Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kumpel w pracy

Polecane posty

Gość gość

Mój dobry kumpel z pracy ma romans z młodą stażystką. Niby nie moja sprawa, ale naprawdę szkoda mi jego żony, bo to fajna babka. Zastanawiam się, czy nie powiedzieć jej prawdy. Z kumplem gadałem, żeby się opamiętał, ale on uważa że to nie moja sprawa. Co byście zrobili?

Gość gość 123

Powiedz, po co kobieta ma być tak traktowana. Im szybciej, tym lepiej, póki jeszcze może sobie życie ułożyć, a nie inni będą się do niej uśmiechać, a na boku z niej śmiać - masakra. 

Gość gość

Ona ma 36 lat, jej mąż tyle samo. No szkoda mi jej, mają dzieci, a tu takie numery.

Gość Ania P

Mówiąc to ryzykujesz, że twój kolega obije Ci mordę albo zemści się w inny okrutny sposób.  Może zrób to w formie anonimu, chociaż on i tak pewnie będzie się domyślał, że to Ty wysłałeś ten anonim do jego żony, bo w końcu z nim rozmawiałeś na ten temat. 

Gość gość

No, jak z nim rozmawiałem, to się oburzył, że niby co mnie to obchodzi, w ogóle to mu zazdroszczę itp. a mi tak po ludzku to szkoda kobiety, zresztą z tą smarkulą on nic nie planuje, to niby taka przelotna znajomość

Gość gość

wiecie, ona ma dopiero 23 lata, on 36

Gość gość

a poza tym on się nawet w pracy chwalił, że ma nową pannę,

Gość Gosc

Nie wpie.. się w to,bo to moze byc cos przelotnego a mu/jej rozwalisz tylko malzenstwo a o dzieciach zapominasz?

Gość gość

Hola, hola. Kto komu rozwala małżeństwo? Przecież to on bzyka inną na boku. Nawet specjalnie tego nie ukrywa, a nawet w pewnych kręgach się tym chwali.

Gość gość 123

Zgadzam się w 100%, to Twój kolega niszczy swoje małżeństwo i jeszcze przechwalkami dodatkowo ośmiesza i upokarza swoją żonę, która raczej na to nie zasłużyła. A skoro w pracy to rzecz powszechnie znana, to może faktycznie napisz anonim. Oszustwa i zdrady się nie cofnie, a po co kobieta ma żyć z kimś takim? To nie Ty zniszczysz jej życie i rodzinę, to zrobił jej mąż i ona ma prawo wiedzieć. Milczenie jest przyzwoleniem. Chciałbyś, by żona Cię zdradzała i wszyscy w koło wiedzieli oprócz Ciebie? Jeśli nie, to wiesz, co robić. W życiu być przyzwoitym, oto heroizm 😀

Gość gość

Dokładnie. Anonimowy liścik będzie ok. Przecież nikt nie chce być ośmieszany, a jego żona na to nie zasługuje.

Gość .,.

gdyby to facet był zdradzany to pisałybyście by nic nie mówić i się nie wtrącać

Gość gft
10 minut temu, Gość .,. napisał:

gdyby to facet był zdradzany to pisałybyście by nic nie mówić i się nie wtrącać

dokładnie... żeńskie gówno

Gość gość 123
33 minuty temu, Gość gft napisał:

dokładnie... żeńskie gówno

Takiego dna się nie komentuje. 

Gość Baba

Nie wpieprzaj sie jak baba w zycie innych, pilnuj swojego fiuta i z tego sie rozliczaj,