Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa

romansik

Polecane posty

Gość gościówa
2 minuty temu, Gość Wieksza Gosciowa napisał:

“Nasza” Gosciowa miala kiepski weekend to sie tu musi troche postawiac😂. Od piatku juz wyczekiwala tych paru godzin z kochankiem. A on szybki seksik (i tam tez tej restauracji nawet nie bylo) I buch, z powrotem do domku..

Akurat seksu nie było, byliśmy w restauracji, pospacerowaliśmy, także nie trafiłaś

Gość gościówa
2 minuty temu, Gość Gis napisał:

Alez ty naiwna. Ciekawe co mial ci o zonie powiedziec, ze jest fajna? Faceci klamia, zawsze sprzedawana jest bajeczka o zlej zonie.

Widziałam ją.

Gość Wieksza Gosciowa

..e tam.. wyczaic starszego o 11lat kochanka z brzydka zona to zadna sztuka. Ja mam 40 lat, kochanek 34 (ups, mlodszy od twojego..), a jego zona jak Barbie..A on do mnie leci i mowi ze sie zakochal

Gość gościówa
Przed chwilą, Gość Wieksza Gosciowa napisał:

..e tam.. wyczaic starszego o 11lat kochanka z brzydka zona to zadna sztuka. Ja mam 40 lat, kochanek 34 (ups, mlodszy od twojego..), a jego zona jak Barbie..A on do mnie leci i mowi ze sie zakochal

A widzisz jaka z Ciebie hipokryta. Pouczałaś mnie a sama jesteś taka sama:)

Gość Wieksza Gosciowa

Ale moj toby na ciebie nawet nie spojzal.. moj lubi kobiety z klasa:)

Gość Wieksza Gosciowa

Nie jestem “taka sama”, ja mam klase:)

Gość gościówa
Przed chwilą, Gość Wieksza Gosciowa napisał:

Nie jestem “taka sama”, ja mam klase:)

Ale pouczałaś mnie, a tu wyszło szydło z worka.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gościówa napisał:

Widziałam ją.

I co z tego? Poznalas ja, porozmawialas? Nie, wiesz tylko tyle, co ci w bajkach sprzedal kochas. Tak naprawde to moze byc ciepla i mila kobieta, dbajaca o meza i dom. A jak odwdziecza sie maz to inna sprawa. A ze ja widzialas... wyglad to nie wszystko, ale pustym ludziom, wydmuszkom, tego nie wytlumaczysz. Sa zbyt glupi i prozni, zeby pojac ze wyglad to dodatek i nigdy nie ocenia sie ludzi przez pryzmat wygladu

Gość gościówa
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

I co z tego? Poznalas ja, porozmawialas? Nie, wiesz tylko tyle, co ci w bajkach sprzedal kochas. Tak naprawde to moze byc ciepla i mila kobieta, dbajaca o meza i dom. A jak odwdziecza sie maz to inna sprawa. A ze ja widzialas... wyglad to nie wszystko, ale pustym ludziom, wydmuszkom, tego nie wytlumaczysz. Sa zbyt glupi i prozni, zeby pojac ze wyglad to dodatek i nigdy nie ocenia sie ludzi przez pryzmat wygladu

Chyba się nie chodzi po sklepie z naburmuszoną miną, można się też ładnie ubrać. Wygląd jest ważny, ale nie najważniejszy

Gość Djsj

Drogie panie, rozwieje wasze watpliwosci - obie nie macie klasy 🙂 ani ta 25 letnia, ani 40 letnia. Obok slowa "klasa" nawet nie stalyscie, a obracac zajetego faceta i opowiadac o klasie, to juz smiech na sali. Obie mozecie konkurowac co najwyzej z dyskotekowymi pannami, dżesikami spod remizy, ale porownywac sie do kobiet z klasa... drogie panie, no troche pokory, szanujmy sie.

Gość Gosc
6 minut temu, Gość gościówa napisał:

Chyba się nie chodzi po sklepie z naburmuszoną miną, można się też ładnie ubrać. Wygląd jest ważny, ale nie najważniejszy

Nawet nie wiem, co ci na to odpisac. Nie sadzilam, ze istnieja tak nieinteligentni i powierzchowni ludzie, jak ty.

Gość gościówa
1 minutę temu, Gość Djsj napisał:

Drogie panie, rozwieje wasze watpliwosci - obie nie macie klasy 🙂 ani ta 25 letnia, ani 40 letnia. Obok slowa "klasa" nawet nie stalyscie, a obracac zajetego faceta i opowiadac o klasie, to juz smiech na sali. Obie mozecie konkurowac co najwyzej z dyskotekowymi pannami, dżesikami spod remizy, ale porownywac sie do kobiet z klasa... drogie panie, no troche pokory, szanujmy sie.

A czy ja z nią konkuruje? Po prostu prawiła mi morały, a sama nie jest lepsza

Gość gościówa
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Nawet nie wiem, co ci na to odpisac. Nie sadzilam, ze istnieja tak nieinteligentni i powierzchowni ludzie, jak ty.

No ale ja piszę co widziałam,

Gość gościówa
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Także ciekawe co mają w domu

Gość Gość

No ja się nie dziwię że ona ma naburmuszoną minę. Ja jakbym miała takiego męża frajera to też bym miała. Zapewne w domu ją nieźle krytykuje jaka to do niczego ona jest. Wiem bo sama przeżyłam kiedyś. Jak pojawiła się nowa pani to nagle wszystkie moje zalety stały się wadami a moje wady to już było przestępstwo na skalę światową. A przy tym agresja niesamowita z jego strony. No uśmiechnięta to ja wtedy nie chodziłam.

Gość Gosc
8 minut temu, Gość gościówa napisał:

Jakbys miala faceta wieśniaka buraka, ktory cie zdradza, to tez chodzilabys naburmuszona. A tak serio, nie kazdy zawsze ma dobry dzien. Moze bolala ja glowa, jej mama jest chora, moze martwila sie jakims badaniem, problemem zdrowotnym, powodow setki. Ale to trzeba miec troche oleju w glowie, zeby o tym pomyslec

Gość gościówa
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

No ja się nie dziwię że ona ma naburmuszoną minę. Ja jakbym miała takiego męża frajera to też bym miała. Zapewne w domu ją nieźle krytykuje jaka to do niczego ona jest. Wiem bo sama przeżyłam kiedyś. Jak pojawiła się nowa pani to nagle wszystkie moje zalety stały się wadami a moje wady to już było przestępstwo na skalę światową. A przy tym agresja niesamowita z jego strony. No uśmiechnięta to ja wtedy nie chodziłam.

Tylko ona nie wie, że my jesteśmy razem. To różnica, prawda?

Gość gościówa
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Jakbys miala faceta wieśniaka buraka, ktory cie zdradza, to tez chodzilabys naburmuszona. A tak serio, nie kazdy zawsze ma dobry dzien. Moze bolala ja glowa, jej mama jest chora, moze martwila sie jakims badaniem, problemem zdrowotnym, powodow setki. Ale to trzeba miec troche oleju w glowie, zeby o tym pomyslec

Problemy zostawia się w domu. Jakoś inne znane mi pary takie nie są.

Gość gość
2 minuty temu, Gość gościówa napisał:

Także ciekawe co mają w domu

jak kogoś nie stać na fajnego wolnego mężczyzne to się bierze za alimenciarza takiego samego nizinnego pokroju, o czym w ogóle mowa, nie dziwie się że się chowa z tym po forach ze wstydu hah

Gość gościówa
Przed chwilą, Gość gość napisał:

jak kogoś nie stać na fajnego wolnego mężczyzne to się bierze za alimenciarza takiego samego nizinnego pokroju, o czym w ogóle mowa, nie dziwie się że się chowa z tym po forach ze wstydu hah

Nie ze wstydu, tylko w realu o tym bym nie pogadała.

Gość gość

Nie ze wstydu, tylko w realu o tym bym nie pogadała.

bo wstyd i żenada xD, masz tu przedsmak, ale dobrze robisz, bo by cię złapali w kącie i dali nauczkę xD

Gość gościówa
Przed chwilą, Gość gość napisał:

bo wstyd i żenada xD, masz tu przedsmak, ale dobrze robisz, bo by cię złapali w kącie i dali nauczkę xD

Tu mnie masz. Raz koleżanka wypowiadała się tak ogólnie o takich sprawach i nie były to miłe słowa, ale nie przejęłam się tym aż tak.

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość gościówa napisał:

Tylko ona nie wie, że my jesteśmy razem. To różnica, prawda?

Ale ty jestes, przepraszam, ale tak tępa, ze to glowa mala. Nie zrozumialas nic, co ta kobieta do ciebie napisala. Zdrada faceta wiaze sie z szeregiem konwekwencji dla zony/kobiety, nawet jesli ona nie wie o zdradzie. Facet zaczyna traktowac ja jak smiecia, nie zauwaza zalet, zamienia je w wady, zaczyna krytykowac. I wtedy nie ma sie powodu do usmiechu. Zreszta, po co ja to pisze, ty nie rozumiesz najprostszych zdan. Kobieta z klasa jest inteligentna, a ty jestes, no przepraszam, ale niezbyt lotna. Glupio byloby mi mowic o sobie na twoim miejscu, ze mam klase. Jak ten facet sie z toba komunikuje, skoro ty nie rozumiesz polowy rzeczy, ktore sie do ciebie mowi? 

Gość gość

Tu mnie masz. Raz koleżanka wypowiadała się tak ogólnie o takich sprawach i nie były to miłe słowa, ale nie przejęłam się tym aż tak.

bo ty się tylko do tego nadajesz, poza tym piszesz jak troll, bo takich ludzi głupich nie ma, no chyba że ty taki ewenement, tylko współczuć ludzi którzy musza się z tobą stykać

Gość gość

ludziom*

Gość Gosc
6 minut temu, Gość gościówa napisał:

Problemy zostawia się w domu. Jakoś inne znane mi pary takie nie są.

Pustak jestes i tyle. Gowniara, niewiele wiesz, zycie cie jeszcze zaskoczy. 25 lat miec, i takie farmazony opowiadac, jestem w szoku. Mam wrazenie, ze rozmawiam z 15latką.

Gość Gość

To jest żadna różnica z moją sytuacją że ona nie wie bo ja też nie wiedziałem o co chodzi i co się stało że nagle zaczął być agresywny i wyolbrzymiać moje wady. Dopiero potem się wydało o co chodzi.

Gość gościówa
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ale ty jestes, przepraszam, ale tak tępa, ze to glowa mala. Nie zrozumialas nic, co ta kobieta do ciebie napisala. Zdrada faceta wiaze sie z szeregiem konwekwencji dla zony/kobiety, nawet jesli ona nie wie o zdradzie. Facet zaczyna traktowac ja jak smiecia, nie zauwaza zalet, zamienia je w wady, zaczyna krytykowac. I wtedy nie ma sie powodu do usmiechu. Zreszta, po co ja to pisze, ty nie rozumiesz najprostszych zdan. Kobieta z klasa jest inteligentna, a ty jestes, no przepraszam, ale niezbyt lotna. Glupio byloby mi mowic o sobie na twoim miejscu, ze mam klase. Jak ten facet sie z toba komunikuje, skoro ty nie rozumiesz polowy rzeczy, ktore sie do ciebie mowi? 

A skąd Ty wiesz, jak między nimi jest?

Gość gość

nawet zawodowa prostytutka jest mądrzejsza bo umie zrobić ze swoich usług interes, ty nawet tego nie potrafisz xD, dajesz za friko i kopa jeszcze na koniec

Gość gościówa
3 minuty temu, Gość gość napisał:

bo ty się tylko do tego nadajesz, poza tym piszesz jak troll, bo takich ludzi głupich nie ma, no chyba że ty taki ewenement, tylko współczuć ludzi którzy musza się z tobą stykać

Sam jesteś głupi, idioto.