Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyczyny późnego prawictwa

Polecane posty

Gość gość
a wolałabym żeby był "prawy" bo nie musiałabym wariować z zazdrości o jego byłe :P wkurza mnie moja zazdrość ale co zrobię..

Gość gość
Jestem prawiczkiem i żadna mnie nie chciała bo...... Jestem prawiczkiem:( Tutaj też mnie już parę razy wyzywano:( Ciekawe jak mam poznać dziewczynę przez internet, skoro z góry jestem skreślony jako stary prawik?:(

Gość gość
takie dziewczyny nie był Ciebie warte, uwierz ;) Szukaj a znajdziesz. Lub odpuść szukanie a wtedy samo Cię znajdzie, jak u mnie.. Dojrzała i wrażliwa kobieta Cię doceni :)

Gość gość
15.39 Gdy się ma 18 lat to normalka, że młodzi ludzie się całują na imprezach. Tu tylko jest ważne to aby obie strony podobały się sobie nawzajem. Bywało, że już po kilku godzinach znajomości obmacywałem się z dziewczyną. Dlaczego nie? Ja się jej podobałem. Ona mi się podobała. Wcale nie musiała ona zostać moją żoną. No i nie została. Pożegnaliśmy się na drugi dzień świetnym nastroju. Do tej pory czujemy do siebie sentyment.

Gość gość
16:04 Dziękuję za radę i dobre słowo. Wydaje mi się jednak, że się nie doczekam, bo mam już swoje lata:( Tak mi źle w tej przeklętej samotności, chciałbym, żeby mnie jakaś pokochała. Żeby choć przez chwilę poczuć się dla kogoś ważnym:(

Gość gość
doczekasz się :) ja w wieku 18 lat nie chodziłam na żadne imprezy

Gość gość
gość dziś Ale ja już jestem po 30! 😭 😭 😭

Gość gość
Za młodu nieśmiałość i kompleksy, a im człowiek starszy tym bardziej się z tym godzi. https://cutt.ly/ywXd9

Gość gość
Wydawało mi się, że już byłem pogodzony. Niestety po trzydziestce znów coś mi odbiło. Teraz zdycham z samotności jeszcze bardziej niż wtedy gdy miałem 20 lat:(

Gość gość
to nadal młodość :)

Gość gość
Zbyt wygórowane wymagania

Gość gość
Moim zadaniem wymagania są ok.

Gość gość
Zamiast iść na d***** wy wolicie się uzalac. Nic dziwnego że po 30 jesteście prawiczkami. Nie udało się normalnie to przecież można zapłacić zamiast płakać jacy to biedni jesteście. One mają wyj****e czy jesteś biedny i nieśmiały a do tego brzydki. Płacisz i masz. Ale po co działać jak można usiąść i rozpaczacz?

Gość gość
Czekanie z seksem do ślubu

Gość gość
Jak nie jesteś przystojny czy bogaty to zapomnij o związku.

Gość gość
WIecie, jaka jest rada, żeby się nie dołować tym bo inni a my nie? Wyobrażać sobie, że ma się 18-20 lat nadal i robienie rzeczy, które wtedy robiliśmy. Ja nigdy nie chodziłem na imprezy. Ale za to uwielbiam cały czas rower. Żadne randki przez internet mi nie wychodziły, więc zrozumiałem że do nich się nie nadaję. To mnie dołuje i poniża. Pogadam z koleżanką jedną, drugą, tak jak w młodości wczesnej. Nie chciałem nic od kobiet jak miałem naście lat. Nadal taki jestem. Jedynie sobie wyobrażam, że chciałbym, że nawet na sex no teeż, czemu nie, niech mnie ktos nauczy, spróbowałbym

Gość any 37 lat
Czołem ludziska! Pisze do Panów, którzy jeszcze nie wspolzyli KONIECZNIE ZAPIEPRZAJCIE DO BURDELU!! Tam się mówi tym miłym Paniom w czym problem, że jeszcze tego nie robiliscie, że się krepujecie, ale od czegoś musicie zacząć. A te Panie na pewno się ucieszą, że przyszedł nieśmiały facet z czystym interesem, a nie stary wyga, który trzaska je przez godz po buzi, bo już tyle się w życiu nadymal, że szuka nowych wrażeń. Normalnie powiedzcie, żeby pokazała Wam jak to robić, a ona z ulgą wszystko Wam pokaże. A jak już będziecie mieli to za sobą to na bank staniecie się radosniejsi i pewniejsi siebie :) Jak bym mieszkała blisko Was to zebralabym Was wszystkich do kupy i osobiście zawiozla!! Kosz godzinny takiej usługi to jest koło 250 zł- tak mysle. Zreszta mozecie zadz do nich i zapytac ile- to najmniejszy problem. To chyba nie tak wiele, jeśli miałoby to zmienić Wasze życie. Trzymam za Was kciuki. Ja jestem porządna żona, miałam 5 partnerów w życiu i jestem mega dumna, że nie było ich wiecej

Gość gość
Tylko, co przez godzinę, skoro skończyłbym w 2 minuty? A co z tym, że tam było już setki jakichś oblechów? Ja jestem czysty a ona nie.

Gość any 37 lat
Aha! Od 17 roku pracowałam sezonowo, bo starzy nie dawali mi złamanego grosza. Jak poszłam na studia, to przez 5 lat mylam kible w dwóch firmach, żeby przeżyć i dostawalam stypendium socjalne. Do wszystkiego doszłam sama, nikt mi nic nie dał. Uczysz sie? Spoko. Ale znajdź dorywcze zajęcie, które przyniesie Ci kasę. Do dzieła!

Gość any
No to po tych 2 minutach możecie pogadać, możesz się jej popytać tego co Cię ciekawi i później znowu 2 minutki:D Zresztą myślę, że w burdelu płaci sie za godzinę i że tych stosunków możesz mieć tyle ile chcesz. Trzeba kogoś zapytać czy tak można.. byłam raz w burdelu bo zamawialismy taka Panią dla mojego szefa na 40 ur. Było miło, cicho i dyskretnie. My tam wjechalismy na dużej bombie, zrobiliśmy dużo hałasu, złożyliśmy zamówienie i tyle. Piszcie skąd jesteście, to osobiście zadzwonię do nich, spytam i Was umowie. Ja jestem z zach-pom jakby co

Gość gość
Prostytucja to najgorszy rynsztok i upodlenie człowieka. Trzeba stracić rozum i godność człowieka myślącego by tam iść.

Gość gość
Dlatego tam jeszcze nie poszedłem. Wolałbym już ze znajomą jakąś. Ewentualnie jakąś napaloną rozwódką. Z męzatką już nie wiem, miałbym na sumieniu.

Gość gość
Prostytucja to najgorszy rynsztok i upodlenie człowieka. Trzeba stracić rozum i godność człowieka myślącego by tam iść. X Popieram i myślę podobnie jako stary prawiczek. Ale doceniam dobre chęci any 37 lat dziś . Jednak dla mnie to nie ta droga:o

Gość gość
przyczyny poznego prawictwa: - choroby psychiczne - chamstwo - wysokie mniemanie o sobie - nienawisc do kobiet - wyczekiwanie na ideal

Gość gość
czy nieśmiałość to podchodzi pod chorobę?

Gość gość
Do Any 37. Gdybym był na ich miejscu zrobiłbym jak radzisz. Kiedyś rozmyślałem co bym zrobił gdybym w wieku 25 lat jeszcze nie bzykał. Poszedłbym do agencji. Nie doszło do tego, gdyż w wieku 23 lat po raz pierwszy odbyłem stosunek.

Gość gość
gość dziś Prostytucja to najgorszy rynsztok i upodlenie człowieka. Trzeba stracić rozum i godność człowieka myślącego by tam iść. v prawiki nie maja ani rozumu ani godnosci, dlatego zaczynaja od dziwek

Gość gość
Kto rozwija się duchowo nie skorzysta z domu publicznego. Tam są niskie energie. Część tego upodlenia, w jakim żyją te kobiety może przejść na niego i potem na dzieci i żonę. Ten brud z tych puszczalskich mężczyzn musi się gdzieś kumulować. Popyt na tego typu zwierzęce zaspokojenie rodzi podaż, nie wchodźcie w to.

Gość gość
choroby psychiczne - chamstwo - wysokie mniemanie o sobie & W psychologii to się nazywa 'przeniesienie'.