Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dosyć! Kolejne ubranie brudne jak dziecko wraca z przedszkola

Polecane posty

Gość gość

Mam powoli tego dosyć! Syn nosi markowe ubrania i za kazdym razem sa uświnione. Za co biora pierniądze te zakichane przedszkolanki ja się pytam? Pozwalanić je wszystkie, albo niech same piorą te ciuchy! 

Gość Andzi

Mieszkam w Danii. Codziennie dzieci przynoszą ubrania bardzo brudne. Kombinezony piore codziennie. Resztę ubrań również. I jakoś nikt nie robi z tego problemu. Dzieci są szczęśliwe. Jaki widzisz problem! Kupuj tańsze ubrania i częściej je wymieniaj na nowe.

Gość Gość

Buu..hahaha

Gość gość

Naucz dziecko jeść, to nie będzie tak uświnione.

Gość gość

Ale dziecko jest brudne po wyjściu na zewnątrz! Jakieś uświnione spodnie, adidasy białe SĄ UBŁOCONE!!! To nie jest normalne, mam zamiar naprawde zwrócić im uwagę!!!!

Gość gość

To po co zakładasz dziecku markowe ubrania? Przecież to logiczne, że w przedszkolu dzieci nie siedzą grzecznie przy stoliczku 8 godzin.

Gość ...

Markowe ciuchy dla dziecka? XD Przecież wiadomo, ze się ubrudzi. To nie lalka, która ma grzecznie stać w kącie...

Gość azz

Zafoliuj dziecko albo nigdzie nie posyłaj to będzie czyste. 😄

Gość Aaa

U Moje dziecko też nosi raczej lepsze ciuchy i mi nie przeszkadza, że sie brudzi. To dziecko. Ma się super bawic a nie pilnowac czy sie nie ubrudzi. Jak dajesz biale buty na taka pogode to musza wrócić brudne.

Gość tosia

Ja zupełnie Ciebie nie rozumiem i szczerze współczuję Twojemu dziecku. Dziecko brudne - dziecko szczęśliwe!

Gość gośćiu1

Wiecie co :x Ja nie wyobrażam sobie posłąć kilkulatka dwa razy do przedszkola w tych samych ciuchach i bez znaczenia czy są markowe czy nie, poprostu się je pierze i juz.

Gość Jgkjvkdg

U nas Pani powiedziała na podatku przedszkola ze dzieci maja przychodzić w takich ubraniach które mogą pobrudzić. I chociaż ma same ze smyka to nie szkoda mi jak zniszczy a i jest nauczony tak ze wszystko co na siebie zakłada zawsze po zdjęciu laduje w koszu. Nie nosi nic dwa razy 

autorko pani z przedszkola już na pierwszym zebraniu powiedziała aby dawać dzieciom do przedszkola gorsze ubrania, ponieważ będą się brudzić i trzeba się z tym liczyć no i dwa komplety ubrań na przebranie.

Gość Jusia8428

1. Po co kupować dziecku markowe ubranka?

2. Naucz dziecko jeść to nie będzie tak uswinione

3. To dziecko! Wiadomo że się pobrudzi. Nie oczekuj że to bedzie chodzący czyścioszek. 

Siostra mohego chłopaka ma 2 chłopców 8 i 5 latek. Pierze codziennie WSZYSTKIE ubrania...bo brudzą