Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Partnerka wrobila mnie w dziecko i teraz chce pieniedzy

Polecane posty

Gość gość
Ja nie bardzo rozumiem dlaczego na niego najezdzacie. a co wy byscie zrobiły na miejscu faceta, jakbyscie nie chciały miec dzieci, a miały partnerkę? Rozumiem, ze sytuacja taka ze obie strony nie chca, tzn tak deklarują, albo jeszcze nie chca dziecka, zwiazek jest nieco luzny, tzn nie sa pewni czy chca slub. Ja chyba jakbym była facetem, to bym zawsze zakładała ze dwa kondomy... Ale z w takiej sytuacji, jak kobieta deklaruje ze bierze srodki antykoncepcyjnem, a on bedzie robił rózne cuda, to ona sie z kolei obrazi, ze jej nie ufa? Wrobienie w dziecko chyba by strasznie ciezko udowodnic, ale moim zdaniem to akurywysntwo w najgorszej postaci

Gość gość
Niestety z moich obserwacji wynika że normalnych facetów na tym świecie nie ma. Albo głupi albo cham albo szuja. A najgorzej jak wszystkie te cechy razem posiada.

Gość gość
19:01 za to kobiety wszystkie idealne. Zadna nie kłamie, nie oszukuje, nie myśli egoistycznie tylko o swoich potrzebach i nie myśli macica

Gość gość
gość dziś Ja nie bardzo rozumiem dlaczego na niego najezdzacie. a co wy byscie zrobiły na miejscu faceta, jakbyscie nie chciały miec dzieci, a miały partnerkę? xxx Zakładamy prezerwatywe albo nie wkładamy tam skąd wychodzi dziecko - proste! Tabletki mogą nie zadziałać, można którejś zapomnieć, można brać inne leki które zniwelują ich działanie. Tabletki nie działają w 100u procentach. Nie chcesz dziecka - zwiększ zabezpieczenie albo nie uprawiaj klasycznego seksu.