Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę o pomoc dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Poznałam jakiś czas temu dziewczynę, bardzo się zauroczyłem nią i długo się starałem o spotkanie. Właściwie to raz już się prawie spotkaliśmy ale niby coś jej wypadło w ostatniej chwili i nie doszło do spotkania. Potem próbowałem jeszcze kilka razy aż w końcu znowu się zgodziła. Trwało to może ze cztery miesiące, to nasze umawianie się. Teraz byliśmy na randce, tzn u niej byłem, mieliśmy gdzieś wyjść ale pogoda była kiepska i siedzieliśmy u niej w domu, fajnie tam się rozmawiało, tak bardzo fajnie, że jak się zorientowałem to było już po 24tej. Nie chciała mnie wypuścić z domu, żebym jeszcze chwilę został. Nie wyczułem za bardzo czy jej chodzi o "to" ale nie chciałem nic próbować aby jej nie spłoszyć na pierwszym spotkaniu. Jak wychodziłem to sama zaproponowała następne spotkanie, zaprosiła mnie do siebie. Teraz mój dylemat, próbować coś czy nie jeszcze, jak może zareagować, może ją to obrazić? Wiem, że każda myśli inaczej ale tak na seks kiedy może być już gotowa, tak na 100%? Nie mogę przez nią spać a ni jeść bo myślę tylko o niej, wiem, że później już będzie lepiej, jak seks będzie stały ale teraz jest masakra.

Gość gość
rozumiem że brakuje ci seksu

Gość gość
Tak, ale dopóki z nią nie zacząłem to tak nie było, zakochałem się w niej i dlatego myślę cały czas o niej.

Gość gość
Kup wino i zobaczysz jak to się potoczy.

długo się starałem o spotkanie. Właściwie to raz już się prawie spotkaliśmy ale niby coś jej wypadło w ostatniej chwili i nie doszło do spotkania. Potem próbowałem jeszcze kilka razy aż w końcu znowu się zgodziła. Trwało to może ze cztery miesiące, to nasze umawianie się. x Wyciągaj wnioski - jest zdystansowana i ostrożna z natury, bądź ''po przejściach''. Mogło być tak, że z początku nie była Tobą zainteresowana (kobieta zdecydowana dąży do szybkiego i częstego kontaktu), ale po pierwszym spotkaniu stwierdziła, że jesteś w porządku i dała Ci szansę. Nie spiesz się, jeśli zależy Ci na dłuższej i bliższej relacji. Wybadaj tę dziewczynę. Jeśli będzie chciała się do Ciebie zbliżyć bardziej, sygnały będą oczywiste. Nie napalaj się, tylko reaguj odpowiednio i obserwuj rozwój sytuacji.

Gość gość
No mi właśnie zależy na dłuższej relacji, wiadomo, że się nie znamy jeszcze dobrze i może się okazać, że nie pasujemy do siebie np po roku. Ale nie zakładam, że będzie to dziewczyna jedynie do zabawy na jakiś czas. Jakie to będą znaki jak już będzie chciała? A może być tak, że będzie chciała coś bliższego ale jeszcze nie seks a ja to odbiorę jako ochota na seks, będę próbował to ona się obrazi?