Gość Bartek Dietetyk Napisano Listopad 30, 2018 Hej nazywam się Bartek i potrzebuję pomocy od Was. Jestem dyplomowanym dietetykiem i rozpocząłem pracę nad moim autorskim systemem odchudzającym, który zostanie opublikowany on-line. Idea tego systemu to pomóc wszystkim schudnąć bez wyrzeczeń, naturalnie, bez efektu jo-jo a nawet bez ćwiczeń fizycznych (które to w 90% przypadków przeszkadzają i spowolniają odchudzanie, wbrew temu co większość osób wprowadzonych w błąd przez media i reklamy myśli). Moim celem jest pomóc CAŁEJ POLSCE raz na zawsze schudnąć, pokazać prawdę o odchudzaniu i dać odpowiednie narzędzia techniczne, mentalne i wsparcie do tego. Temat jest bardzo emocjonalny dla mnie, bo ja sam schudłem 23kg więc wiem jak naprawdę wygląda cały proces techniczny i psychologiczny związany ze schudnięciem i utrzymaniem nowej wagi bez efektu jo-jo . ✴️Z moim systemem będzie można schudnąć (zależnie od punktu startowego, osoby z większą nadwagą będą chudły szybciej na początku):✴️ ✅ Minimum 1.2kg – 2kg czystej tkanki tłuszczowej miesięcznie (nie wody) ✅ Maximum 1.7kg – 3kg czystej tkanki tłuszczowej miesięcznie (nie wody) Odchudzanie z moim systemem odbędzie się: ❌ Bez wyrzekania się ulubionego jedzenia i przekąsek ❌ Bez uczucia głodu ❌ Bez efektu jo-jo ❌ Bez obowiązkowych ćwiczeń fizycznych ❌ Bez sztywnych i narzuconych z góry jadłospisów ✅ Oraz w 100% naturalnie i zdrowo ✴️Jak wstępnie widzę że będzie działała nasza prywatna grupa na Facebooku?✴️ Ograniczymy ilość osób – wstępnie planuję do max 50 żeby nie zrobił się chaos. Również chcę postawić na jakość, a nie ilość i zebrać tylko zaangażowane osoby. Prawdopodobnie będę postował pytania i pokazywał co tworzę w celu uzyskania sugestii codziennie – jestem w 100% skupiony na pracy nad tym systemem przez kolejne 6 miesięcy po 10 godzin dziennie. To olbrzymia ilość pracy i będę musiał ograniczyć większość mojego życia socjalnego :) Ale cel jest tego warty. W związku z tym będę potrzebował zaangażowane osoby do pomocy, wyrażania opinii i testowania regularnie. ✴️Jesteś zainteresowana? ✴️ Jeżeli jesteś zainteresowana, daj mi znać na e-mail: adampsz87@gmail.com Dodamy się do znajomych, potem dam Ci link do krótkiej i prostej ankiety z takimi pytaniami jak to jakie masz doświadczenie z odchudzaniem, ile chcesz schudnąć itp. Nic dziwnego, zajmie Ci 3 minuty. Dzięki ankiecie będę mógł wybrać tylko poważnie zainteresowane osoby i odsiać te niepoważne. A potem lecimy na całą Polskę. Jeżeli to wszystko brzmi jak coś w czym chciałabyś uczestniczyć, to proszę daj mi znać poprzez napisanie do mnie na mój prywatny e-mail: adampsz87@gmail.com Pozdrawiam, Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach