Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa

romansik

Polecane posty

Gość gośśśććć
6 minut temu, Gość gość napisał:

a kogo obchodzi ten 'zakochany' lamus alimenciarz?

Jak widać sporo osób.

Gość gość
5 minut temu, Gość gośśśććć napisał:

Jak widać sporo osób.

no chyba raczej cała chora drama, ale sam ośliniony alimenciarz raczej tylko naszą 'damę bohaterkę'

Gość gościówa

A wy dalej tu piszecie, żenada:)

Gość gość

Jak myślicie, jak udała się randka gościówy? Myślicie, że do niej doszło?

Gość nobel

nie myślimy, bo co nas obchodzi randka jakiejś gościówy.

ty natomiast nie masz nic lepszego do myślenia, więc jarasz się jakimś romansem jakiejś baby. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość nobel napisał:

nie myślimy, bo co nas obchodzi randka jakiejś gościówy.

ty natomiast nie masz nic lepszego do myślenia, więc jarasz się jakimś romansem jakiejś baby. 

Człowieku, co tak nerwowo.

Gość gościówa
56 minut temu, Gość gość napisał:

Jak myślicie, jak udała się randka gościówy? Myślicie, że do niej doszło?

Tak, udała się.

Gość gość
47 minut temu, Gość gościówa napisał:

Tak, udała się.

To gratuluję jak tak...

Gość Gosc
46 minut temu, Gość gościówa napisał:

Tak, udała się.

Ojoj, cos krotko. Po 18 bylas jeszcze tutaj, o 22 juz wrocilas. Slabo. Ale dac mu na pewno zdazylas

Gość gościówa
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ojoj, cos krotko. Po 18 bylas jeszcze tutaj, o 22 juz wrocilas. Slabo. Ale dac mu na pewno zdazylas

O co Ci chodzi? Spędziliśmy praktycznie cały dzień i wyobraź sobie, że akurat byliśmy w restauracji.

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość gościówa napisał:

O co Ci chodzi? Spędziliśmy praktycznie cały dzień i wyobraź sobie, że akurat byliśmy w restauracji.

Oj, o nic. Ciekawe, czy wypatrzyl dzis jakies mlodsze i ladniejsze. Pewnie tak. 

Gość gościówa
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Chciałbyś, byliśmy w restauracji i nawet na nikogo nie spojrzał, oprócz mnie rzecz jasna.

Gość Gość

O co chodzi? Żona to zołza i małpa bo zaniedbana? Nie rozumiem.

Gość gościówa
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

O co chodzi? Żona to zołza i małpa bo zaniedbana? Nie rozumiem.

Faceci to wzrokowcy, zresztą to nie moje słowa.

Gość gościówa
8 minut temu, bulkos@poczta.onet.pl napisał:

Była żona to przezwyczajona do wyrwy gadzina.

Nie rozumiem

Gość gość
37 minut temu, Gość Gosc napisał:

hehe

Gość Gość

No ja to się takich rewelacji o sobie dowiedziałam jak mój ex mnie zdradzał że głowa boli. Powiedziała mi to sama kochanka nadziwić się nie mogłam skąd on takie bzdury wytrzasnął chyba się jakiś filmów naoglądał albo coś. Do dzisiaj nie mogę uwierzyć jak ta głupia baba w to wszystko uwierzyła. Jakiś melodramat możnaby na mój temat napisac, normalnie potworem nie z tej ziemi byłam. A potem olał kochankę i chciał do tego potwora wracać. Żenada, ale to chyba standardowa sytuacja.

Gość Rgds
39 minut temu, Gość gościówa napisał:

Chciałbyś, byliśmy w restauracji i nawet na nikogo nie spojrzał, oprócz mnie rzecz jasna.

Tak sobie wmawiaj. Zaloze sie, ze lada chwila wymieni cie na mlodsza i ladniejsza. A ze oglada sie za mlodszymi i ladniejszymi, to wiecej niz oczywiste. 

Gość gościówa
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

No ja to się takich rewelacji o sobie dowiedziałam jak mój ex mnie zdradzał że głowa boli. Powiedziała mi to sama kochanka nadziwić się nie mogłam skąd on takie bzdury wytrzasnął chyba się jakiś filmów naoglądał albo coś. Do dzisiaj nie mogę uwierzyć jak ta głupia baba w to wszystko uwierzyła. Jakiś melodramat możnaby na mój temat napisac, normalnie potworem nie z tej ziemi byłam. A potem olał kochankę i chciał do tego potwora wracać. Żenada, ale to chyba standardowa sytuacja.

Tylko ja ją na żywo widziałam... a zresztą ślubu z nim brać nie będę. A ta baba po co Ci to opowiedziała?

Gość gościówa
1 minutę temu, Gość Rgds napisał:

Tak sobie wmawiaj. Zaloze sie, ze lada chwila wymieni cie na mlodsza i ladniejsza. A ze oglada sie za mlodszymi i ladniejszymi, to wiecej niz oczywiste. 

A skąd Ty to możesz wiedzieć?

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wspolczuje. Typowa sytuacja, ale zdradzajacy gnoje juz tak maja. Zero klasy, zero zasad, zero niczego. I nic dziwnego, ze potem chca ich juz tylko latwe panny, ktore tez nie wiedza co to klasa, wiec dopasowanie idealne. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gościówa napisał:

A skąd Ty to możesz wiedzieć?

Po zdradzajacej osobie, ktora nie wie co to moralnosc, niczego innego nie mozna sie spodziewac. Wymienil zone, wymieni ciebie

Gość facet
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Wspolczuje. Typowa sytuacja, ale zdradzajacy gnoje juz tak maja. Zero klasy, zero zasad, zero niczego. I nic dziwnego, ze potem chca ich juz tylko latwe panny, ktore tez nie wiedza co to klasa, wiec dopasowanie idealne. 

Za zdradę winne są zawsze 2 osoby. Przecież zdrada bierze się stąd, że czegoś w związku nie ma.

Gość gościówa
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Po zdradzajacej osobie, ktora nie wie co to moralnosc, niczego innego nie mozna sie spodziewac. Wymienil zone, wymieni ciebie

Jasne... zresztą my nie bierzemy ślubu.

Gość Djxd
1 minutę temu, Gość facet napisał:

Za zdradę winne są zawsze 2 osoby. Przecież zdrada bierze się stąd, że czegoś w związku nie ma.

Nie. Czesto sie zdarza, ze faceci zwyczajnie nie chca albo nie potrafia zyc w monogamii i chociazby kobieta na rzesach stawala, akrobacje w lozku wyprawiala, gotowala i wygladala jak bogini, i tak taki facet zdradzi. Przestan wiec oskarzac pewnie nawet nic niewinna kobiete, bo nic nie wiesz. Psycholog za dyche z kafeterii, co farmazony opowiada.

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość gościówa napisał:

Jasne... zresztą my nie bierzemy ślubu.

Nic nie zrozumilas, twoja odpowiedz ma nijaki zwiazek do tego co napisalam, no za madra to ty jednak nie jestes. Ale pukania nie trzeba byc madrym, spokojnie.

Gość facet
Przed chwilą, Gość Djxd napisał:

Nie. Czesto sie zdarza, ze faceci zwyczajnie nie chca albo nie potrafia zyc w monogamii i chociazby kobieta na rzesach stawala, akrobacje w lozku wyprawiala, gotowala i wygladala jak bogini, i tak taki facet zdradzi. Przestan wiec oskarzac pewnie nawet nic niewinna kobiete, bo nic nie wiesz. Psycholog za dyche z kafeterii, co farmazony opowiada.

Najczęściej to kobieta zaniedbuje faceta. Przeważnie o siebie nie dba, to skąd potem zdziwienie? A facet to tylko facet.

Gość gościówa
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Nic nie zrozumilas, twoja odpowiedz ma nijaki zwiazek do tego co napisalam, no za madra to ty jednak nie jestes. Ale pukania nie trzeba byc madrym, spokojnie.

Zrozumiałam sporo, ale to ty zakładasz że ja chcę być z nim na zawsze, a tego nie wiem.

Gość Heh
Przed chwilą, Gość facet napisał:

Najczęściej to kobieta zaniedbuje faceta. Przeważnie o siebie nie dba, to skąd potem zdziwienie? A facet to tylko facet.

I w tym wlasnie momencie sie zdradzilas. Zadnym facetem nie jestes, tylko baba, zapewne jeszcze ta, ktora watek stworzyla.