Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój syn jest gejem

Polecane posty

Gość gość

Witam jakiś czas temu mój syn wyznał, że woli facetów i jest gejem. Syn ma 25 lat, więc już dawno powinien być w jakimś związku, ale nigdy bym się nie spodziewała, że okaże się homoseksualistą. Gdzie mogłam popełnić błąd w jego wychowaniu? Co mam dalej robić w tej sytuacji. Obawiam się reakcji rodziny, sąsiadów i innych znajomych. Dla mnie to wstyd, że tak się stało.

Gość gość
Hmm nikt nie musi wiedzieć o orientacji syna , oprócz jego i ewentualnego partnera, w tym kraju nie ma się co przynawać, można dostać w twarz ablo mieć nieprzyjemności. Co do błędów, nawet w najbardziej przykładnych rodzinach zdaża się homosksualne dziecko, szczególnie to widać w rodzinach wielodzietnych (może nie u nas bo mało porządnych rodzin wielodzietnych i ogólnie mało rodzin wielodzietnych), więc to raczej kwetia genetyki.

Gość gość
dyma czy jest dymany?

Gość gość
Poza tym przyznawanie się publiczne to może być zbyt duże obciążenie dala tak młodej osoby.

Gość gość
Twoim błędem mogło być podejście do syna i jego wychowanie. Pewnie byłaś nadopiekuńczą matką, nie pozwalałaś mu wychodzić z kolegami, chodzić po imprezach. Po szkole cały wolny czas poświęcał nauce lub grał na komputerze albo oglądał TV. Po ukończeniu przez niego 16 roku życia nadal chodziłaś z nim na zakupy, kupować bieliznę, koszulki, spodnie itp. W tym wieku to już wstyd robić takie rzeczy z własną matką. W szkole miał niewielu znajomych i w większości byli to chłopcy.

Gość gość
O Jezu ale problem. Dodaj mu do jedzenia pestycydów, polecam Decis (sprawdzone) zdechnie i go zakopiecie, geje sprowadzają całe zło na ludzkość.

Gość gość
Pewnie jest brzydki i ma małego.

Gość gość
gość dziś Zgadzam się z Tobą, że to najprawdopodobniej kwestia wychowania. Więcej na ten temat w tej audycji: https://vimeo.com/296827141

Gość gość
Nie słuchaj tych wymysłów, to kewstia genetyki, nie ma się nad czym rozczulać. Zadbaj o to by sun miał bezpieczne miejsce w domu, powiedz tylko zayfanym najbliższym.

Gość gość
To ma też swoje plusy. Nie będziesz musiała się martwić, że jakaś dziewczyna go zdradzi, że będzie musiał wychowywać nie swoje dziecko, że oszuka go na pieniądze albo wciągnie w długi.

Gość gość
powinnaś być dumna ze swego syna . nie jest głupim heterozbokiem, nie przyprowadzi Ci so domu k***iszcza

Gość gość
wieśniary i inne typiary łapią teraz chłopaków na dziecko, namawiają na seks bez gumki, ciesz się że chłopak nie będzie musiał bulić alimentów na jakąś patole, a jak sam osiągnie sukces to może dziecko nawet adoptować i żadna go z kasy nie wydyma.

Gość gość
Jeśli nie jest twoim jedynym synem to jest jeszcze dla Ciebie szansa, bo mniemam, że chciałabyś mieć wnuki. Jeśli masz jeszcze więcej dzieci płci męskiej to postaraj się ich wychować w taki sposób, by chociaż oni mieli w przyszłości dzieci.

Gość bru  m
Możesz mnie z nim poznać? Również jestem gejem :)

Gdzie mogłam popełnić błąd w jego wychowaniu? x Ewentualnie na ''linii produkcyjnej'', jeśli już, na co wpływu nie miałaś. Taki organizm i tyle. A tym, co możesz zrobić w tej sytuacji, to popracować nad samą sobą i wyzbyć się toksycznego wstydu za inne osoby. Zrobisz krzywdę swojemu synowi negatywnym nastawieniem, natomiast on ma swoje życie i niech niech dysponuje, jak chce. Nie odpowiadasz już za niego.

Gość gość
gość dziś Może byłam zbyt nadopiekuńcza, ale to dla jego dobra. Nie chciałam, żeby ktoś go pobił, okradł itp. Co do tych zakupów to wg. mnie nie ma w tym nic złego, że wybierałam ubrania, bo kto lepiej może znać gust dziecka niż własna matka. A kolegów w szkole miał faktycznie kilku. Koleżanki takiej bliższej to nie tylko te co z klasy ewentualnie dziewczyny swoich kolegów. gość dziś Postaram się posłuchać całości. gość dziś Oczywiście jak każda matka bym się o to obawiała, taka już natura matki, że chce jak najlepiej dla swego dziecka. gość dziś Faktycznie nie jest jedynym synem. Mam jeszcze jednego rok młodszego. On jest zupełnym przeciwieństwem. W szkole dość często rozrabiał, wzywana byłam nie raz do dyrektora a w szkole średniej czasami interweniowała policja. Zawsze miał dużo kolegów i koleżanek. Często z nimi się spotykał, balował i nie stronił od alkoholu. W swoim życiu miał już 5-6 dziewczyn. Wgl. dziewczyny zawsze go lubiły, miał dość duże powodzenie, w przeciwieństwie do mojego syna geja.

Gość bru  m
Jest pedałem i nieważne w jakie słówka będziesz go "ubierała" zawsze będzie podczlowiekiem.

Gość gość
22 Nie będziesz obcował z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą. To jest obrzydliwość!

Gość gość
wszystkie obrzydliwosci takie jak homoseksualizm, lesbijstwo, transgender, pedofilia to sprawka szatana i demonow 24 Tymi wszystkimi rzeczami nie plugawcie się, bo tymi wszystkimi rzeczami plugawiły się narody, które wypędzam przed wami. 25 Także i ziemia stała się nieczysta. Ukarałem ją więc za jej winę, a ziemia wypluła swoich mieszkańców. 26 Strzeżcie więc ustaw i wyroków moich, nie czyńcie nic z tych obrzydliwości. Nie będzie ich czynić ani tubylec, ani przybysz, który osiedlił się wśród was. 27 Bo wszystkie te obrzydliwości czynili mieszkańcy ziemi, którzy byli przed wami, i ziemi została splugawiona. 28 Ale was ziemia nie wyplunie z powodu splugawienia jej, tak jak wypluła naród, który był przed wami. 29 Bo każdy, kto czyni jedną z tych obrzydliwości, wszyscy, którzy je czynią, będą wyłączeni spośród swojego ludu. 30 Będziecie więc przestrzegać mego zarządzenia, abyście nie czynili nic z obrzydliwych obyczajów, którymi się rządzono przed wami, abyście nie splugawili się przez nie. Ja jestem Pan, Bóg wasz!»

Gość gość
A co na to ojciec?

Gość gość
Ojciec Tadeusz byłby zapewne zniesmaczony.

Gość gość
gość dziś Jeszcze nic nie wie, bo pracuje i aktualnie jest w delegacji. Zareaguje pewnie wściekłością, gdyż jest dość porywczy.

Gość gość
na pewno zechce złoić mu dupkę! :classic_cool:

Gość gość
Taki syn to tragedia. Ja na twoim miejscu bym go wyrzuciła z domu i niech żyje sobie jak chce z kim chce i gdzie chce.

Gość gość
szanowna autorko, a synek pasyw czy aktyw?

Gość gość
jak to możliwe, że siódmoklasista ma 25 letniego syna, który jest na dodatek gejem. A może za lekcje się młodzież weźmie, bo pani będzie jutro pytać!

Gość gość
gość dziś Jak brzydki, niski i ma małego to pewnie pasyw. Daje się ostro ruchać w dupę, ale za to aktywnie robi loda.

Gość gość
gość dziś Jak brzydki, niski i ma małego to pewnie pasyw. Daje się ostro ruchać w dupę, ale za to aktywnie robi loda.

Gość gość
Gejów się powinno tępić jak szkodniki

Gość gość
Utylizacja osobnika