Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od poltora roku pije 4 do 6 piw dziennie, wyjde sam z nalogu?

Polecane posty

Gość gość

czasem tez wodka, da sie wyjsc samemu?

Gość gość
Boisz się odstawienia?

Gość gość
tak, wytrzymalem max 4 dni

Gość gość
Na początek ogranicz się do 4 piw i żadnej wódki. Kolejny krok to 3 piwa dziennie. Całkowicie zrezygnować na pewno nie dasz rady. Sukcesem całkowitym będzie zejście do poziomu 2 sztuk dziennie. To już nawet nie jest szkodliwe dla zdrowia.

Gość gość
Ja też tak piłem, ale szybko wpadłem w alkoholizm. Musiałem się leczyć.

Gość gość
Mój facet jest alkoholikiem. Czy z tego wyjdziesz sam? Mojemu się udało przestać pić nie raz ale zawsze wraca do picia. Oczywiście nie pije dzień w dzień kiedy już sięga po alkohol. Najdłuższa przerwę miał 7 miesięcy. Tak to wygląda że nie pije na przykład 2 miesiące później znowu zaczyna i poprostu zawala przez to wszystko oprócz pracy. Jak nie pije to ma dietę, ćwiczy, zajmuje się swoim hobby po prostu zyje. Jak pije to chodzi do pracy i w tygodniu nie pije ale siedzi zmierzły, nie zrobi nic i czeka na weekend żeby w końcu się napić. Zaczyna w piątek a kończy w niedzielę rano dwoma piwkami które potrzebuje żeby przeżyć odstawienie. Decyduje się na te przerwy w piciu żeby nadrobić to co wszystko zawalił kiedy pił a jak już jest dobrze to znowu zaczyna

Gość gość
ile sie leczyles?

Gość gość
2 piwa dziennie to juz alkoholizm

Gość marawstala
Znam chłopaka ktory jakoś niedawno dal sie zaszyc... i teraz nie pije chodzi o jakąś wszywke

Gość gość
Piwo dziennie to alkoholizm. Jeżeli nie potrafisz odstawić to jesteś uzależniony. Nieważna jest ilość.

Gość gość
Jedni wychodzą sami bezroblemu, a inni nie, nie wiadomo od czego to zależy. Ja piłam latami tez tak z 2-3 piwa dziennie, i powoli zeszłam ze teraz pije góra dwa piwa 4 procentowe na tydzień. Reszta dni bezalkoholowe albo radlera

Gość gość
A picie butelki wina dwa razy w tygodniu to duzo?

Gość gość
nie wyjdziesz z tego spied alaj zwelu! każde piwo i alkohol, które wypijesz to twoja ostateczna porażka. Nie wiem jak bardziej ci powiedzieć, że nie nawiedzę cię cwelu ! zapierd olę c***arasolem. Jesteś tak głupi, że szkoda do ciebie się odzywać p******** cwelu, żydowska mordo, sflaczały babinsynu. Kuurfo męska, pisto cichociemna ! rasisto bracie ! ' powalony klerykale! zachodni cwelu ! bogosperdolony zachodnio pomorski cwelu ! K