Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

78 a ja o polowe

Polecane posty

Gość Gość 78
2 minuty temu, Gość 78/2 napisał:

No raczej nie dam rady..

No szkoda, bo akurat zostałem sam i chciałem Cię związać i lizać cipkę dopóki nie zemdlejesz od orgazmów. No ale jak nie to nie  🙂

Gość 78 już nie podlizuj jej :):) Kiedyś a mniej więcej kiedy ? bo szczerze mówiąc nie bawi mnie pisanie na forum w nieskończoność 🙂 

Gość Gość 78

Szanse na to, że 78/2 odezwie się prywatnie, oceniam na bliskie zeru. Nie po to wchodzi na forum. W tym wątku piszemy o swoich zboczonych fascynacjach, o czymś o czym nie możemy mowić ze znajomymi bo wysłali by nas na leczenie albo zadzwonili po policję  🙂 Ona chce coś fajnego przeczytać, przeżyć orgazm przy fantazjowaniu o rzeczach wykraczających poza schematy. Szukamy tu wirtualnej uciechy. Nie jest wykluczone, że  może kiedyś coś się  wydarzy, może jutro, może za rok, a może nigdy. Baw się tym, a może zainteresujesz ją na tyle, że napisze, naciskanie nic nie pomoże.  Takich kolesi jak my na forach jest na pęczki 78/2 może wybierać dowoli. Jeżeli jej opis jest prawdziwy, to w realu na pewno nie ma problemu ze znalezieniem kogoś, kto zerżnie ją do nieprzytomności, kiedy tylko będzie chciała. Daj jej tu odlot od rzczywistości, niech wraca myślami do tego co napiszesz, niech będzie to powodem dzięki któremu rozłoży nogi wsadzi pluszek w mokrą cipkę i doprowadzi się do orgazmu. Wtedy kto wie .... 🙂

Gość Gość 78

O, kto się zjawił 🙂 w dobrym humorze 🙂  

Gość 78/2

Ja wiem czy w dobrym.. nic nie jest tak jak ma być. Ale co tam trzeba się cieszyć z tego co się już ma. 😉

Gość Gość 78

Chciałbym jakoś dodać więcej światła i sprawić, że będzie lepiej. Pamiętaj, że masz dziwnego kumpla, który jest jeszcze bardziej porąbany i bardzo Cię lubi, taką jaka jesteś 🙂   co mam zrobić żeby poprawić Ci humor? 

Gość Gość 78
23 godziny temu, Gość 78/2 napisał:

🙂

Co tam słychać u mojej zboczonej kotki ? 🙂  

Gość Gość 78
Dnia 3.05.2019 o 23:41, 78/2 napisał:

Jesteś tu jeszcze 78?

Czasami zaglądam 🙂 co u ciebie słychać?

Gość 78/2

No hej 😉 a dawno mnie już tu nie  było. Ale póki co wróciłam.  U mnie właściwie ok.  Jestem teraz grzeczna dziewczynką 😛 a u Ciebie jak grzeszniku? 🙂

Gość gość

grzesznik tez się grzeczny zrobił

Gość Gość 78

78/2 u mnie bardzo fajnie, z forum przeniosło się do realu i bardzo mi się podoba 😋 więc tu się raczej nie udzielam ale obserwuje 😉 widzę co robisz "grzeczna dziewczynko" 🙂

Gość 78/2

Oj jak tu się zakurzyło 😜 ale wróciłam 😉

78 bywasz tu jeszcze?

Gość Gość 78

Czasami bywam, brakowało mi tu Ciebie 😀