Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jakim Lego bawią się wasze 3-4 latki?

Polecane posty

Gość Gość

Córka 3,5 roku do tej pory bawiła się tylko duplo. Wczoraj dostała Lego juniors i nie bardzo sobie z tak drobnymi elementami.

Jednak widzę że bardzo jej się podoba różnorodność elementów. 

Jakimi Lego bawią się wasze 3-4 latki? 

Gość asasa

Mój syn ma dokładnie 3,5 roku. Ma już sporo zestawów. Pierwszy dostał jak skończył 3 latka. To był prezent od kogoś w rodzinie. Myślałam, że za wcześnie bo sobie nie radził. Bawił się wcześniej duplo. Dostał zestaw kreatywnego konstruktora. Ale dosyć szybko załapał. Potem dokupiliśmy mu drugi podobny zestaw. Teraz dostał inne pojazdy. I wiadomo, że nie ułoży sam straży pożarnej. Ale spokojnie układa mniejsze konstrukcje jak w instrukcje. Tylko muszę mu znajdować odpowiednie klocki. A tak układa swoje autorskie konstrukcje. Więcej jeżeli ułożycie coś np. samolot, aparat, samochód itd to dziecko może się tym bawić później, coś dołożyć itd. Na chwilę obecną klocki lego to jedna z lepszych zabawek. A jeszcze jedno w necie jest mnóstwo wzorów co można ułożyć, ludzie naprawdę mają świetne pomysły.

Gość Gosc

Jak miał 3 lata duplo

4 lata juniorsy i pierwsze city.

Gość huk

mój ma 3 latka i kilka zestawów lego duplo. Teraz kupilismy mu lego classic. Póki co średnio z układaniem ale mysle ze sie przekona