Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozgadana

Zauważyliście jakie kobiety lubią spokojni faceci?

Polecane posty

Gość rozgadana

Im facet spokojniejszy tym bardziej ciągnie go do kobiet energicznych i wygadanych. Potem żali się, że wszystkie kobiety są puste i żadna go nie chce, ale sam nigdy nie zainteresuje się kobietą podobną do niego. Nie. Taki facet wymaga żeby to kobieta ciągnęła każdą rozmowę, wychodziła ze 100% inicjatywą, a on sobie po prostu będzie istniał i ją "kochał" - cokolwiek to znaczy w jego rozumowaniu 😄 

Gość El Wariatto

Spokojni faceci kochają niezrównowazone wariatki i zle kobiety taka prawda a jak sie związą ze spokojną to i tak po cichu marzą o tych pierwszych😄😜😝

Gość rozgadana

Możliwe! Zawsze największe powodzenie miałam u takich spokojnych chłopaków 😄

Gówno prawda. Ja jestem spokojny i lubię spokojne, subtelne dziewczynki. Od wygadanych wariatek boli mnie głowa...

Gość rozgadana

Ktoś kto zaczyna zdanie od "gówno prawda" raczej nie jest spokojny 😄

Gość Niespokojna

Przyznajcie grzecznisie ze w nocy sobie robicie dobrze przy waszych spokojnych nudnych partnerkach mysląc o nas wygadanych roztrzepanych wariatkach i to dla nas byscie oddali zycie😀😀😀😆

Gość werwerwer

Cos w tym jest, ja zawsze bylam taka "wariatka", nerwus, emocjonalna,  wybuchowa... moj maz to bardzo spokojny, opanowany, cierpliwy facet. ale nie jakies cieple kluchy co tylk ow domu by siedizaly I nie mialy pomyslow jak spedzic wolny czas, I to nie tlyko ode mnie wychodza inicjatywy I pomysly.

On mowi nieraz, ze czasem wkurza go moj Trudy character, ale "mila kobieta zanudzilaby go, on lubi wredne I nerwowe" ... ;) razem prawie 16 lat , ja mam 38 on 37.  9letnie dziecko

Gość 12345

Tylko też dużo facetów opisuje się jako spokojny, poukładany a wcale taki nie jest :) Tylko w swojej głowie.

Nie zauważyłem takiej prawidłowości. Chyba, ze ktoś patrzy na nerdowska brać gimnazjalno-licealną co to się ślinią na widok wypicowanych i niedostępnych gwiazdeczek. Tylko dlatego, że nie mając odwagi zagadać nie widzą chłopaki jakie z tych lal pustaki.

Gość rozgadana

Nie, mi chodzi o osoby starsze/dojrzalsze. I nie o odpicowanie, a o zachowanie - energiczność, przebojowość. 

A któż nie lubi osób od których bije witalność energia? Doskonale widzę, że jest korelacja między tym jak danego dnia się czuję a ile lasek się za mną ogląda 😛

Stawiasz niepełne i wybiórcze tezy. Okularnice tez się oglądają za energicznymi przebojowymi typami.

Gość rozgadana

Nie stawiam żadnej tezy, po prostu zwróciłam na to uwagę na podstawie doświadczeń moich własnych i kobiet z mojego otoczenia. Nie widuję raczej spokojnych facetów którzy szukają równie spokojnych kobiet, a chyba powinni.

Gość spokojny facet

Spokojni lecą tylko na spokojne kobiety

Gość nie lubią

Spokojni mężczyźni nie przepadają za rozgadanymi i energenicznymi kobietami.

Gość rozgadana

No to mamy inne doświadczenia, bo  z tego co ja widzę to wcale nie lubią spokojnych. Albo inaczej, chcą spokojnych partnerek, ale zamiast interesować się takimi to wybierają te jak najbardziej energiczne i potem mają pretensje, że rozgadana i żywiołowa osoba nie jest spokojna 😄

Gość Gość

Żeby kobieta obejrzała się za facetem to sama energia nie wystarczy. Piaskun to w ogóle ma się za jakiegoś supersamca. 

Gość gosc5r4
1 godzinę temu, Gość 12345 napisał:

Tylko też dużo facetów opisuje się jako spokojny, poukładany a wcale taki nie jest :) Tylko w swojej głowie.

Jak ktoś mówi czy pisze o sobie, ze ma poukładane zycie osobiste to wzbudza mą czujność.

Gość gosc

No dokładnie. Ci spokojni narzekają, ze żadna ich nie chce bo są "zbyt spokojni", a sami lecą na te energiczne, wygadane i często z borderline. 

A potem po toksycznym związku z taką borderką oceniają większość kobiet. 🙂 Haha, nawet mi nie żal tych pajaców.

Gość Niuńka

Spokojni lubią spokojne. Też potwierdzam jako kobieta. Jestem z tych raczej spokojnych.