Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce patrzeć jak inny facet ujeżdża mojego męża.

Polecane posty

Gość gość

Witam Od jakiegoś czasu myślę o tym jak mój mąż jest ujezdzany w tyłek przez innego faceta. A później robi mu loda z wytryskiem na twarz. A ja jestem obok, patrzę na wszystko i się pieszcze. Chialabym namówić do tego mojego męża. Niestety nie mam pojęcia jak go o to zapytac i mam obawy że się wkurzy. Dodam że nie jednego już próbowaliśmy. Nie raz ja go bzykalam straponem. On kiedyś mnie namówił żebym zabawiała się z inna, a sam patrzył i się masturbował. Macie pomysły jak go o to zapytać? Wprost raczej nie jest dobrym rozwiązaniem bo wątpię żeby się wtedy zgodził.

Gość gość
Ja też chciałam zobaczyć swojego w roli uległego z innym facetem. Kiedyś podczas seksu ze straponem co by było gdyby to nie był sztuczny a prawdziwy ku..s a on odpowiedział że gdyby był to by był i czy ja nie miałabym nic przeciwko. Przez jakiś czas rozwijaliśmy ten temat a po jakimś czasie stwierdziliśmy że trzeba wprowadzić go w życie. Prawie rok szukaliśmy odpowiedniego faceta w różnych miejscach i portalach. Znaleźliśmy w końcu i już kilka lat mamy dużo świetnej zabawy. Został naszym wspólnym kochankiem. Spotykamy się raz w miesiącu czasami częściej. Zabawiamy się analnie i oralnie a także tradycyjnie w każdy możliwy sposób jak tylko fantazja nam podpowie.

Gość gość
18.05 i 10.28 Rozebrałbym was i ... narzygał w krocze.

Gość gość
Ja też to praktykuję,raz gdzieś na 2 miesiące bierzemy męską kurwę -i posuwa mojego męża w dupsko a potem wyciaga go z niego i każe mu obciągać aż do spustu,ja grzecznie siedzę i patrzę na to wszystko,w tym czasie się masturbuję,facet musi być męski i owłosiony,żeby mój mężuś wiedział,że jest ujeżdżany przez ogiera

Gość gość
Brońcie krzyża od Giewontu aż po Bałtyk. Nie oddamy krzyża !

Gość gość
Moja żona kiedyś mnie do tego namówiła. Najpierw założyła mi męski pas cnoty, później przyszedł inny facet. Zostałem zerzniety w tyłek. Później zrobiłem mu loda i nawet wytrysnął mi na twarz. Średnio mi się podobało, ale dla żony się poświęciłem. Ona patrzyła na wszystko i się masturbowala. Po wszystkim facet wychodził. Żona sciagala mi pas cnoty i mieliśmy super sex. Przez 4 soboty moja żona go wolała a ja byłem ruch...y. tylko że ostatnim razem oboje mnie zwiazali do krzesła. Gdy byłem już unieruchomiony, wtedy zaczęli się ruchu..ć na moich oczach. A gdy on doszedł w niej to ja musiałem jej wylizać ze spermy cip.. później jeszcze przez tydzień nosiłem pas cnoty. Jak już mi żona pas ściągnęła to nie chciała mi dać. Od tego czasu coś się między nami zepsuło. Więc radzę się dobrze zastanowić zanim zaczniecie przekraczać pewne granice.

Gość gość
gość dziś tez bym ci nie dała bo jesteś frajerem i rogaczem a nie facetem🖐️

Gość gość
Od ciebie nawet za kasę bym nie chciał. Aż tak zdesperowany nie jestem.

Gość gość
Ja tam lubię być rogaczem. Przynajmniej nie mam wyrzutów że mam dwie młode kochanki. Żona do tej pory się nie domyśla.

Gość zonaty wielbiciel cuckold
Mam bardzo goraca zone. Teraz mamy po 40 a seks z innymi facetami zaczelismy 15 lat temu. Zapraszalem kolege lub dwoch na impreze i potem wspolnie zaspokajalismy moja niewyzyta dziwke. Kiedys zaprosilem kumpla ktory mial super sprzet, gruby, zylasty dosc dlugi. w czasie gdy lizal cipke mojej zony zapytalem jej czy moge mu zrobic loda na co ona powiedziala ze pewnie ale musi to widziec - ku mojemu zdziwieniu kumple bez oporow zlapal mnie za glowe i zmusil do obciagania. Bradzo ,i sie spodobalo. Potem zaczal sie calowac z moja zonka a ja lezalem miedzy jej nogami i na zmiane lizalem to pizde to c***a, wreszcie ona chciala by ja ostro w********il. ukleknela na czworakch i wypiela dupsko a do mnie mowi a ty lez miedzy nogami i wylizuj swa suke i tego ogiera. Zaczalem calowac jego obijajace sie o c****o jaja - on j***l ja jak oszalaly a na koniec spuscil sie w cipsku, sperma skapywala na moja twarz a kumpel wyjal c***a i wlozyl mi go do ust - wyczyscilem wszysciutko - bylo pyszne a moja pocalowala mnie gleboko czujac jego sperme w moich ustach . Potem zapragnela jak zawsze w takich momentach penetracje na dwie paly. To bylo super powtarzalismy to srednio 2 razy w miesiacy przez 4 lata

Widać nieźle ciebie autorko "ujeżdżał". Zamiast radości, satysfakcji ze zbliżenia, pobożne życzenie, by wybolcował go inny facet, by poczuł w końcu, to co ty czujesz, kiedy idziesz ze swoim mężem do łóżka, nie koniecznie zaraz spać.

Gość gość
Jestem w pełni hetero. Nie pociągają mnie faceci, ale mam za sobą pewien epizod. Jakiś czas temu rozmawiałem z żoną po udanym sexie o trójkącie. Na początku była gadka, że ona z jakąś laska będzie się zabawiać, a ja będę tylko patrzył. Fajnie i to pomyślałem sobie. Gdy już tak chwilę pogadaliśmy, włączyliśmy sobie stronkę erotyczna i trójkąciki. Calkiem przypadkiem włączył nam się film z dwoma facetami i kobietą. Chciałem zmienić, ale żona poprosiła żebym zostawił. Po chwili okazało się, że to film o cuckold. Wtedy nawet nie wiedziałem, że tak się to nazywa. Gdy oglądaliśmy zonka mi waliła. Doszedłem dwa razy. Po filmie zapytała czy zgodził bym się na coś takiego. Zacząłem mówić, że nie, ale ona powiedziała, że za to mógłbym mieć też zabawę z nią i jakoś drugą panią. Zgodziłem się... Miesiac temu miałem trójkąt z żoną i z moją koleżanka. No a trójkąt z facetem mieliśmy w sobotę. Uważam że jestem mega zboczony, ale i tak z samym facetem do łóżka bym nie poszedł. Niestety teraz nie mam czasu opisywać szczegółów mojego sexu w trójkątach, ale było fajnie. Może później opiszę jak ktoś zechce.

Gość gość
Jestem w pełni hetero. Nie pociągają mnie faceci, ale mam za sobą pewien epizod. Jakiś czas temu rozmawiałem z żoną po udanym sexie o trójkącie. Na początku była gadka, że ona z jakąś laska będzie się zabawiać, a ja będę tylko patrzył. Fajnie i to pomyślałem sobie. Gdy już tak chwilę pogadaliśmy, włączyliśmy sobie stronkę erotyczna i trójkąciki. Calkiem przypadkiem włączył nam się film z dwoma facetami i kobietą. Chciałem zmienić, ale żona poprosiła żebym zostawił. Po chwili okazało się, że to film o cuckold. Wtedy nawet nie wiedziałem, że tak się to nazywa. Gdy oglądaliśmy zonka mi waliła. Doszedłem dwa razy. Po filmie zapytała czy zgodził bym się na coś takiego. Zacząłem mówić, że nie, ale ona powiedziała, że za to mógłbym mieć też zabawę z nią i jakoś drugą panią. Zgodziłem się... Miesiac temu miałem trójkąt z żoną i z moją koleżanka. No a trójkąt z facetem mieliśmy w sobotę. Uważam że jestem mega zboczony, ale i tak z samym facetem do łóżka bym nie poszedł. Niestety teraz nie mam czasu opisywać szczegółów mojego sexu w trójkątach, ale było fajnie. Może później opiszę jak ktoś zechce.

Gość pegginglover
Witam, żonka czasem bzyka mnie strapkiem, uwielbiam anal w moją stronę, mamy taką fantazję aby zaprosić faceta do wspólnych zabaw, w różnych układach w tym ja jako pasyw.

Gość Alex

Kiedyś z kumpla dziewczyną trochę nas poniosło. Alkohol i te sprawy, po czy bzykalismy się obok jej chłopaka. Zgadnijcie gdzie kazała mi się spuścić. :)

Gość gościu

Uuu gruba fantazja. Dobrze, że moja parnterka nie ma takich zachcianek. Raczej nie czułbym się komfortowo - delikatnie rzecz ujmując. No ale każdego coś tam kręci...to akurat mnie nie. Ufff jak dobrze, że mnie to nie spotka.

Gość pegginglover

nie każdego musi wszystko kręcić, ja tam lubię zabawy moim tyłkiem, lodzik z paluszkami zonki w tyłeczku mmmmmm, czasem jak sam się zabawiam lubię się nadziać na jakiegoś dildoska i pomasować męski punkt G. W ramach sprostowania, nie ciągnie mnie do facetów, uwielbiam kobiety ale jak to autorka nazwała "ujechać" bym się pozwolił.

Gość sade

W klubie swingerskim podczas imprezy żonę poderwało dwóch przystojniaków. Cała się nagrzała, oni też. Poszliśmy do kopulodromu, wszyscy się rozebrali. Pieszczoty, macaki, lizanki. Ona na pleckach, nogi na boki a pierwszy singiel już chce jej wsadzić a ona:

- Nie tak. 

I do mnie

- Ty mi go wsadzisz.

Musiałem go chwycić  za interes, wycelować i jej wepchnąć, pierwszy raz miałem obcego, twardego członka w rękach.

Gość Gość

I jakie wrażenie?

Gość Hetero

Kiedyś byłem w takim klubie.  Spotkałem tak swoją koleżankę. Zawsze miałem na nią ochotę.  Niestety musiałem ją ruchać z jakimś innym facetem. Najgorsze co w życiu przeżyłem. Stukanie się kutasami nie jest fajne. Chyba że dla homo.