Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

78 a ja o polowe

Polecane posty

Gość 78/2

Teraz mam ochotę na minetke 😛 a lubie np Ciebie 😘

Gość Ciekawy

zresztą, w zasadzie na tym polega problem z tym całym ukrywaniem się - jak mowi znane porzekadlo - "gdyby mezczyzni byli dyskretniejsi, kobiety byłyby bardziej wyuzdane" :classic_cool:

niestety swiat jest pelen palantów, ktorzy nie cofna sie przed niczym i jest jak jest.

minetkę? hmm.. no, teraz niestety nie moge dac Ci pełnej satysfakcji w formie pisemnej 😛  ale.. sporo zapewne powtarzaloby się z tego co spłodziłem wczoraj.. wiec mozesz sobie wyobrazic conieco 😛

choc nie powiem, nawet wzgledem tej minetki, mialbym pytania 😛

Gość Ciekawy

jaką masz dużą (czy też małą?) lechtaczkę? 🙂

taką ze jest powiedzmy, co chwycic w wargi i zassac? czy malutką, delikatną, ze głownie lizac "na wyczucie"? :classic_biggrin:

rosnie i twardnieje gdy się podniecasz?

Gość 78/2

Chyba małą. 😛 zlapac tam mnie nie ma zabardzo za co. 

Gość Ciekawy

ale ogolnie... cos tam jest? :classic_biggrin: wiesz gdzie dotykac, wyczuwasz ze to tam i nie gdzie indziej znaczy :classic_biggrin:

jaką masz ulubiona technikę masturbacji?  kóleczka czy pocieranie "gora dół"?  a moze palcówka z paluszkami w srodku?

Gość 78/2

Wiem gdzie skoro często mi mokro 😛 Różnie to robię. Ale o tym opowiem ci jutro, bo już prawie zasypiam..

Miłych snów 🙂

buziaki ;*

Gość gość
6 minut temu, Gość Ciekawy napisał:

ale ogolnie... cos tam jest? :classic_biggrin: wiesz gdzie dotykac, wyczuwasz ze to tam i nie gdzie indziej znaczy :classic_biggrin:

jaką masz ulubiona technikę masturbacji?  kóleczka czy pocieranie "gora dół"?  a moze palcówka z paluszkami w srodku?

hmmmm  :classic_wink: miauuu :classic_biggrin:

Gość Ciekawy

ok, dobranocki i wiadomo jakich snów. 😛 i czekam na jutro.. dzis juz, znaczy.

13 minut temu, Gość gość napisał:

hmmmm  :classic_wink: miauuu :classic_biggrin:

to Ty? juz po "sesji", znaczy?

Czy jakis inna kotka się wkradla bokiem? :classic_biggrin: 

Gość gość

slalomem z palcami w środku :classic_wink: z myślą o łechtaczce widzę penisa.. mmm :classic_cool:

Gość Ciekawy

hm, pomijając te palce w srodku (czego?) resztę mysli i widoków mamy podobne ... czyli chyba jestes poza kręgiem moich zainteresowań. :classic_laugh::classic_cool:

Gość gość

w środku mojej cipki, nie to nie :classic_wacko: :classic_angry:

Gość Ciekawy

Zaraz, jeszcze raz muszę poskładać swoim yntelektem... Jesteś less? A przynajmniej bi, znaczy? 😉 

te wzmiankowane widoki to raczej bardziej facetowi by pasowaly - (widzi wlasnego) i mysli też (o czyjejs łechtaczce) :classic_biggrin:  (bo chyba nie myslisz o swojej :classic_biggrin: )

no, jezeli tak składac to ... 😉

Gość gość
1 minutę temu, Gość Ciekawy napisał:

Zaraz, jeszcze raz muszę poskładać swoim yntelektem... Jesteś less? A przynajmniej bi, znaczy? 😉 

te wzmiankowane widoki to raczej bardziej facetowi by pasowaly - (widzi wlasnego) i mysli też (o czyjejs łechtaczce) :classic_biggrin:  (bo chyba nie myslisz o swojej :classic_biggrin: )

no, jezeli tak składac to ... 😉

widzę Twojego małego masturbując się z palcami w środku cipki pocierając łechtaczkę ruchami góra-dół. Teraz rozumiesz? :classic_cool:

Gość Ciekawy

Noooo. I tak trzeba było od razu. :classic_laugh:

Jak rozumiem, palce jednej dłoni... pocieranie łechtuni palcami drugiej. Juz widzę miły widok. 😍 tylko ze trzeba przerywac zeby cos napisac, to jest ten minus. 😛

Zakładam ze opierasz sie o scianę i nogi dosc szeroko rozlozone (bo chyba w takiej pozycji najłatwiej robic to w ten sposób 😛 :classic_biggrin:

(... a poza tym znajac tutejsze warunki i tak mozesz byc facetem. :classic_ninja: )

Gość Ciekawy

.. czyli mowisz, ze jednak myslisz o swojej 😉  hmm.. w pewnym sensie racja, jak tak się wczuć w sytuację :classic_cool:

Gość 78/2

Widzę, że była tu jakaś chętna Pani lub Pan sadząc po wpisach 🙂

Gość Ciekawy

no byla... ale jakos tak niejasno zaczeła, a potem to juz pozno było. :classic_biggrin:

na dzien bardzo dobry kiss prosto w...  a, wybierz sobie.  :classic_cool:

Gość 78/2

No to dzisiaj jak narazie kiss tylko w policzek. Jak będę miała trochę lepszy humor to pomyślimy o innym miejscu 🙂

Gość gość
44 minuty temu, Gość Ciekawy napisał:

no byla... ale jakos tak niejasno zaczeła, a potem to juz pozno było. :classic_biggrin:

na dzien bardzo dobry kiss prosto w...  a, wybierz sobie.  :classic_cool:

Niejasno? Nie zrozumiałeś treści o łechtaczce? :classic_blink:

W nocy zablokowało mi kafe i nie mogłam odpisać co robiłam:classic_angry:

Siedziałam na krześle i widziałam własną szparkę .... :classic_wacko:

Potem ... klęczałeś między moimi udami :classic_laugh:

Gość Ciekawy

78/2.. no... sama widzisz. :classic_laugh:

-

Gość - no...  jak juz się okresliłaś (wczoraj) co do detali technicznych, to pozbylem się wątpliwosci. 😛

Ale ta pozniejsza cisza mnie zmyliła - dodaj fakt, ze bylo juz ciut poznawo, wiec ...pomyslałem, ze po prostu doszlas do yyy, celu samodzielnie i poszlas lulu. 😉

... ale zawsze mozesz to nadrobic, w zasadzie chętnie się dowiem co i jak robiłas. 😛 :classic_cool:

16 minut temu, Gość gość napisał:

Siedziałam na krześle i widziałam własną szparkę

A wczoraj bylo ze widzisz mojego małego. ...No sama widzisz ...problemy z transmisją :classic_biggrin:

A między udami.. mogę poklęczeć, w zasadzie co sobie bedę żałował. :classic_laugh:

Gość Ciekawy
28 minut temu, Gość 78/2 napisał:

No to dzisiaj jak narazie kiss tylko w policzek. Jak będę miała trochę lepszy humor to pomyślimy o innym miejscu 🙂

A co, coś humorek sredni dzis? Dzien jak co dzien...

W zasadzie kiss w odpowiednie miejsce moze polepszyc humorek... a szczegolnie, gdy się go trochę przedłuzy i zacznie ssać. :classic_biggrin:

Gość gość
5 minut temu, Gość Ciekawy napisał:

Gość - no...  jak juz się okresliłaś (wczoraj) co do detali technicznych, to pozbylem się wątpliwosci. 😛

Ale ta pozniejsza cisza mnie zmyliła - dodaj fakt, ze bylo juz ciut poznawo, wiec ...pomyslałem, ze po prostu doszlas do yyy, celu samodzielnie i poszlas lulu. 😉

... ale zawsze mozesz to nadrobic, w zasadzie chętnie się dowiem co i jak robiłas. 😛 :classic_cool:

A wczoraj bylo ze widzisz mojego małego. ...No sama widzisz ...problemy z transmisją :classic_biggrin:

A między udami.. mogę poklęczeć, w zasadzie co sobie bedę żałował. :classic_laugh:

x

Ciekawy - no... :classic_cool: kafe się zepsuło (za dużo zboczonych treści i potem mnie zablokowało) :classic_wacko:

małego widziałam, potem go czułam, potem go smakowałam, a na koniec Twój język między moimi nogami i on też ... :classic_wink: 

nie żałuj koleżance ... jak będziesz wolny wal jak w dym :classic_wacko:

Gość Ciekawy

2 minuty temu, Gość gość napisał:

nie żałuj koleżance ... jak będziesz wolny wal jak w dym :classic_wacko:

Kafe sie czasem wywalało, znaczy, jeszcze na starej "szacie" - nie jestem tu totalnie nowy, wiec pamietam 😉 ale akurat wczoraj u mnie przynajmniej jakos chodzilo.. ciekawe, to wywala sie roznie w roznych czesciach kraju? Swoją drogą, to dowodzi ze nowa szata (i skrypty za nia stojące) nic nie dała. I po co to było? :classic_biggrin:  Ja chcę starego coola !

PS ... w dym się dośc kiepsko wali. :classic_blink: :classic_biggrin:    no i scigać "goscia" bedzie tez dosc trudno. 😛  

Gość Ciekawy
14 minut temu, Gość gość napisał:

małego widziałam, potem go czułam, potem go smakowałam, a na koniec Twój język między moimi nogami i on też ... :classic_wink:

Ach, rozumiem. i jak juz był między nogami, to patrząc na niego (przez swoje cialo 😛 ) widzialas ...swoją szparkę.  jasna sprawa. 😉

Widzi mi się, że lubisz patrzeć, tzn jestes wzrokowcem 😉  To dobrze, sporo upraszcza, nie trzeba wiele tłumaczyc. 😉 

Lubisz smakować? 😉

a teraz..? tak sobie ...siedzisz spokojnie? 😉 

Gość gość
8 minut temu, Gość Ciekawy napisał:

Kafe sie czasem wywalało, znaczy, jeszcze na starej "szacie" - nie jestem tu totalnie nowy, wiec pamietam 😉 ale akurat wczoraj u mnie przynajmniej jakos chodzilo.. ciekawe, to wywala sie roznie w roznych czesciach kraju? Swoją drogą, to dowodzi ze nowa szata (i skrypty za nia stojące) nic nie dała. I po co to było? :classic_biggrin:  Ja chcę starego coola !

PS ... w dym się dośc kiepsko wali. :classic_blink: :classic_biggrin:    no i scigać "goscia" bedzie tez dosc trudno. 😛  

tam gdzie jest "Nie jestem robotem" nie dało mi przejść, chore info z regulaminem było :classic_sad:

PS jesteś szybki jak dym to chodzi tu i będziem uprawiali walenie .....:classic_biggrin:

nowa szata jest beee, zdejmij ... mmm...:classic_wink:

Gość gość
2 minuty temu, Gość Ciekawy napisał:

Ach, rozumiem. i jak juz był między nogami, to patrząc na niego (przez swoje cialo 😛 ) widzialas ...swoją szparkę.  jasna sprawa. 😉

Widzi mi się, że lubisz patrzeć, tzn jestes wzrokowcem 😉  To dobrze, sporo upraszcza, nie trzeba wiele tłumaczyc. 😉 

Lubisz smakować? 😉

a teraz..? tak sobie ...siedzisz spokojnie? 😉 

Mów mi Smakosz :classic_cool:

Gość Ciekawy
12 minut temu, Gość gość napisał:

tam gdzie jest "Nie jestem robotem" nie dało mi przejść, chore info z regulaminem było

ja jestem na etapie wk..wiania sie na przejscia dla pieszych i sygnalizacje.. choc cos zaczelo przycinac też. Ale regulamin mi jeszcze nie wyskoczył, nie wiem co Ty tam wypisywałaś :classic_ninja::classic_laugh:  ...a nie powiem, zebym byl az taki grzeczny, vide mamusia - ale jakos mamusi sie nic nie uczepiło.. :classic_cool:

10 minut temu, Gość gość napisał:

Mów mi Smakosz

Smakoszka jakos tak bardziej mi podchodzi. 😛

12 minut temu, Gość gość napisał:

chodz tu i będziem uprawiali walenie ...

a podobno to ja jestem szybki... :classic_ninja::classic_biggrin:

poza tym, nie wiem czy lubisz grube. :classic_cool:

Gość gość

W chuj  :classic_sleep: .... przekleństw z podniecenia poszło sorki stary, grubo ojjjjj grubo :classic_cool: :classic_unsure: Smakoszka jest cnotką a jaaa....jestem jak palce liżesz przy głównym daniu ..:classic_cool: przerwa na weryfikację :classic_blush: