Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta radzi jak poderwać każdą kobietę

Polecane posty

Gość gość
To w końcu podbijacie do tych u których macie szansę czy do każdej? Zdecyduj się :D I tak, dla mnie to śmieszne i będę się z tego śmiała - w zależności od zachowania faceta mogę śmiać się po cichu lub głośno w jego twarz :) PRzeczy to też twojej teorii o podrywaniu kobiet na które mają szansę. Nie mają żadnych, ale próbują i marnują czas

Gość gość
gość dziś Oho i zaczyna się:) Próbujesz mi wjechać na ego i sprowokowac ale nie ze mną te numery Bruner:) Już ja sam wiem lepiej od ciebie, czym ja paż,stajenny,ksiażę, czy może Władca:)

Gość gość
podczepiły się rzepki do topiku, który mówi: nie ma jednej reguły na każdą kobietę nie ma i że im się nudzi i chcą poudowadniać nie wiadomo co to się wykłócają powracając do tematu: NIE MA SPOSOBU, JEDNEGO SPOSOBU NA KAŻDĄ nie każdy może poderwać każdą oczywiście może próbować - są tacy, którzy po prostu mają jedną metodę i lecą po kolei, może kiedyś gdzieś zadziała ale te mądrości innych facetów, jak poderwać daną kobietę bywają śmieszne tak, są pewne standardy (ale jak już się jest w typie danej kobiety, a więc na wstępie ma się pewne szanse) "porady tomka" - nic nam nie zrobisz zła czarownico, nie zburzysz nam naszego pozytywnego nastawienia, bo chronią nas "porady tomka"

Gość gość
gość dziś każdej w sesnie - każdej która sie podoba a nie każdej jak leci :) czytaj ze zrozumieniem

Gość gość
gość dziś nic nie próbuję piszę, co widzę jaki koń jest każdy widzi poza tym czuję się jakbym gadała z nastolatkiem ... nie wiem czemu ... :) pewnie masz dwadzieścia parę lat, ale nie nastąpił jeszcze jakiś mentalny przeskok u ciebie

Gość gość
gość dziś ale nas nie interesuje KAŻDA kobieta tylko taka któa nam się PODOBA zdanie tej pozostałej reszty nas nie interesuje omg

Gość gość
Każdej która ci się podoba też nie poderwiesz - bo nie każdej ty się spodobasz. Zwłaszcza, że masz tak ogólne wymagania. Trafisz na taką dla której będziesz za chudy, za niski, za brzydki albo jej perfumy nie będą odpowiadać i żadna siła jej nie zmusi żeby się z tobą przespała.

Gość gość
gość dziś taaaaa ciekawe ile ty masz:)

Gość gość
"omg"....chyba ktoś tu trafił z tym, że gadamy z nastolatkiem albo kimś kto się zatrzymał na tym etapie rozwoju.

Gość gość
gość dziś No to idę dalej i uderzam do kolejnej któa mi się podoba -omg to proste jak drut (nie mylić z "tym" drutem)

Gość gość
gość dziś oh, wybacz mamo że masakruję twój tendencyjny i mizoandryczny światopogląd:) Prawda nas wyzwoli:)

Gość gość
Dobra młody, wyobraź sobie to - rozmawiasz z kobietą którą natura obdarzyła świetną figurą i ładną twarz (jak masę innych kobiet). Masa facetów na tym kończy swoje wymagania względem kobiet - więc teraz pomyśl ile razy ktoś próbuje mnie poderwać w barze bo "jestem w jego typie". Nikomu się nie udaje. I większość moich znajomych ma podobne doświadczenia, chyba, że trafi się facet który im się podoba - ale to rzut monetą obciążoną z jednej strony.

Gość gość
Czyli walisz na ślepo tak naprawdę, bo większość młodych kobiet pasuje do twoich wymogów. Po prostu musisz znaleźć najgłupszą i najtańszą.

Gość gość
gość dziś k****, k****, k****, im z większą liczbą ludzi mam do czynienia tym bardziej widzę, że powinnam skończyć matematykę bo niewielu byłoby lepszych ode mnie dobra 1) autorka mówi, że nie każdy każdą i nie zmienia tego fakt, że nie każdy każdą chce mimo tego, jakieś maluczkie robaczki uważały, że każdą da się "kupić" lub zbajerować (zaprzeczając tezie) 2) autorka mówi, że nawet jak masz wybraną jedną konkretną to na tę konkretną nie muszą zadziałać "porady tomka" chyba, że tomek konkretnie określił, na jaką zadziałają i nie są to określenia - biuściasta, z talią i zrobiona bo to za mało 3) nikt nie radzi tobie konkretnie - zgadzasz się z autorkę, to podziękuj, cmoknij w łapkę i wypad

Gość gość
gość dziś - on albo nie umie czytać, albo dla zasady nie przyzna racji. Więc będzie szedł w zaparte i sam sobie przeczył. Chociaż mógłby po prostu przestać się wypowiadać i jeszcze bardziej dół pod sobą kopać.

Gość gość
tak, to prawda i chyba trzeba iść spać :)

Gość gość
Drogie panie,widzę że słabo sie znacie na facetach i tendencyjnie generalizujecie,ta dyskusja jest jałowa podobnie jak i temat. Temat który pewnie powstał w oparciu o topic Tomka który podrywał na amerykańskie prawko:) i udało mu się:)

Gość gość
Dobry pomysł :D Dobranoc (wpadnę jutro, może już naszego niezdecydowanego młodzika nie będzie)

Gość gość
gość dziś spać - i co najgorsze,znowu samej...:)

Gość gość
Czemu ty oczekujesz ode mnie, że będę znała się na facetach? Czemu ja mam chcieć znać się na facetach? Wiem co mi się podoba, to oni podbijają chociaż nie ruszyłabym ich kijem nawet gdybym była wolna :D Temat powstał powstał na podstawie tematu o długich włosach u mężczyzn.

Gość gość
gość dziś ponarzekała na facetów po czym zległa do łoża...znowu sama:)

Gość gość
A teraz idę spać, bo męża tym klikaniem obudzę. Dobranoc wszystkim :)

Gość gość
To chyba normalne że w barze podrywa cię koleś któremu się fizycznie podobasz. Stanu twojego intelektu chyba nie masz opisanego na czole

Gość gość
gość dziś cóż,gdyby znali poziom twojego rozumowania,raczej by sobie odpuścili. Pewnie tylko o seks im chodziło,bo im mnie gadasz to wiecej zyskujesz.

Gość gość
bez urazy ale tak ogolnych i nic nieznaczacych "rad" to dawno nie widzialem. wiedza na poziomie wtlaczania dzieciom do glowek ze kazdy jest inny, zeby przestaly byc okrutne dla tych, ktorzy od "normy" odbiegaja, nauczyly sie odrozniac dobro od zla, wyrobily jakis kompas moralny etc., itd., ad infinitum. gratuluje, moze nastepnym razem przy okazji ujawniania tego typu zwojow znad morza martwego autorka podejmie odrobine trudu i ku ogolnej wesolosci wpisze sie jako "major oczywista". ps rozumiem ironie uzycia wyrazenia "radzi jak poderwac kazda kobiete", ale nie spodziewalem sie az takiego wylewu skrajnych kretynizmow jaki nastapil pozniej. byloby ciekawiej gdyby wiekszosc wypowiedzi nie ocierala sie o absurd.

Gość gość
Sorry ale objawianie swojej "wyższości i elokwencji", bo bynajmniej nie inteligencji (znaczaca różnica) w ogolnikach jest strasznie slabe. Udawanie ze ma sie cos do powiedzenia jest o wiele gorsze niz prosta podana dosadnie prawda. Z goralem bym se chętniej pogadala. Temat jest przeciez przewrotny, a tresc jest zaprzeczeniem mozliwosci podania sposobu na zdobycie kazdej kobiety. (tak was to boli, czy tak glupi jestescie, ze nie rozumiecie? bo moj ulubiony typ dyskusji- na argumenty, siada) Nawet te typki ktore nagle zaczely formulowac PUSTE okrage zdania probujac markowac inteligencje sa smieszne. Bo inteligencja nie polega na laniu wody. Najinteligentniejsi jakich poznalam to umysly scisle. Maja niebywale poczucie humoru. I trafnosc wypowiedzi. Bufonada pokazuje ze masz do czynienia z bufonem. Nikim wiecej. Ludzcie sie dalej.

Gość gość
to tak jakby slepy uczyl cie malowac :)

Gość gość
gość dziś ładna czyli -szczupła -nie za wysoka -bez dzieci -nie karyna > czyli 1 na 100 przy dobrych wiatrach, chyba już lepiej grać w totka

Gość gość
Zabawne jak przez cala noc mlodziak sie jeszcze rzucal i dalej przyznawal mi racje. Tak. To jest oczywiste, ale duzo facetow nie stosuje tak oczywistych rad. I dlatego na przyklad facet w koszulce polo podbija do kobiety w skorach :D na necie jest jeszcze gorzej. Napisane maja co kobieta lubi, a mimo to wala do nie swojej ligii.

Gość gość
Kobiety tak samo latają za nie swoją ligą. No ale im się przecież należy wszystko co najlepsze, tak piszą przecież babskie gazetki.