Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qwerty

Czy warto założyć tindera

Polecane posty

Gość Qwerty

Cześć, jestem chłopakiem, mam 19 lat. Mam taki jeden dosyć poważny problem. Zazwyczaj kiedy jakaś dziewczyna mi się spodoba okazuje się że jest już zajęta albo znajduje sobie kogoś zanim zdążę ją "wybadac"., Nie ukrywam że jest to dla mnie dość frustrujqce, bo jednak brakuje mi kogoś z kim bym mógł np potańczyć w klubie albo do kina. Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie pomysł żeby założyć konto na tinderze albo badoo. Tylko czy są tam jakieś dziewczyny które naprawdę szukają czegoś poważnego, bo na jedną noc to sobie mogę znaleźć dziewczyne na pierwszej lepszej domówce, a nie o to mi chodzi. I czy to już nie jest akt jakiejś desperacji z mojej strony, bo jeszcze do niedawna sam się śmiałem z tego typu aplikacji. 

Gość Lala

Tez rozwazam takiej opcji jestem mocno lekliwa w realu i ciężko nawiązywać mi znajomości. J choć jestem atrakcyjna to od 3 lat ciagle jestem sama i powoli odchodze przez to od zmysłów. Nie jestem zwolennikiem portali większość szuka tam łatwych szybkich znajomosci, a randki wygladaja jak rozmowy kwalifikacyjne gdzie trzeba jak najlepiej sie zaprezentować:/ ehh jak tu żyć . 

Gość Gośću

Dawaj Badoo też tam jestem i lasek jest od zajebania. Nwm czy akurat znajdziesz sobie dupę ale przynajmniej na pewno znajdziesz kogoś z kim można fajnie pogadać.

na tinderze są różne dziewczyny i różni faceci, niektóre na pewno nie chcą niczego na poważnie, ale to da się szybko wyczuć w rozmowie i zachowaniu

Gość Gośću

Na portalach nigdy nie znajdziesz tak laski jak w realnym życiu, jest tam duży przesiew i każdy liczy nie wiadomo w którą stronę. Kolega dla beki założył konto jako dziewczyna i wiesz co, masakra dziewczyny na takich portalach są wyniszczone psychicznie moim zdaniem 😄

To jaką wulgarnością, nie tylko tekstową ale jakie zdjęcia a raczej czego dostają to masakra. 

Także jak mówiłem wcześniej, do samego porozmawiania popisania jak najbardziej miło zaskoczysz jakąś laskę że ktoś normalny napisał, ale kobiety tam bym nie szukał.

Tyle chciałem dodać