Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facet podczas naszych powazniejszych pieszczot zajmowal sie glownie mna

Polecane posty

Gość gość

To było nasze nadodważniejsze zblżenie, lezelismy obok siebie na lozku. Wtulil sie w moja klp, objal mnie, tak lezelismy przez jakis czas, pozniej zaczal mnie glaskac po wlosach, plecach, wkladac rece pod koszulke na grzbiecie. Ja zaczelam go glaskac, calowac po glowie, szyi, dotykac plecow. Rozpial swoj pasek i rozporek i pprowadzil moja reke na swoj brzuch (zaczelam go tam dotykac, , pozniej masowalam mu penisa przez bielizne). Pozniej podciagnal mi koszulke, zaczal glaskac mnie po brzuchu, w koncu podniosl sie, sciagnal ze mnie koszulke (polozyl na twarzy, nie chcial zebym patrzyla), rozpial mi stanik, sciaglal go, zaczal dotykac piersi. polozyl mi glowe na brzuchu i zaczal delikatnie calowac/ssac moje sutki, glaskam go po glowie, chcialam sciagnac te koszulke z twarzy, powiedzial cos w stylu - zostan tak, wiec ja zostawilam. rozpial mi spodnie, sciagal razem z majtkami, polozyl mnie na boku przodem do miego, nadal calowal piersi, niesmialo i delikatnie zaczal dotykac moich warg sromowych. ja w tym czasie dotykalam do po glowie, plecach, czasem calowalam po szyi. piescil reka moja lechtaczke coraz intensywniej, w koncu wlozyl mi jeden palec do pochwy. najpierw powoli sie poruszal, pozniej coraz szybciej, nadal ssal sutki. pozniej wlozyl mi dwa palce, troche zabolalo, przeprosil za to, troche zwolnil, a poniej znow zaczal sie coraz szybciej poruszac. bylo mi coraz przyjemniej, zaczelam byc coraz gloniejsza, a on w tym czasie robil to coraz szybciej, osiagnelam odgazm, hoc byl inny niz tem, do ktorego sie czasami sama doprowadzalam. zaczal mnie calowac po policzkach, raz intensywnie i glegoko mnie pocalowal obejmujac moja gorna warge, ale nie kontynuowal dalej (tylko przez chwike). przytulil sie do mnie, glowe oparl na piersiach, rekami gladzil mnie po plecach. tez zaczelam go znow bardziej intensywnie dotykac, calowac po szyi, ssac platki uszu, poprowadzilam reke do majtek, jako reakcje usyszalam - nie musisz. jednak wyciagnelam jego penisa z bielizny, zaczelam ja przesuwac po nim gora-dol. za jakies 2 minuty powiedzial ze dochodzi, wytrysnal na brzuch i moja reke. wtedy wtulil sie we mnie jesze bardziej i tak sobie lezelismy. sorry, za dos dlugi opis, ale wolalam dokladniej wam to opisac. mam kilka pytan, pewnie glowie do Panow: dlaczego moj przyjaciej nie chcial zebym patrzyla, jak piesci moje piersi? dlaczego za priorytet obral sobie sprawienie mi przyjemnosci a tak jakby uznal, ze to on mnie bedzie piescil a ja nie musze sie odwdzieczac? dlaczego mnie nie pocalowal porzadnie w usta, tylko albo w inna czesc ciala a jak juz w usta to krotko a intensywnie?nie mam doswiadczenia z facetami, to w pewnym sensie byl moj pierwwszy raz, jego nie.

Gość gość
mi też kobieta nie musi nic tam pieścić ale ja muszę ją bo to uwielbiam , też całuję raz mocniej lub delikatnie .

Gość Teppic     No1
Ja tam wolę zająć się kobietą w pierwszej kolejności, nie tracę dzięki temu skupienia. On mógł to zrobić dlatego, że lubi; dlatego, że wiedział jak na ciebie leci i że wiele mu nie trzeba do dojścia; dlatego, że przy waszym pierwszym razie stresował się tak, jak ty. Jest wiele opcji, w każdym razie nie musisz się moim zdaniem martwić, bo jesteś w dalece lepszej sytuacji niż te, które ich faceci traktują jak maszynkę do dawania SOBIE przyjemności.

Gość gość
facetowi pewnie na tobie zalezy ze dbal o ciebie i twoja przyjemnosc a nie o siebie . a fakt, ze facet jak go kobieta podnieca to nie trzeba go dlugo piescic

Gość gość
Jak facet jest mega podniecony to dojdzie za chwilę

Gość gość
Partner zapewne Cie darzy uczuciem bo dbal o Twoja przyjemnosc a nie o swoja to rzadkoscc

Gość gość
Chciałaś zeby sobą się zajmował zamiast tobą?

Gość gość
Drogie nasze panie młode starsze , mam do was pytanie z innej strony . Jestem facetem i co jakiś czas muszę się masturbować gdyż muszę rozładować napięcie seksualne a partnerki na zawołanie nie posiadam i nie mam . Może wy odpowiecie dlaczego się masturbujecie np. mając partnera lub czy też macie taką potrzebę by się masturbować i ile razy w tygodniu to robicie . Myślę że nie jest to krępujący was temat . Ponadto ciekawi mnie od kiedy dziewczyna bardzo młoda ma potrzebę masturbacji od jakiego wieku dziewczyn to jest potrzebą.

Gość gość
w sumie milo, ze skupil sie na mnie i mojej przyjemnosci :-) jestem wdzieczna za kazda odpowiedz, wlasne zdanie, bo zwyczajnie nie mam doswiadczenia w tych sprawach. staralam sie , by jemu tez bylo przyjemnie , nastepnym razem postaram sie o to, by sie dowiedziec, co jest dla niego przyjemne (tym razem po pierwsze bylam zestresowana a po drugie jemu tak jakby nie zalezalo na sobie, tylko chcial by mi bylo dobrze). tylko wlasnie nie do konca rozumiem zakrycia mojej twarzy koszulka, no bo w sumie czego sie wstydzi - mnie? w sumie w pewnym sensie to ja bylam w gorszej sytuacji, bo to byl moj pierwszy raz a jego nie, choc fakt, ze mial bardzo dluga przerwe w tego typu rzeczach.

Gość gość
Dziewczyno jesteś dla niego ważna dlatego tak zrobił to ważne że dbał o ciebie a nie o siebie!

Gość gość
Zakrył ci oczy bo pewnie ma jakieś pryszcze albo inna wysypkę na penisie i pewnie leczy to a nie chciał żebyś to widziała i go zostawiła XD

Gość gość
Moze lubi sie tak bawic lub tez mial stresa :-p

Gość gość
czuje coś do ciebie

Gość gość
A to na pewno nie byl jego pierwszy raz skoro sie tak zachowywal tak jakby bardziej niepewnie?