Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kupjecie sobie prezenty na święta?

Polecane posty

Gość gość

nie mówie o parach czy małżeństwach ale o osobach które spędzają wigilie czy świeta w rodzinnym gronie i kupuja prezenty np. mamie, siostrze itp??

Gość gość
tak, kupuje prezenty dla wszystkich

Gość gośću
U mnie w rodzinie od dawna się nie kupuje prezentów, ale za to żarcia pełno każdy coś gotuje i od siebie dodaje że potem schodzi to tygodniami. Taka rodzinka januszów.

Gość gośćjanusz
Co roku robię sobie i nie tylko sobie prezent na święta. Najfajniejszy sobie to .. Ferrari GT3 RS. Mam je do dzisiaj. Pomarańczowe!

Gość gość
Jasne model dla 3 czy 6 latków?

Gość gość
Tak. Prezenty robie dla wszystkich. Siostrze i przyjaciolce wyslalam paczki,bo nie zobaczymy sie w swieta

Gość gość
Robimy prezenty dzieciom.

Gość Rumilke
Tak kupujemy. Moim zdaniem to miły zwyczaj. Dodam jednak, ze nie są to drogie prezenty. Liczy się tutaj raczej pamięć niż to za ile kasy danej osobie coś się sprezentuje..... Poza tym uważam, ze droższe rzeczy powinno się sobie kupować samemu. Tak abyśmy mogli być z nich zadowoleni. Jesli szukasz jakichś drobiazgów na święta, polecam zajrzeć na stronę: https://www.megakoszulki.pl Można na niej zaprojektować na przykład koszulkę czy kubeczek z ciekawym napisem.

Gość gość
Ja w tym roku nie bédé na swiéta w domu rodzinnym, ale juz zmaowilam dla rodzicow , mojej siotry, jej méza oraz dla dzieci siostry prezenty -ksiazki dla wszystkich. Wszyscy lubia czytac, wiem co kto lubi (jaki rodzaj literatury), kupilam kazdemu po ksiazce I wysylka zajme sié w soboté. 6 ksiazek w sumie zaplacilam 207 zlotych.