Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na co patrzą kobiety przy wyborze partnera?

Polecane posty

Gość gość

Generalnie interesuje mnie jaki jest wasz ideał bo mam wrażenie że wy tylko patrzycie na wygląd. Jak ktoś jest niski i nie wygląda jak Edwart Cullen i Elwis Presley w jednym i pomimo tego że pokaże wam że wie dużo to wy i tak go olewacie. Czemu???? Jaka jest do sześciu pochodnych zasada takiego zachowania?? Pewnie pojawią się odpowiedzi "Taka sama zasada jest gdy wy marzycie o blądzi z cyckiem i tyłkiem", nigdy o niej nie marzyłem bo nie potrzebuję pustaków. Na co patrzycie przy wyborze partnera??

Gość gość
na to czy jest romantyczno kreatywnym cwaniaczkiem, kreatywnym sponsorem.

Gość gość
Podobanie sie fizycznie to podstawa. Potem charakter, wartosci itd.

Gość gość
Na penisa furę i fryzure

Gość gość
Najpierw na wygląd: musi być ode mnie wyższy i nie może być gruby. Musi mieć ładny uśmiech, ładną twarz. Edward Cullen to paszkwil, a nie ładny facet, mim zdaniem. Później patrzę na wykształcenie i pracę. Musi mieć wyższe i musi zarabiać tyle, żeby się utrzymać. Później charakter, wartości, plany. Ale prawda jest taka, że jeśli mężczyzna mi się fizycznie nie podoba, to nie ma szans, choćby na uszach stawał.

Gość gość
Od dawna wiadomo że wygląd to podstawa zarówno u Kobiet jak i mężczyzn. Oczywiste że dopiero pózniej liczy się grubość portfela no i majątek. Takie czasy ale ja także na to patrzę przy wyborze partnerki;)

Gość gość
Widzę że moje przypuszczenia że na prawdziwą miłość w tych czasach nie ma miejsca się tylko potwierdzają. Faktycznie wolę zdechnąć samemu niż dzielić życie z takimi tanimi materialistkami (że się już dosadniej nie wyrażę) takich partnerek pełno przy drogach stoi smutne czasy. Od początku wiedziałem że bez pieniędzy się nie da i to tylko mnie utwierdza że to nie ja gadam głupoty tylko ci co twierdzą że się mylę. Żenada

Gość gość
na to czy ze swojej pensji będzie w stanie utrzymać rodzinę. ładną buzią, raty kredytu, rachunków i wakacji nie zapłacisz

Gość gość
11.30 Trafnie napisane:D

Gość gość
na wnętrze czyli zaradność :D

Gość gość
Jak masz w gaciach 19-21cm i gruby portfel, to możesz być brzydszy od diabła a i tak każda będzie twoja.

Gość gość
wyglad, zaradnosc zyciowa-kasa, wnetrze

Gość gość
Kasa się liczy.

Gość gość
Nazywanie kobiet tanimi materialistkami, to zbyt daleko idaca niesprawiedliwosc. Bo w calej masie kobiet sa tez takie, jak ja. Zarabiam swietnie, stworzylam sobie sama mega warunki socjalne i patrzenie, az cos mi mialoby skapnac od mezczyzny jest zenujace i ponizajace. Nie chce od nikogo nawet zlamanego szelaga. I nie mam, za to potrzeby nikomu byc wdzieczna i posluszna. Ze mna ma szanse byc tylko mezczyzna wyjatkowej madrosci zyciowej, dobrego, empatycznego charakteru. Byc zyczliwym do ludzi i co najwazniejsze zwierzat. To tak z grubsza. Takze skonczcie panowie wszystkie panie posadzac o myslenie o waszym portfelu. Tym bardziej, ze najczesciej jest on chudziutki. Ell.

Gość gość
Patrzymy na to zeby nie był gamoniem przesiadujacym na Kafe

Gość gość
żeby nie byl ładny ( mi mówiły ze ładny to gej)

Gość gość
12.20 A ty jesteś gamońką przesiadującą na kafe?

Gość gość
Cafe to moja jedna z rozrywek. Lubie poczytac, co ludzie maja do powiedzenia. To zle? Nawet jesli sa to frustraci, to tez emocje jakies i o czyms swiadcza. Ell.

Na co patrzą kobiety przy wyborze partnera? x Nikt Tobie na to pytanie nie odpowie prawidłowo, ponieważ pierwszy wybór dokonuje się podświadomie, automatycznie (schematy indywidualne, cały zestaw uwarunkowań łącznie). Dopiero później następuje ocena wtórna świadoma, czyli te wszystkie cechy, które można wskazać i wymienić, a które stanowią w większej mierze racjonalizację wyboru, który się dokonał. Znam wiele kobiet, które opisywały swoje ideały, ale ostatecznie zakochiwały w kimś, kto całkowicie od tych ideałów odbiegał. Niestety, kultura tworzy zasady, które z realiami nie mają nic wspólnego.

Gość gość
na gruboskórnego prostaka z kasą. Np ja jestem wrażliwy minimalista, dlatego wiem, że jestem omijany ;)