Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annkkaaaaasssssss

Krwiak 2cm na 1cm w 7 tyg ciąży, czy jest groźny?

Polecane posty

Gość Annkkaaaaasssssss

Witam. Mam krwiak 2x1 cm w 7 tyg ciąży. Lekarz zalecił leżeć i odpoczywać. Dodam że nie mam żadnego krwawienia i brzuch mnie nie boli. Czy któraś z was też tak miała. Bardzo się martwię.

Gość gość
Skoro byłaś u lekarza i zalecił ci odpoczynek to leż i odpoczywaj a nie wypisuj głupot na kafe. Jak Ci ludzie zaczną opisywać swoje przypadki na forum to na pewno zmartwisz się mniej...... Nie wiem skąd się biorą takie debilne pustaki jak ty, które zamiast słuchać lekarza czekasz na internetowe porady. Przed rozwiązaniem założysz wątek "czy poród będzie przebiegał prawidłowo"? A jak urodzisz będziesz o wszystko pytać na kafe zamiast słuchać kompetentnych osób? Wybacz, ale dla mnie jesteś żałosną, ograniczoną, głupią pindą i już mi żal twojego dziecka, że ma matkę idiotkę.

Gość gość
W 8 tygodniu ciąży też miałam krwiaka. Było lekkie krwawienie. Kilka dni leżałam w szpitalu a potem w domu. Przyjmowałam też duphaston i kilka dni no-spę. Po pewnym czasie krwiak się wchłonął. Także nie lekceważ tego krwiaka i wypoczywaj bo jest to potencjalne zagrożenie ale i absolutnie nie wpadaj w panikę. Sporo kobiet ma w ciąży krwiaki i zazwyczaj jest ok. Także odpoczynek i pozytywne nastawienie.

Gość gość
Ja miałam 5cm krwiaka Nawet nie leżałam w łóżku tylko chodziłam do pracy. Wchłonął się. Nie panikuj

Gość Annkkaaaaaassssssss
Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie tego furiata też

Gość gość
ja miałam krwiaka i umarłam, a teraz piszę do Ciebie z zaświatów. Jakie pytania taka odpowiedź. Pierwsza odpowiedź bardzo trafna. Nikt tu nie jest furiatem, ale piętnować głupotę należy zawsze. Może wtedy takie głupie pizdy jak Ty przestaną zakładać głupie wątki i zadawać bezsensowne pytania. Skoro jesteś w ciąży to zapewne ruszać dupą umiesz, więc teraz rusz głową i się zastanów zanim kolejny raz się odezwiesz.