Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Partnerka wrobila mnie w dziecko i teraz chce pieniedzy

Polecane posty

Gość gość

Bez uzgodnienia tego ze mną odstawiła tabletki z dnia na dzien i zaszła w ciąże. Oszukała mnie. Nie byliśmy ze sobą długo, dlatego nie byłem na to gotowy, oboje mamy już swoje lata i nieudane związki za sobą. Doszło między nami do awantury i powiedziała ze nic ode mnie nie chce i sama sobie poradzi beze mnie, ze mam się do niej nie odzywać. Później próbowałem się do niej dodzwonić to mnie zablokowała. Między czasie urodziła to dziecko i oczywiście przyszły papiery ze mam płacić na dziecko (to jeszcze rozumiem) ale tez na nią bo obecnie nie ma pracy.

Gość marawstala
Cos sciemniasz : )

Gość gość
to idz do sądu i powiedz ze to nie był zwiazek a jednorazowy sex i laksa chce cie wykorzystac

Gość gość
Trzeba było się zabezpieczyć a nie liczyć że oba to zrobi. Tak ci było wygodnie to teraz płać.

Gość gość
To chyba normalne ze miałem do niej zaufanie, zreszta poruszaliśmy temat i ona mówiła ze póki co nie chce się wiązać na stałe itp, ze zobaczymy jak to z nami będzie.

Gość gość
masz jakies jej smsy czy nagrane rozmowy ze odstawiła tabletki bez twojej wiedzy???

Gość gość
Nie masz pracy, masz swoje lata to z czego żyjesz?Dziecko już jest, nic czasu nie cofnie.Trzeba się wziąć w garść, jak się poczuwasz do jakiegokolwiek obowiązku wobec własnego dziecka to jej pomożesz.

Gość gość
A jakie to ma znaczenie czy go wrobiła czy nie. Na dziecko i tak musi płacić skoro był naiwny. Powiedział a to teraz będzie i b.

Gość gość
Nie mam bo powiedziała mi to osobiście jak przyszedłem do niej. Ona taka uśmiechnięta jakby niegdy nic mówi „jestem w ciazy” ja jak to usłyszałem to zbladlem. Pytam się jak to możliwe, to ona na to ze wiesz bo ja od wtedy i wtedy nie brałam tabletek. Szok jakie baby są egoistyczne! Stwierdziła ze ona już ma swoje lata i nie chce być sama, ze chciała coś zmienić w swoim życiu. A wtedy prace miała tylko na pół etatu

Gość gość
ale on chce płacic na dziecko ale z jakiej paki ma płacic na głupia babę która go bezczelnie wrobiła????

Gość gość
Nie będziesz na nią płacił bo nie była twoja żoną! A na dziecko jak najbardziej!!!

Gość gość
Najgorsze ze wiem ze ona dorabia sobie na czarno i nie wykazuje dochodów. Dobrze wiedziała ze o tym wiem doskonale i mimo tego nie bała się isc do urzędu żeby wyciągnąć jeszcze więcej pieniędzy. A pamietam jak się zarzekała ze nic ode mnie nie chce i możemy sobie dalej żyć tak jakbyśmy sie nigdy nie znali.

Gość gość
Jesteś żałosny. Trzeba było zakładać gumki, a nie kazac kobiecie się truć. Nie trawie takich głupich egoistycznych facetów. Stary i głupi

Gość gość
Nie wzieliscie rozwodu więc nie musisz na nią nic płacić. Po pierwsze idź do sądu o ustalenie ojcostwa. Kto wie, może to nie Twoje dziecko

Gość gość
18:03 nie pomyślałaś tępa paniusiu ze to był jej wybór i już wcześniej brała tabletki bo łagodziły jej bóle miesiączkowe?

Gość gość
Trzeba też się było zabezpieczać skoro dziecka nie chciałeś. Oboje macie mentalność nastolatków.

Gość gość
Jestem już umówiony z adwokatka i badania tez zrobie chociaż wydaje mi się ze to na pewno moje bo nie sadze żeby ona kogoś miała. Tylko jak to teraz rodzinie powiedzieć? Czy lepiej w ogóle noe mówić. Nikt jeszcze o niczym nie wie.

Gość gość
Ufałam jej, dlatego nie zakładałem gumki.

Gość gość
Ojojoj, jaki biedny miś :D Chciał poroochać bez zobowiązań, na gumki pożałował a teraz płacze, bo będzie musiał wziąć odpowiedzialność za swoje czyny. Ja prdl, same nędzne imitacje mężczyzn tutaj. No, ale jaki inny facet żaliłby się na forum dla kobiet?

Gość gość
Prowokacja. Dlaczego? Bo tabletki zawodzą, nie musiałaby się przyznawać nawet jakby to była prawda. Mogłaby palić głupa :)

Gość gość
18:06 wartościowy mężczyzna zdaje sobie sprawę jak szkodliwe są hormony i nie każe kobiecie się nimi truc, tylko zakłada gumke. A ty jesteś po prostu samolubnym idiotą. Nie kochales tej kobiety i nigdy żadnej nie pokochasz bo myślisz tylko o sobie, a kobiety traktujesz jak wory na spermę. Porządny mężczyzna nigdy by się nie znalazł w twojej sytuacji prymitywie,bo TAKI CHODZI DO LOZKA TYLKO Z KOBIETĄ KTÓRĄ KOCHA WIEC EWENTUALNA CIAZA MU NIE STRASZNA. a taki prostak jak ty co traktuje kobiety jak dziury ma to na co zasłużył 🖐️

Gość gość
Taaaa "ufałem jej" - jakie to szlachetne i wygodne jednocześnie, a prawda jest taka że było ci tak dobrze, a teraz tniesz poszkodowanego. Swoją drogą ciekawe, że tak sam z siebie masz to dziecko w d...pie, a swoją rolę w jego życiu ograniczasz tylko do płacenia. Następny ku/tas złamany.

Gość gość
Ja tez mam nadzieje ze nic nie ugra, a na dziecko wiadomo ze będę płacił. Najbardziej jestem rozczarowany jej zachowaniem. Spotykaliśmy się od roku, wiedziała o wielu moich sprawach, wydawało mi się ze jesteśmy szczerzy wobec siebie a tu takie coś.

Gość gość
18:10 dokładnie, odrażający są tacy faceci. Jak nie kochasz kobiety to po co jej wkladasz ptaka? Nie pojmuje tego. Zezwierzecone bydle.

Gość gość
18:18 jasne ty sama pewnie rozłożyłas nogi żeby zaciążyć i mieć przez to stałe źródło dochodu bo masz macice zamiast mózgu.

Gość gość
18:26 to nie USA debilu nikt w Polsce na kobietę alimentów nie płaci jeżeli to był tylko romans. Płaci się na kobiety po wieloletnim małżeństwie gdzie musi być udowodniona wina faceta, a także wkład żony w pożycie. Tak mój znajomy się rozwiodł po 20 latach i musi na eks żonę płacić, za to że przez lata go wspierała czyli pracowała w jego firmie bez wypłaty i świadczeń, zajmowała się jego niepelnosprawnymi rodzicami, domem, dziecmi. Zresztą on w ogóle nie miał żadnych obiekcji i płaci jej więcej niż to sąd ustalił.

Gość gość
18:36 skąd wiesz debilko ze mieszkam w Polsce????????

Gość gość
jak widać pusty dzwon (18:36) bije najgłośniej. A najgłupszy do wyzywania jest pierwszy i do napisania ma tysiąc słów więcej niż mądry, No cóż.. forum...

Gość gość
Musi płacić na kobietę jeśli to jego dziecko. Należy jej się zwrot kosztów utrzymania za 3 ostatnie miesiące ciazy. Po porodzie ma kosniakowe 1000 więc nic nie dostanie ale zwrot kosztów za ciążę owszem!