Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mojej koleżanki zneca sie nad nią

Polecane posty

Gość gość
Powiem ci tak - ja kiedyś pomogłam znajomej w takiej sytuacji i od razu tego żałowałam, okazało sie że jej to pasowało zwracanie na siebie uwagi jaka jest biedna a mi się dostało od tego faceta. Rozmawianie z takim typem to bardzo zły pomysł, bo można się narazić na niebezpieczeństwo. A możesz łaskawie wyjaśnić tą tajemnicę - Dlaczego twoja koleżanka nie może SAMA coś powiedzieć temu facetowi? Lub dlaczego nie może z nim zerwać?

Gość gość
Poznała fajnego faceta, siedzi z nim na kartę rowerową i oczekuje żeby jej siostra wyregulowała jej fajnego faceta żeby był jeszcze fajniejszy? :-D ...a one to sieroty? Mama niech jej pomoże, ustawi jej bolca

Gość gość
Niech pobije moja siostrę, ma co chciała. A ja będę się patrzeć bo przecież jestem słaba psychicznie. Co z Tobą jest nie hallo? Poebana kobita z ciebie

Gość gość
Niech ucieka od niej i od niego. Nie słuchaj tych niedorozwojow z kafee. Nie czytaj tego co piszą bo aż oczy pali. Na siostrze nie może polegać, chłopaka niech zostawi, a z siostra urwać kontakt. 38lat i sama może tak stuknieta jak facet i zazdrości że tamtą kogoś ma więc miło jej się patrzy jak facet koleżankę z błotem miesza

Gość gość
A siostra Isaury wykupiła się i jest wolna? Bo jak nie to niewolnica nie ma nic do gadania :-D

Gość gość
Po twoim sposobie pisania wynika że chyba dorównujesz agresją temu panu :)) Nie nie stuknę się w łeb. Nie, osoba starsza nawet 10 czy 12 lat nie ma obowiązku być dla nikogo matką. Tak -wyobraź sobie że MOŻE być słaba psychicznie. To się zdarza. A już na pewno NIE OD TEGO MA SIĘ STARSZE RODZEŃSTWO ŻEBY BRONIŁO. Ty wiesz co ty piszesz? Niby dlaczego starsze rodzeństwo miałoby mieć jakikolwiek obowiązek wobec młodszych? Nie urodziła jej, nie zakładała rodziny więc dlaczego miałaby poświęcać własne sprawy żeby ją niańczyć?

Gość gość
21.32 jesteś chora psychicznie czy tylko udajesz? Nie rozmnazaj się proszę.

Gość gość
nadal nie zdradziłaś nam dlaczego twoja koleżanka jest na tyle nieogranięta że nie umie sama "PZREMÓWIĆ" tylko czeka na siostrę... Oczywiscie niech mieszka sama jak chce, tak samo jak siostra nie musi jej lubić, tak samo i ona nie musi lubić siostry. Nie przyszło ci do głowy że ona specjalnie znalazła takiego faceta aby zwrócić na siebie uwagę i aby całe otoczeniu ruszyło jej z pomocą? Możesz w końcu zdradzić czemu ona z nim jest? Mają kredyt, 5 dzieci?

Gość gość
Co za idiotka, a od czego ma się strasze rodzenstwo? Hahaha idź się dziewczyno przejdź, dotlen i skończ te swoje pseudointeligentne wywody.

Gość gość
Pisałam już 5postwo wyżej, że ona się wyprowadza. Czytajcie ze zrozumieniem. I tak uważam, że strasze rodzenstwo jest od tego by bronić.

Gość gość
Po słownictwie jakim używasz, to zostaw tego faceta i koleżankę w spokoju i zastanów się dobrze nad sobą... :) I swoją agresją.

Gość gość
Nie tylko starsze..rodzenstwo wogle powinno trzymac sztame

Gość gość
Posłuchaj idiotko. Nikt nie szuka na siłę osoby która będzie ja gnoic. Życzę tobie byś zrozumiała to na własnej skórze. Wstydź się tak pisać, oby gdy tobie przydarzy się sytuacja taka jak tej dziewczynie nikt za toba nie staną. Żebyś była sama i może wtedy zrozumiesz co piszesz. Na marginesie ile masz lat 16? Czy to nie pora spać?

Gość gość
Starsze rodzeństwo może bronić ale własnych dzieci jak je urodzi. I nie ma żadnych obowiązków robić za rodziców dzieci których nie urodziło, A CO DOPIERO DOROSŁYCH 26 letnich. Chyba że takiej 26 letniej babie Wydaje się ze ma prawa żądać adoracji, opieki, czy czegoś tam jeszcze od siostry. Ale nie ma takiego prawa. Tyle w temacie.

Gość gość
21.41 A ty jakiego słownictwa używasz? Jebnij się w łeb i nazwanie Ciebie kretynka? Skoro nia jesteś w moim odczuciu, rzeczy trzeba nazywać po imieniu. I tak z Twojego roku rozumowania wnioskuje że jesteś kretynka. W dodatku nie daje ci więcej niż 18lat, rodzeństwo jest od tego by trzymać się razem i sobie pomagać. Nie od tego by odwracać głowę jak drugiemu dzieje się krzywda. Współczuję przyszłym dzieciom takiej matki.

Gość gość
Zamilcz proszę cie zamilcz i weź leki.

Gość gość
To jakoś troll ta kobita, nie reaguj na nią, celowo pisze durnoty żeby zdenerwowac.

Gość gość
Podstawowe pytanie? Do kogo należy mieszkanie, w którym obecnie wszyscy mieszkają? Pewnie o faceta dlatego Twoja koleżanka czepiał się faceta jak rzep psiego ogona i się trzyma za wszelką cenę. Siostra nie wtrąca się no w końcu jej siostra jest dorosła i to ona decyduje o swoim życiu. Owszem sugeruje jej , że jest źle traktowana i coś z tym powinna zrobić. Siostra nie ma obowiązku broni dnia siostry w końcu to jest dorosła kobieta a nie małe dziecko.

Gość gość
Może ten facet też w taki sposób nazywa po imieniu twoją koleżankę na przykład. Ze swoją kulturą chcesz ruszac do innego miasta nauczać chłopaka jak ma się zachowywać:) Dla mnie pokazałaś się już w całej okazałości, co sobą prezentujesz. Nie -rodzeństwo ani starsze, ani młodsze nie ma obowiązku żyć życiem siostry czy brata, ani nawet ich lubić jeśli nie ma ochoty. Ani bronić, ani im matkować. Rodzice, owszem. Jak się zakłada rodzinę to za tym idą pewne obowiązki. Z rodzeństwem to tak nie działa.

Gość gość
Może ten facet też w taki sposób nazywa po imieniu twoją koleżankę na przykład. Ze swoją kulturą chcesz ruszac do innego miasta nauczać chłopaka jak ma się zachowywać:) Dla mnie pokazałaś się już w całej okazałości, co sobą prezentujesz. Nie -rodzeństwo ani starsze, ani młodsze nie ma obowiązku żyć życiem siostry czy brata, ani nawet ich lubić jeśli nie ma ochoty. Ani bronić, ani im matkować. Rodzice, owszem. Jak się zakłada rodzinę to za tym idą pewne obowiązki. Z rodzeństwem to tak nie działa. 1 dorosła osoba nie musi zajmować się 2 dorosłą.

Gość gość
Jestem autorką postu i bardzo bym prosiła Panią z postu wyżej by przestała się udzielać w tym poście. To że ty masz takie podejście do życia pieniądze I zero uczuć to twój problem. Co do reszty, tak mam świadomość tego co się dzieje, też uważam że siostra jest bardzo nie w porządku wobec niej. Jest sama może to przez to, nie lubi nikogo itp. Poradzę koleżance, to bardzo dobra dziewczyna i żal mi że wdepnela w takie środowisko.

Gość gość
A Ty się zacielas idiotko i post za postem telepiesz? Daj nr do Twojego rodzeństwa i znajomych pokażemy z kim się zadają. Porcja leków wzięta hahahaha co za yyybnieta samotna kretynka.