Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

On rzadziej chce seksu

Polecane posty

Gość Gość

Witam. Mam problem z chłopakiem. Jesteśmy razem prawie 3 lata. Mieszkamy wspólnie już od ponad roku. Już od paru miesięcy coraz rzadziej się kochamy i przeważnie zawsze wtedy kiedy on chce. Czasami jest to raz w tygodniu ostatnio zbliżenie było po 2 tygodniach, dodam że ja mam 20 lat a on 25lat. Na początku naszego współżycia było cudownie, widywalismy się tylko w weekendy gdzie przez cały weekend mogliśmy się kochać 3 razy dziennie. Nawet było w porządku kiedy zamieszkalismy razem wtedy zbliżenia były czasem codziennie lub co drugi dzień oczywiście kiedy się nie mijalismy z pracą. Teraz to nasze uczucie przygaslo. Nadal się bardzo kochamy, staram się mu to mówić ale nie z wzajemnością, coraz rzadziej mówi że kocha, przytula,  całuję, coraz rzadziej chce seksu, ja mogłabym się kochać codziennie nawet wystarczałoby mi 2-3 razy w tygodniu. Kiedy naprzyklad dojdzie do zbliżenia po tygodniu czasem jest tak że on dojdzie a ja nie osiągne orgazmu i na tym koniec nic już nie robi z tym ogarnia się i idziemy spać ja oczywiście nie spełniona i kiedy ja chce na drugi dzień zainicjowac seks to on jest na nie, próbuję jakoś się do niego poprzytulac, zaczynam go całować, dotykać ale to i tak nic nie daje i muszę czekać do następnego razu kiedy mu się zachce  jest to strasznie irytujące. (Dodam że gra wstępna z jego strony też nie jest najlepsza, ja robię wszystko żeby on się podniecil a jeśli chodzi o niego to leży koło mnie coś działa ręką parę razy pocaluje w usta i to wszystko z jego strony, wszystko tak na odczepnego już mu mówiłam że lubię być dotykana, całowana, przytulana itp, raz się do tego dostosowal, a potem znów poswojemu i klapa) Parę razy robiłam to samo co on kiedy on chciał to ja powiedziałam że nie chce ale niestety często głód brał górę i nie mogłam się powstrzymać. Czy któraś była już w takiej sytuacji? Już nie wiem co robić, czasami mam ochotę płakać z tego wszystkiego. Mówienie mu ze potrzebuje więcej bliskości itp. nic nie daje. 

Gość gosc

myślałaś o zdradzie?

Gość SebixMajster

Bo dla niego jesteś jak żona czyli już go nie podniecasz

Gość Gość

Każdemu facetowi kobieta znudzi się po roku-dwóch. Nie ma już tego efektu nowości. 

Gość gościu

To co było raczej już się kończy, wydaje mi się że jest z tobą ten chłopak już tylko z przyzwyczajenia albo byle by nie być samemu. Jeżeli teoretycznie spadła by mu ochota to nawet przy mniejszej częstotliwości zbliżeń chęć zaspokojenia partnera/partnerki była by taka sama jak na początku. Raczej już nie czuje do ciebie tej samej mięty co na początku. 

Są 2 możliwe przyczyny, albo cholernie przytyłaś/schudłaś, albo uczucia nie ma i tyle.

Gość szacunek

Już się kurwisz w tak młodym wieku nie wstyd Ci matka musi być dumna z puszczalskiej córki.

Gość gość
5 godzin temu, Gość szacunek napisał:

Już się kurwisz w tak młodym wieku nie wstyd Ci matka musi być dumna z puszczalskiej córki.

Lecz się błaźnie.

Gość marny koniec związku

Facetowi się przejadło, tyle

Przyzwyczajenie? Albo myśli że Cię zdobył i jest ok. Nie musi ci mówić że Cię kocha bo to wiesz (logika mojego)

Porozmawiaj z nim o tym. Powiedz co czujesz. Zapytaj czemu on ma gdzieś czy ty dochodzisz itd. Rozmowa jest najważniejsza. Jeśli nic się nie zmieni to niestety bedziesz musiała zagryźć zęby i mu odmówić. Niech poczuje to co ty. A co do seksu to podobno po 25 roku życia mężczyzna się odechciewa. Kiedyś z moim też lecieliśmy 3-4 razy dziennie a teraz może 1 raz na 4 dni

Gość cnota jest ważna

Ale się kurwisz jebana zdziro

Gość dziewictwo

Pójdziesz do piekła dupodajko