktora czeka i piekny portfel z kocimi motywami- jest fanka kotow :) I jeszcze jakies piedolki typu spersonalizowana bomka na choinke czy kubek. Czyli wydamy jakies 100 euro

Gość qwerty

Ja kupuję moim dziekom lot w tunelu aerodynamicznym speedfly pod wrocłąwiem 😄😄