Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddv

Jaki termometr kupic?

Polecane posty

Gość ddv

Witajcie potrzebuje porady odnośnie zakupu termometru. Jaki polecacie dokładny i szybki termometr?

Gość jurii

Korzystamy z  BabyTemp już długo i wszystko jest oki. Szybki wygodny termometr kturym można zmierzyc temp chyba na wszystkim i wszystkiego 😉

Gość Kaśka

Nawet te tanie są w większości dobre, ale jak chcesz mieć jeszcze dużą wygodę, to dobry będzie bezkontaktowy. Niedawno w doz.pl kupiła Microlife NC 100, bo mial dobrą cenę. Temperaturę mierzy błyskawicznie, a dodatkowo możesz go wykorzystywać do pomiaru temperatury mleka w butelce czy wody do kąpieli. Dla mnie bardzo przydatne funkcje.

Gość nnma
Dnia 13.12.2018 o 15:19, Gość jurii napisał:

Korzystamy z  BabyTemp już długo i wszystko jest oki. Szybki wygodny termometr kturym można zmierzyc temp chyba na wszystkim i wszystkiego 😉

Trochę było wahania ale finalnie zamówiliśmy bezdotykowy BabyTemp i bardzo fajnie mierzy. Można nim sprawdzić temperaturę na dowolnym obiekcie, nie tylko ciała.

Gość majka

Ja też mam Baby Temp. Kupiłam troche na zasadzie chybil trafil bo teraz tych termometrow z podczerwienia jest cale mnostwo i dziala okej, nieawaryjnie.