Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny kucharz

OBIAD NA DZIŚ ROSOŁEK Z WIEJSKIEJ KURY Z DOMOWYM MAKARONKIEM ;)

Polecane posty

Gość przystojny kucharz

Życzę wam wszystkim smacznego obiadu :) a w godzinię Łaski dla Świata która rozpocznie się o godzinie 12:00 i potrwa do 13:00 pomodlę się za was a szczególnie za mojego przyjaciela Przemka, by w końcu znalazł swą życiową drogę i by zaczęło mu się w końcu udawać w życiu, by poczuł tę siłę, energie, motywacje, odwagę.

Gość gość

pomodliłem się za Ciebie Przemek, łącznie modliłem się 70 minut, zaufaj Przemek... :) otwórz swe serce

idź bo jak ci zajebe to sie zesrasz 

coraz bardziej ci odpierdala pewnie niedługo znowu psychiatryk  : D

Gość gość

przystojny kucharz egzorcyste mu jeszcze przyprowadz

Gość guest

Przemek odwala to Tobie, dlatego się za Ciebie modlę, bo nic innego na Ciebie nie działa, ani prośby, ani dobre rady, ani namawianie na ruszenie w życie, na pójście na leczenie czy na skończenie prawka, wciąż tylko coraz bardziej dziczejesz w izolacji społecznej i kretyniejesz na tym forum. Zatem nadal twierdzisz że to mi odwala bo się modlę? spójrz na siebie co ty robisz z sobą i swoim życiem

3 minuty temu, Gość guest napisał:

Przemek odwala to Tobie, dlatego się za Ciebie modlę, bo nic innego na Ciebie nie działa, ani prośby, ani dobre rady, ani namawianie na ruszenie w życie, na pójście na leczenie czy na skończenie prawka, wciąż tylko coraz bardziej dziczejesz w izolacji społecznej i kretyniejesz na tym forum. Zatem nadal twierdzisz że to mi odwala bo się modlę? spójrz na siebie co ty robisz z sobą i swoim życiem

ZA SIEBIE SIE POMÓDL LEPIEJ ODMÓW NOWELE POMPEJSKĄ ŻEBYŚ WYGRAŁ W LOTTO I ŻEBYŚ NIE MUSIAŁ KRAŚĆ BATONÓW W SKLEPIE

https://f.kafeteria.pl/temat-6428029-smakosz-zrozum-jestes-zerem-i-frajerem/

Gość gość

nie używaj Przemek słów których nie rozumiesz ok? nie wiem czym jest NOWELA POMPEJSKA, nie ma czegoś takiego, chyba że w twojej chorej głowie i ty się dziwisz chłopie że jesteś w ciemnej dupie jak trzymasz z ciemnymi mocami a w tobie tylko złość i frustracje, nie dziw sie zatem że masz co masz...

moja przyszłość maluje się w kolorowych barwach, gorzej z twoją przyszłością Przemek i lepiej w końcu zajmij się swoim życiem, zamiast hejtować innych i zazdrościć im, bo to cie do niczego dobrego nigdy nie zaprowadzi i chyba sam to widzisz na przestrzeni ostatnich 10 lat że twoja taktyka nie działa, trzymaj sie cześc

1 minutę temu, Gość gość napisał:

nie używaj Przemek słów których nie rozumiesz ok? nie wiem czym jest NOWELA POMPEJSKA, nie ma czegoś takiego, chyba że w twojej chorej głowie i ty się dziwisz chłopie że jesteś w ciemnej dupie jak trzymasz z ciemnymi mocami a w tobie tylko złość i frustracje, nie dziw sie zatem że masz co masz...

moja przyszłość maluje się w kolorowych barwach, gorzej z twoją przyszłością Przemek i lepiej w końcu zajmij się swoim życiem, zamiast hejtować innych i zazdrościć im, bo to cie do niczego dobrego nigdy nie zaprowadzi i chyba sam to widzisz na przestrzeni ostatnich 10 lat że twoja taktyka nie działa, trzymaj sie cześc

tak w kolorowych skończysz w psychiatryku  człowieku ale nie w bydgoszczy tylko na oddziale zamkniętym w choroszczy razem z kononowiczem bedziesz siedział

Gość Martyna33

Nowenna pompejańska deklu, widać jak daleko od Boga jesteś a jak blisko szatana, nadal jednak możesz się nawrócić bo Pan Bóg zawsze przebacza i czeka na Ciebie z otwartymi ramionami, wybierając mroczną siłę wybierasz też i mroczne życie, stąd twoje cierpienia i niedola, zwróć się ku Bogu, ku jego światłości a i w Twoim życiu zapanuje światłość.

7 minut temu, Gość Martyna33 napisał:

Nowenna pompejańska deklu, widać jak daleko od Boga jesteś a jak blisko szatana, nadal jednak możesz się nawrócić bo Pan Bóg zawsze przebacza i czeka na Ciebie z otwartymi ramionami, wybierając mroczną siłę wybierasz też i mroczne życie, stąd twoje cierpienia i niedola, zwróć się ku Bogu, ku jego światłości a i w Twoim życiu zapanuje światłość.

ja wierze w Allaha

8 minut temu, Gość Martyna33 napisał:

idź daj pizdy kucharzowi bo pierdolicie te same głupoty

Gość wybacz mu Panie

Wybacz mu Boże, bo nie wie co czyni...

no właśnie Allah to wymysł szatańskiej religii jaką jest islam, od razu wiedziałam że twym Panem jest szatan.

5 minut temu, Gość wybacz mu Panie napisał:

Wybacz mu Boże, bo nie wie co czyni...

no właśnie Allah to wymysł szatańskiej religii jaką jest islam, od razu wiedziałam że twym Panem jest szatan.

a twym panem jest chuj co rucha małe dzieci z księdzami skurwysynami

Gość terere

no właśnie Allah i jego prorok Mahomet są pedofilami i to jawnymi, żaden kochający dobry Bóg nie wymyślił by takiego czegoś, już tylko po tym widać że to szatańska religia, zresztą poczytaj sobie o niej, dowiesz się też w którym roku powstała 666

a to że księża są pedofilami to też nie mój problem, oni są ludzmi takimi jak i my, mają taką samą wolną wolę, ale to że ksiądz robi źle, to nie znaczy że Bóg jest zły, to ten ksiądz sam wybrał że chce skrzywdzić dziecko, nie obwiniaj więc o to Boga

Gość gość

no może i krył ale znów to nie mój problem, to on krył a nie Bóg, to jego wybór wolnej woli a nie Boga, więc czemu Boga obwiniasz o to wszystko?

Gość gość

on nawet o swoje nieudacznictwo obwinia Boga, to że jest leniem to też pewnie wina Boga, to że zakończył edukacje na gimnazjum to też wina Boga, to że prawka nie potrafi zrobić to też wina Boga, szkoda z tym kretynem w ogóle dyskutować, odpuście i dajcie mu lecieć, niech pogłębia się w swoim spierdoleniu jak chce, to w końcu wybór jego wolnej woli...

Gość gość

Przemek miałeś kiedykolwiek Biblie w łapach? czytałeś? zapewne nie, a pierwszy z najmądrzejszych jesteś, zgłebiaj temat to będziesz wiedział czemu jest jak jest i dopiero wtedy okdkryjesz prawdziwą dobroć i miłość w planie bożym i będzie Ci wstyd za to co teraz robisz i za to co mówisz. To nie Bóg czyni to zło, a temu księdzu co robi krzywde dziecku też nie może nic zrobić bo wtedy ten ksiądz nie miałby już wolnej woli, a Bóg ją dał każdemu z miłości i dobroci ją dał, jak i wiele innych łask, ale ten ksiądz będzie osądzony po śmierci, a temu dziecki Pan Bóg tyle łask wywdzięczy tu i w przyszłym świecie że będzie przeprzeprzeszczęśliwe, za każdą krzywdę, za każdą łze Pan Bóg oddaje miłość, ciepło i dobroć

ale fakt, nie ma co z Tobą dyskutować, zwłaszcza w takim tonie w jakim się odzywasz, tak możesz z dresami pod blokiem rozmawiać a nie o Bogu, już elementarna podstawa u ciebie leży, brak szacunku...

Gość gość gość

Bogowie religijni są wymyśleni, a ty gościu wielki nawracaczu czy też nawracaczko sam/a pokazujesz swoje spierdolenie umysłowe. Sam/a siedzisz 24 godziny na dobę na tym forum

Gość gość

no wiesz w kościele nie będzie nawracać bo tam nie ma po co, a tutaj na tym kretyńskim szatańskim forum jest dużo materiału do nawracania, więc sie dziwie że akurat tutaj prowadzi swoją działalność ewangelizacyjną

Gość gość gość
Cytat

a temu dziecki Pan Bóg tyle łask wywdzięczy tu i w przyszłym świecie że będzie przeprzeprzeszczęśliwe, za każdą krzywdę, za każdą łze Pan Bóg oddaje miłość, ciepło i dobroć

Zdajesz sobie sprawę z tego że z większości dzieci które były wykorzystywane, bite i zaniedbane w dzieciństwie wyrasta najwięcej psychopatów, socjopatów i seryjnych zabójców i takich samych jak ich rodzice? Więc twoje teorie że pan bóg im wynagrodzi każdą łzę z czasów dzieciństwa można sobie o kant dupy rozbić. Wiesz o tym czy dopiero sobie to uświadomomiłeś/aś? Inteligencja gorzej niż u Przemysława