Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Moze glupie pytanie ale prosze potraktujcie powaznie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Otoz poszlam wlasnie przykryc szybe auta i zauwazylam puszke z piwem lezaca tuz przy kolach, od strony trawnika gdzie nikt nie chodzi.kopnelam ja na trawnik i byla prawie pelna.Co o tym sadzicie, czy bezpiecznie bedzie jechac jutro autem, czy tez ktos mi cos podlozyl?w okolicy nie ma pijaczkow ani bezdomnych, poza tym zimno -8, ,nawet z psami tylko na chwile wyskakuja, wiec nikt by sie nie delektowal na powietrzu ani tez nie wyrzucal pelnej puszki.czy tam mogl byc jakis plynny material wybuchowy?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Raczej kto艣 przechodzi艂 i wyrzuci艂 niedopite piwo - albo mu wypad艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tez sie balem takich rzeczy gdy mialem 2x lat nie boj nic autorko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕artujesz? :) przy - 15 掳C na lodzie niejeden raz si臋 pilo :) Tutaj pewnie kto艣 tylko wyrzuci艂 puszk臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko ze akurat z tej strony nikt nie lazi zwlaszcza ktos nietrzezwy bo by wywinal orla, o wiele prosciej jest isc chodnikiem, a puszka byla dokladnie wcelowana i prawie pelna.jakby byla pusta i rzucona w dostepnym miejscu to bym sie nie przejela.kto kupuje, otwiera i wyrzuca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak, pod艂o偶yli ci najnowsz膮 technologi臋 terroryzmu; piwn膮 bomb臋 a zrobili to przybysze z przysz艂o艣ci, 偶eby艣 nie mog艂a zosta膰 przewodnicz膮c膮 ONZ za 20 lat i pokrzy偶owa膰 plan贸w powo艂ania rz膮du 艣wiatowego :o ja prdl, g艂upota niekt贸rych ludzi jest pora偶aj膮ca...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak, ale jaka logika kupic piwo, otworzyc, wcisnac sie w malo dostepne miejsce i ustawic ja pod autem?toz to trzeba sie postarac.a jakbys znalazl gosc powyzej taka otwarta pelna puszke piwe ustawiona pod swoimi drzwiami to co bys pomyslal?ze ktos wyrzucil i przypadkowo trafila przed twoje drzwi i to w pionie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczywiscie nie mysle ze to "piwna bomba" tylko cos wybuchowe nalane w puszke po piwie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ty my艣lisz, 偶e to niemo偶liwe? :D Kto艣 chcia艂 si臋 napi膰, zrobi艂o mu si臋 zimno i wrzuci艂 puszk臋 :) to nie zamach male艅ka, jak rzucisz puszk臋 z zawarto艣ci膮 to 50/50 stanie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak, mysle ze niemozliwe, bo miejsce gdzie nikt nie chodzi, ciezko opisac, taki dziki teren nie do spacerow a puszka byla wycelowana pod moje auto.to moze inna metafora, tak jakbyscie mieszkajac na ostatnim pietrze znalezli taka puszke na zewnwtrznym parapecie i twierdzili ze ktos na dole mial impreze i ja rzucil do gory

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
puszka lezala czy stala, jak stala to ktos mogl ja zostawic na pozniej i schowac w sobie tylko znanym miejscu, a potem juz nie wrocil po nia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobre masz auto? Mo偶liwe, 偶e sp艂oszy艂a艣 lamusa, kt贸ry chcia艂 si臋 w艂ama膰. Odstawi艂 piwo 偶eby u偶y膰 艂amaka do zamka a Ty si臋 akurat pojawi艂a艣 wi臋c da艂 nog臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam zloma z 1999, dlatwgo mysle ze jakis mlodzian chcial mi strzelic dzouka.dodam ze jestem za granica, ( nie powiem gdzie zeby nie bylo ze wszyscy tam tacy sa bo z reguly mili ludzie) i pare razy zginela mi poczta w ciagu 2 lat.chcialam tylko zapytac, moze znawcow takich trickow czy jak np wyleje sie pod albo na auto benzyne to czy ono eksploduje w momencie uruchomienia. kolezance tak wysadzili skuter, na szczescie pusty, byla w domu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co? :D za du偶o film贸w si臋 naoglada艂a艣 :) je偶eli nikt nie podlozy ognia to nic si臋 nie zapali. Auta niewybuchaja te偶 po przestrzeleniu baku :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to by艂a moja puszka i w 艣rodku nie by艂o piwa tylko naszcza艂em tam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
21.21, dzieki, uspokoiles mnie, moge spac spokojnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeste艣 na Ukrainie? To mog膮 by膰 zielone ludziki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie, nie na ukrainie.Pewnie i tutaj zielone ludziki sa, ale ich nie podejrzewam, na pewno nie one

Udost臋pnij ten post