Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DużaSilna

Panowie, lubicie takie?

Polecane posty

Gość DużaSilna

Czy lubicie wyższe, dobrze zbudowane dziewczyny, które lubią wami rządzić? 

Gość DużaSilna

Rozumiem, dziękuję za kulturalną wypowiedź, to rzadko spotykane :) 

Gość Lolek

Nie. Chłop w rodzinie ma być jeden.

Chociaż patrząc teraz na tych zniewieściałych chłopców nie jestem do końca pewien.

Gość DużaSilna

Właśnie o tych zniewiescialych mi chodzi :) 

Gość Jakto

Drobne i kobiece lub kobiece ale absolutnie nie większe od faceta :p

Gość App

Ja się kocham w szczupłych kobietach o niewinnym wyglądzie, którymi po prostu lepiej się mi kieruje podczas nocnych igraszek a i są bardziej wyjściowe i reprezentatywne, ale to są moje upodobania i każdy lubi co innego więc może mi się kobieta może wydawać mało atrakcyjna ale w ochach innegomfaceta może być spełnieniem marzeń i prawdziwym przeznaczeniem na całe życie:) 

Gość Wartosc 3 znaki

Nie mam jakiegoś konkretnego typu jak chodzi o wielkosc dziewczyn, ale wolałbym raczej na pewno duzą i silną niż kruchą i słabą 😛

Pamietam kiedys na jakichs egzaminach wstepnych siedziala taka niedaleko, wyzsza / wieksza ode mnie (wtedy).... długie włosy, obcas (jak to na egzaminach), spodnica nad kolana... niezle, (duze) nogi... - hm, jak widac, pamietam ją do dzis. 😛

Gość DużaSilna
14 minut temu, Gość Wartosc 3 znaki napisał:

Nie mam jakiegoś konkretnego typu jak chodzi o wielkosc dziewczyn, ale wolałbym raczej na pewno duzą i silną niż kruchą i słabą 😛

Pamietam kiedys na jakichs egzaminach wstepnych siedziala taka niedaleko, wyzsza / wieksza ode mnie (wtedy).... długie włosy, obcas (jak to na egzaminach), spodnica nad kolana... niezle, (duze) nogi... - hm, jak widac, pamietam ją do dzis. 😛

Widać, podobają Ci się takie :) 

Gość Wartosc 3 znaki
3 godziny temu, Gość DużaSilna napisał:

Widać, podobają Ci się takie 🙂

To raczej bardziej chodzi o typ sylwetki - ona byla taka srednia / masywna (ale nie gruba) - po prostu tak jakby wziął "normalną" laskę i przeskalował do ok 1,2 : 1  😄

Szczegolnie zapamietalem te masywne ale całkiem zgrabne łydki na obcasach (tez nadwymiarowych) 😛 ale ja ogolnie mam korbe na punkcie nózek /od razu mówię, ze niewazna grubosc, to chodzi o wzajemne proporcje poszczegolnych częsci/obwodów 😉 /, wiec norma ze akurat to mi zapadło najbardziej - w takim rozmiarze to chyba ani przedtem ani pozniej nie widzialem nigdzie.

Tak sie poten zastanawialem jakby z nią było w łozku... 😄 tak 185 na długosc i proporcjonalnie do tego wszystkiego wiecej wszerz... w teorii wychodzilo mi ze miód, ale .. pewnosci nie mam 😛 A jak wgłąb też? Co prawda cipki są rózne, ale w koncu duza babka fizycznie ma wiecej miejsca wewnątrz na "wszystko" - moze bym utonał w srodku, a ona nic by nawet nie poczuła? 😄

Gość Grześ z Mielca
4 minuty temu, Piaskun napisał:

Nie interesują mnie takie.

A zasadził ci ktoś kiedyś tak porządnie grubego i długiego Paffendorfa w dupsko? :D

Gość 172cm

Jetem kurduplem i bardzo mnie podniecają wysokie kobiety :)